نظرات درباره کتاب پسر خوب و نقد و بررسی خوانندگان | طاقچه
تصویر جلد کتاب پسر خوب

نظرات کاربران درباره کتاب پسر خوب

انتشارات:نشر نون
امتیاز:
۳.۳از ۲۴ رأی
۳٫۳
(۲۴)
دختر خوانده پروفسور اسنیپ فقید 🐍💚
از نشر کوله پشتی خوندم. و نظرم رو روی اون کتاب نوشتم. سوالی که به شدت ذهنمو درگیر کرده اینه که چرا یک کتاب توسط چند نشر ترجمه و چاپ میشه؟
دختر خوانده پروفسور اسنیپ فقید 🐍💚
کاربر باران حرفتون درسته ولی مشکل اینه که اختلاف قیمتی باهم ندارن😂 اما درمورد ترجمه درست میگی کاملا چون بدون اینکه مثال بزنم، نشرهایی هستن که خیلییییییی حذفیات دارن درحالی که یه نشر دیگه میاد با حذفیات حداقلی همون داستان رو ترجمه میکنه. ولی بازهم به نظرم منطقی نیست که دو نشر بزرگ مثل کوله پشتی و نون همزمان یه کتاب رو ترجمه کنن.
Baran
مثل پفک میمونه که چند تا شرکت میان تولید میکنن . از زاویه اقتصادی نگاهش کنی انحصاری بودن یک نشر رو از بین میبیره و به تو این حق انتخاب رو میده که اگه از ترجمه یا قیمت یک نشری خوشت نیومد از یک نشر دیگه و مترجم دیگه خریداری کنی
آزاده
نسبت به کتابهای دیگه این نویسنده جذابیت کمتری داشت و تقریبا قابل حدس بود یه جورایی باید تو آثار فریدا به کسی که از همه بهتر و خوشگلتره و خوش قلبتره باید شک کنیم🤣🤣 خوب ایشون نویسنده مورد علاقه منه و من باید حتما هر کتابی از فریدا مک فادن میبینم فورا بخونم اما برای توصیه این کتاب به دیگران خیلی مطمئن نیستم😉
آزاده
اره درسته ولی کلا داستانهای فریدا طوریه که معمولا کسی که کمترین شک رو بهش میکنیم از همه ناجورتر در میاد😁
SeLeN
اتفاقا تو هیچوقت دروغ نگو قاتل خوشگل و جذاب اینا نبود 😏
analia98ia
کتاب پسرخوب رو به پیشنهاد دوستان خوندم، من عاشق قلم مک فادن هستم و به نظرم بلده چطور قصه رو روایت کنه. پسرخوب به نسبت کارهای دیگه مک فادن مثل بخش دی، خدمتکار ضعف داره اما باز هم یه سروگردن از بقیه بالاتره. اریکا همیشه نگران لیام پسرشه، سعی می‌کنه اونو به طور نامحسوس کنترل کنه و به همین دلیل توی خونه کار می‌کنه. همه چیز با گم شدن اولویا دوست لیام شروع میشه، انگشت های اتهام سمت کسی می‌ره که آخرین نفر کنار اون بوده. تا یک سوم انتهایی قصه هزار تا مظنون داشتم اما وقتی به یک سوم انتهایی رسیدم کمی توی انتخاب مظنون تغییرات دادم و دیدم هوراااا با نویسنده هم نظر شدم. شخصیت پردازی پسر خوب به خوبی کتاب های دیگه نیست، اما خارج از تصور ما هم نیست. اگه بخوام از ده بهش نمره بدم ۷ رو انتخاب میکنم. ویراستاری و ترجمه کار هم خوب بود. وقتی با نسخه های دیگه مقایسه کردم روون تر بود.
کاربر 9156909
خیلی خوبه بخونید
mishka
عالی بود 👍
فرفری موی غزل‌ساز
یه کتاب دیگه هم از فریدا مک‌فادن تموم شد. باید بگم بعد از "هیچ وقت دروغ نگو" و "در قفل شده"، هنوز بقیه‌ی کتاباش برام در حد دوتا کتابی که بهشون اشاره کردم نیستن ولی چیزی از جذاب بودن داستان‌هاش کم نشده. یکی از چیزهایی که خیلی در مورد کارهای این نویسنده دوست دارم، اینکه که داستان‌هاش چندین پلات تویست شوکه‌ کننده‌ داره و معمولا یکیش توی صفحه‌ی آخر کتابه😁 یعنی کاملا کاری می‌کنه که با بهت و شوک کتاب رو ببندین. بر خلاف دوتا کتاب بالایی که بهشون اشاره کردم، توی این کتاب، تقریبا میتونین حدس بزنین قاتل چه کسیه. خودم سه تا حدس زدم و اونی که کمترین انتظار رو ازش داشتم درست بود. روند داستان جذاب و پرهیجانه و به اندا‌زه کافی تعلیق داره تا شما رو با خودش همراه کنه. خلاصه داستان بدون اسپویل: اریکا کاس، مادریه که به همراه همسرش جیسون و فرزندانش هانا و لیام زندگی نسبتا آرومی داره. این زندگی آروم، هرازچند گاهی با شک‌هایی که در مورد پسرش داره، بهم می‌ریزه. لیام از کودکی رفتارهای عجیبی داشته و حالا که بزرگتر شده، فقط توی پنهان‌کاری و دروغگویی ماهرتر شده. اریکا میدونه ذات لیام چطوره و از آینده وحشت داره. تا اینکه دختر نوجوونی به نام اولیویا گم میشه. دختری که از قضا، درست شب قبل از ناپدید شدنش با لیام قرار گذاشته و حتی جلوی خونه‌ش باهاش ملاقات کرده. لیام به جرم آدم‌ربایی و قتل بازداشت میشه. در حالی که اریکا و جیسون تموم تلاششون رو برای نجات پسرشون انجام میدن، اریکا تقریبا مطمئنه که این آدم‌ربایی کار لیامه. وقتی تموم شهر معتقدن پسرش گناهکاره، آیا می‌تونه بی‌گناهی پسرش رو ثابت کنه؟ آیا اولیویا پیدا میشه یا به قتل رسیده؟
sabaa Fzz
جالب بود دوسش داشتم.‌پایانش یکم باز بود ولی درکل خوب بود
دختر کتابدوست
هنوز تمومش نکردم ولی موقع خوندنش حس میکنم دارم سریال میبینم انقدر همه چیز واقعی به نظر میاد. ای کاش از روی کتاب سریالی هم در آینده ساخته بشه. در کل خیلی عالیه و یجوریه که میشه تا حدودی فهمید چه اتفاقی داره میفته ولی با این حال هیچی از جذابیت داستان کم نمیکنه. وقتی تمومش کردم میام دوباره نظرم رو میگم. آپدیت: خیلی دوستش داشتم. واقعا باورم نمیشه. چجوری میتونی با یک قاتل سال های زیادی رو زندگی کنی؟ عالی بود. خیلی لذت بردم. بهترین کتاب سال.
Sedigheh Nematollahy
پایانش اصلا اونطوری که فکر میکنید تموم نمیشه.تموم کتابهای فریدامک فادن.پایانشون غیر قابل پیش بینیه.
غَزال_ک
خب نسبت به بقیه کتابای مک‌فادن این یکی ضعیف تر بود و قابل پیش بینی تر. اما خب من دوسش داشتم.اگه طرفدار این نویسنده هستین بخونین.

حجم

۲۴۹٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۲۶۸ صفحه

حجم

۲۴۹٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۲۶۸ صفحه

قیمت:
۵۹,۰۰۰
تومان