دانلود و خرید کتاب چیدن یال اسب وحشی علی صالحی بافقی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب چیدن یال اسب وحشی

کتاب چیدن یال اسب وحشی

انتشارات:نشر مرکز
امتیاز:
۴.۷از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب چیدن یال اسب وحشی

کتاب چیدن یال اسب وحشی نوشتهٔ علی صالحی بافقی است. نشر مرکز این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر حاوی یک مجموعه داستان ایرانی است.

درباره کتاب چیدن یال اسب وحشی

«چیدنِ یالِ اسبِ وحشی»، «با سگ‌ها رفیق شو!»، «پدربزرگِ لعنتی من»، «این سوپرمن را دوست ندارم»، «هات داگ»، «صدای آهن روی آهن»، «ژنرال» و «شورِ مخلوط» داستان‌های کوتاهی هستند که در کتاب چیدن یال اسب وحشی قرار گرفته‌اند.

داستان کوتاه به داستان‌هایی گفته می‌شود که کوتاه‌تر از داستان‌های بلند باشند. داستان کوتاه دریچه‌ای است که به روی زندگی شخصیت یا شخصیت‌هایی و برای مدت کوتاهی باز می‌شود و به خواننده امکان می‌دهد که از این دریچه‌ها به اتفاقاتی که در حال وقوع هستند، نگاه کند. شخصیت در داستان کوتاه فقط خود را نشان می‌دهد و کمتر گسترش و تحول می‌یابد. گفته می‌شود که داستان کوتاه باید کوتاه باشد، اما این کوتاهی حد مشخص ندارد. نخستین داستان‌های کوتاه اوایل قرن نوزدهم میلادی خلق شدند، اما پیش از آن نیز ردّپایی از این گونهٔ داستانی در برخی نوشته‌ها وجود داشته است. در اوایل قرن نوزدهم «ادگار آلن پو» در آمریکا و «نیکلای گوگول» در روسیه گونه‌ای از روایت و داستان را بنیاد نهادند که اکنون داستان کوتاه نامیده می‌شود. از عناصر داستان کوتاه می‌توان به موضوع، درون‌مایه، زمینه، طرح، شخصیت، زمان، مکان و زاویه‌دید اشاره کرد. تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در جهان «آنتوان چخوف»، «نیکلای گوگول»، «ارنست همینگوی»، «خورخه لوئیس بورخس» و «جروم دیوید سالینجر» و تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در ایران نیز «غلامحسین ساعدی»، «هوشنگ گلشیری»، «صادق چوبک»، «بهرام صادقی»، «صادق هدایت» و «سیمین دانشور» هستند.

خواندن کتاب چیدن یال اسب وحشی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب داستان کوتاه پیشنهاد می‌کنیم.

درباره علی صالحی بافقی

علی صالحی بافقی داستان‌نویس و شاعری است که در سال ۱۳۵۴ در کاشان به دنیا آمده است. او نوشتن را اولین‌بار در ۲۰سالگی و در حال تحصیل در رشتهٔ مهندسی شیمی در دانشکدهٔ نفت آبادان با داستان‌های کوتاهی که برخی از آن‌ها در مجلات ادبی به چاپ رسیدند، آغاز کرد. داستان‌های کوتاه و شعرهای او در مجلاتی نظیر «عصر پنجشنبه»، «تجربه» و وب‌سایت‌ها و مجلات ادبی اینترنتی «وازنا»، «مرور»، «والس ادبی»، «ماندگار»، «جن و پری»، «فروغ»، «خزه»، «دیگران»، «دانوش»، «کلاغ»، «عصر آدینه»، «عروض» و «امضا» منتشر شده است. اولین مجموعه شعر او با نام «گاهی مرا به نام کوچکم بخوان» در سال ۱۳۸۵ توسط نشر نگیما در ایران منتشر شد و در سال ۱۳۸۶ یکی از ۶ کاندیدای دریافت جایزهٔ «گام اول» شد. وب‌لاگ‌های «گاهی مرا به نام کوچکم بخوان» و «زیستن در دامنه‌ی کوه آتشفشان» نیز توسط او راه‌اندازی شده‌اند. مجموعه شعر دیگری از این نویسنده در سال ۱۳۹۱ به نام "Living on the slopes of Volcano Mountain " به انگلیسی برگردانده و توسط انتشارات Xlibris در استرالیا به چاپ رسید. مجموعه داستان کوتاه «چیدن یال اسب وحشی» نیز از آثار اوست.

بخشی از کتاب چیدن یال اسب وحشی

«گوشی‌اش را چک کرد. پیغام تازه‌ای نداشت. بلند شد و از توی یخچال خرما برداشت که در زدند. ساعت چهار عصر معمولا کسی کاری نداشت. گفت: «بفرمایید.» پرستار دستپاچه و نگران آمد تو و گفت که چند دقیقه از اتاق برود بیرون: «پلیس می‌خواد اتاقتون رو بگرده ژنرال.» خرما را فشار داد توی مشتش و از اتاق بیرون رفت. پشت در جوانکی با لباس شخصی با بی‌سیمی توی دستش ایستاده بود که برود تو. پرستار که بیرون آمد لبش را گاز گرفت و گفت: «همهٔ اتاقا رو دارن می‌گردن. با حکم اومدن.» اتاق‌های دیگر را هم چند پلیس دیگر داشتند می‌گشتند. «کاش بیست سال پیش واسه پیدا کردن قاتل تو هم این‌قدر دقیق بودن معصومه جان.» برای پرستارها و رییس آسایشگاه قضیه عجیب بود ولی کسی جوابشان را نمی‌داد. خرمای له شده را گذاشت توی دهانش. کف دستش چسبناک شده بود. گشتن یک اتاق بیست متری کاری نداشت. همهٔ زندگی‌اش توی لپ‌تاپ و گوشی بود. هر دو هم پسورد داشت. ولی هر چه فکر کرد یادش نیامد دست نوشته‌ای روزنامه‌ای چیزی توی کشوها یا روی میز جا گذاشته یا نه. ترسید. توی این هفت هشت ماه کم‌تر پیش آمده بود دوباره چیزهایی را فراموش کند.»

گلدون شمعدونی
۱۴۰۳/۱۰/۱۶

با توجه به اینکه برنده‌ی جایزه مهرگان شده انتظار بالاتری ازش داشتم داستان ها چندان معنایی نمی‌انگیختند و شخصیت پردازی هم خیلی خوب نبود. شخصیت اول تمام داستان ها مرد بود و زنان حضور موثری نداشتند. من فکر می کنم داوران مسابقه

- بیشتر

حجم

۹۲٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۱۲ صفحه

حجم

۹۲٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۱۲ صفحه

قیمت:
۲۸,۰۰۰
تومان