کتاب دایرهی اول (اصول همانندسازی در بازاریابی شبکهای)
معرفی کتاب دایرهی اول (اصول همانندسازی در بازاریابی شبکهای)
خیلیها همانندسازی در بازاریابی شبکهای را اشتباه متوجه شدهاند یا نمیدانند که اینچنین چیزی اصلاً وجود دارد. آنها بهاشتباه تقصیر نتایج نسبتاً خوب یا ضعیف خود را گردن بالاشاخهای یا زیرشاخههای خود میاندازند. اما این رویکرد اصل مسئله را نادیده میگیرد: فرهنگ مجموعه یا سازمان را ما میسازیم و زیرشاخه از رفتار ما الگو میگیرد.
همانندسازی سازهی اصلی بازاریابی شبکهای است؛ همانندسازی جوهرهی رهبری است. و درست همانطور که در رفتار تمام رهبران واقعی میبینیم، رهبری این نیست که به دیگران روش انجام کار را دستور دهیم، رهبری یعنی رفتاری را که میخواهیم پیروان انجام دهند خودمان در آن رفتار الگو و سرمشق باشیم.
کتاب «دایرهی اول» اثر رندی گیج شامل ایدههایی است که با آنها میتوانید میزان فروشتان، سرعت رشد مجموعهتان، میزان انسجام تیمتان، اصول مجموعهتان، و پایبندی زیرشاخهها تا پایینترین سطح به این اصول را تعیین و مشخص کنید.
یکی از بهترین کتابی ک خوندم پر از نکات مثبت و مفید برای رشد شخصی موفقیت.
بازیابی شبکه ای یا بازاریابی هرمی یا چند سطحی بازاریابی هست که در کشور های آمریکا شمالی، اروپا و چین استفاده میشه و مناسب ایران نیست. اصول بازاریابی شبکه ای اینکه تولید کننده از طریق بازاریاب مستقیم با مشتری ارتباط