کتاب نمی گذارم کسی اعصابم را بهم بریزد آلبرت آلیس + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب نمی گذارم کسی اعصابم را بهم بریزد

کتاب نمی گذارم کسی اعصابم را بهم بریزد

معرفی کتاب نمی گذارم کسی اعصابم را بهم بریزد

کتاب نمی‌گذارم کسی اعصابم را به‌هم بریزد نوشته‌ی آلبرت الیس و آرتور لانگ با ترجمه‌ی زهرا بختیاری اثری است درباره‌ی مدیریت خشم و ناراحتی در برخورد با دیگران و موقعیت‌های روزمره. نویسندگان با تکیه‌بر رویکرد رفتاردرمانی عقلانی‌ـ‌هیجانی نشان داده‌اند که چگونه افکار افراطی و نامعقول باعث می‌شوند اشخاص و اتفاق‌ها «دکمه‌ی اعصاب» ما را فشار دهند. نشر الهام نور آن را منتشر کرده است و متن کتاب پر از مثال‌های روزمره، تمرین‌ها و فرم‌هایی است که خواننده را قدم‌به‌قدم در شناخت و تغییر الگوهای فکری ناراحت‌کننده همراهی می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب نمی گذارم کسی اعصابم را بهم بریزد

کتاب نمی‌گذارم کسی اعصابم را به‌هم بریزد اثری مشترک از آلبرت الیس و آرتور لانگ است که بر پایه‌ی رفتاردرمانی عقلانی‌ـ‌هیجانی نوشته شده و به این سؤال می‌پردازد که چرا اشخاص و موقعیت‌های مختلف تا این حد می‌توانند ما را عصبانی و آشفته کنند. نویسندگان از همان مقدمه توضیح داده‌اند که جهان امروز با فشارهای شغلی، ترافیک، مشکلات مالی، روابط خانوادگی پیچیده و توقعات بالا محیطی مناسب برای «فشار دادن دکمه‌های اعصاب» فراهم کرده است. در کتاب نمی‌گذارم کسی اعصابم را به‌هم بریزد ساختار مطالب روشن است و فصل‌ها به‌صورت گام‌به‌گام پیش می‌روند. فصل اول به این می‌پردازد که چگونه به اشخاص و موضوعات اجازه داده می‌شود اعصاب را به‌هم بریزند. در فصل دوم باورهای نامعقولی معرفی شده که زمینه‌ی این ناراحتی‌ها را می‌سازند. فصل سوم مفهوم «ترجیحات واقع‌بینانه» را به‌عنوان جایگزینی برای افکار افراطی مطرح کرده است. در فصل چهارم ده باور گیج‌کننده و نامعقول فهرست شده که باعث می‌شوند رفتار دیگران بیش‌ازحد آزاردهنده به نظر برسد. کتاب نمی‌گذارم کسی اعصابم را به‌هم بریزد در فصل پنجم چهار گام تغییر تفکر نامعقول را توضیح داده و در فصل‌های بعدی به موقعیت‌های مشخصی مثل رابطه‌ی همسران، فرزندپروری، محیط کار و عوامل روزمره‌ای که بیشترین نقش را در به‌هم‌ریختن اعصاب دارند پرداخته است. در پایان نیز فصلی با عنوان «در مقابل آن‌ها بایستید!» آمده که بر تمرین مداوم مهارت‌ها و استفاده از فرم‌ها و برگه‌های خودارزیابی تأکید کرده است.

خلاصه کتاب نمی گذارم کسی اعصابم را بهم بریزد

کتاب نمی‌گذارم کسی اعصابم را به‌هم بریزد بر این ایده استوار است که اشخاص و موقعیت‌ها به‌تنهایی مسئول عصبانیت و آشفتگی ما نیستند؛ بلکه این شیوه‌ی فکرکردن ما درباره‌ی آن‌هاست که احساسات افراطی را می‌سازد. نویسندگان سه کار دائمی انسان را فکرکردن، احساس‌کردن و رفتارکردن معرفی کرده‌اند و نشان داده‌اند که چهار احساس افراطی اضطراب شدید، عصبانیت دفاعی، افسردگی و احساس گناه بیش‌ازحد توان مدیریت موقعیت‌ها را از بین می‌برد. در کتاب نمی‌گذارم کسی اعصابم را به‌هم بریزد مدل معروف A-B-C توضیح داده شده است: پیشامد فعال‌کننده، باورها و افکار، و پیامدهای هیجانی و رفتاری. متن کتاب با مثال‌های فراوان از ترافیک، محیط کار، اختلافات زناشویی، تربیت فرزند و حتی سفرهای پرتنش نشان می‌دهد که چگونه باورهای نامعقول، موقعیت‌های عادی را به بحران تبدیل می‌کنند و چگونه می‌توان با تمرین، این باورها را به ترجیحات واقع‌بینانه تبدیل کرد.

چرا باید کتاب نمی گذارم کسی اعصابم را بهم بریزد را بخوانیم؟

کتاب نمی‌گذارم کسی اعصابم را به‌هم بریزد نشان می‌دهد که چگونه می‌توان مسئولیت احساسات را برعهده گرفت و از نقش «قربانی دیگران و شرایط» فاصله گرفت. خواننده با مدل A-B-C، چهار احساس مخرب و مفهوم «بیش‌ازحد افراطی بودن» آشنا می‌شود و تمرین‌هایی در اختیار دارد تا در موقعیت‌های واقعی، از ترافیک و محل کار تا خانه و روابط نزدیک، واکنش‌های آرام‌تر و مؤثرتری بسازد.

کتاب نمی‌گذارم کسی اعصابم را به‌هم بریزد به کسانی پیشنهاد می‌شود که زود عصبانی می‌شوند، در روابط کاری یا خانوادگی مدام احساس رنجش و دلخوری دارند یا می‌خواهند خشم، اضطراب و احساس گناه خود را بهتر بشناسند و مدیریت کنند. همچنین به دانشجویان و علاقه‌مندان مباحث روانشناسی کاربردی پیشنهاد می‌شود.