کتاب یخ شکن ها
معرفی کتاب یخ شکن ها
کتاب یخ شکن ها کتابی در زمینه مدیریت و کسب و کار از تام شرایتر، معروف به ال بزرگ است. او بیش از ۴۰ سال است که در بازاریابی شبکهای فعالیت میکند و علاوه بر تألیف مجموعه کتابهای آموزشی، در بیش از ۸۰ کشور دنیا سخنرانی کرده است و روشهای مشترییابی و شیوههای صحبت با مشتری احتمالی را با بررسی تکتک واژهها و تأثیر آنها آموزش داده است. این اثر بر روش های بازاریابی موفق تاکید دارد و درواقع میخواهد به شما بیاموزد که چگونه عمل کنید تا مشتری اصرار کند محصولتان را به او معرفیکنید.
درباره کتاب یخ شکن ها
حتما برای شما هم پیش آمده که بخواهید گفتگو با کسی را شروع کنید، اما ندانید با چه جملههای سر صحبت را باز کنید. خیلیها رو میآورند به صحبت از آب و هوا و شرایط سیاسی. غافل از اینکه سرنوشت بحث را همین جملههای ابتدایی تعیین میکنند. کتاب یخ شکن ها به ما کمک میکند اولین کلمات برای معرفی محصول و یا خدماتمان را دقیق و هوشمندانه انتخاب کنیم تا در مذاکره موفق شویم.
مطالعه کتاب یخ شکن ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
کتاب یخ شکن ها را به همه کسانی که به فعالیت بازاریابی شبکهای و فروش محصول به صورت رو در رو علاقه دارند، توصیه میکنیم. در درجه دوم هر کسی که دوست دارد دیگران را متقاعد کند و به نوعی مذاکره با دیگران یکی از راههای پیشرفت و توسعه کسب و کارشان است، بهتر است نگاهی به آموزههای کتاب یخ شکن ها بیندازد.
بخشی از کتاب یخ شکن ها
چرا من باید جان بکنم و تو پولدار و خوشبخت باشی؟
فرض کنیم ما هر دو نتورکر هستیم. بعد از یک جلسهی هفتگی فروش، من به رستوران دِنی میروم تا شام دیروقت بخورم. پشت یک میز مینشینم و پیشخدمت میآید و میگوید،
«چی میل دارید؟»
من جواب میدهم، «اوه، یه همبرگر، یه ظرف سیبزمینی سرخکرده، یه سالاد یکنفره، یه سالاد سزار، کمی ماکارونی و پنیر، نان سیر، کیک قرهقاط، پای سیب، بستنی، مقداری کیک شکلاتی، و یه دونه نوشابهی رژیمی.»
پیشخدمت غذا را میآورد. من غذا را میخورم. راه میافتم به سمت پارکینگ که سوار ماشینم شوم و با خود میگویم،
«عجب کاریه این. هیچکس اینجا علاقهای به امتحان کردن فرصت کاری جدید نداره. هیچکس شغل پارهوقت نمیخواد. هیچکس نمیخواد پول بده و کسبوکار جدیدی رو راه بندازه. هیچکس نمیخواد فروشنده بشه. همه فقط میخوان وقتی رفتن خونه تلویزیون تماشا کنن. عجب کاریه این.»
حالا شما در همان جلسهی هفتگی فروش شرکت کردهاید. بعد از جلسه، به رستوران دِنی میروید تا شام دیروقت بخورید. شما پشت میزِ کناریِ من مینشینید، و همان پیشخدمت پیش شما میآید و میگوید،
«چی میل دارید؟»
شما میگویید، «دوست داری همیشه پیشخدمت باشی یا به فکر یه فرصت کاریِ دیگهایام هستی؟»
پیشخدمت چندثانیهای به فکر فرو میرود و میگوید، «چی؟»
شما تکرار میکنید، «دوست داری همیشه پیشخدمت باشی یا به فکر یه فرصت کاریِ دیگهایام هستی؟»
پیشخدمت سریع میگوید، «تا چه کاری باشه. من نمیخوام تا آخر عمرم اینجا پیشخدمتی کنم. حالا چه کاری هست؟»
کتابش عالیه حتما بخونین
این کتاب برای چگونگی آغاز یک ارتباط خوب و موثر به خیلی کمک میکند. همانطور که از اسم کتاب معلوم است این کتاب آموزش میدهد که چگونه برای بار اول برای ارتباط صحبت یخ رابطه را آب کند. این کتاب رو خیلی
این کتاب آموزندس . ب دیگران هم پیشنهاد میکنم ک فرصت خواندن این کتاب را داشته باشند اگرمیخواهند موفقیتی داشته باشند. خواندن این کتاب معلومیات ذهنیتو بالامیبره و تومیتونی ازش استفاده کنی برای رسیدن به رویاهات
عالی
کتاب خیلی خوبی بود و واقعا راهکار ارائه داده بود بیشتر به درد افرادی می خوره که تو کار نتورک هستند و مثلا محصولی دارن که بفروشن برای آنها خیلییی کاربردی هست
کتاب مناسب و کاربردیه به خصوص برای افرادی که در حوزه بازاریابی شبکه ای فعالیت دارند
عالی
عالیییی