دانلود و خرید کتاب صوتی جنگ در حمام
معرفی کتاب صوتی جنگ در حمام
کتاب صوتی جنگ در حمام نوشتهٔ مارگارت اتوود و ترجمهٔ نازنین عظیمی است. گویندگی این کتاب صوتی را مرجان عابدینی انجام داده و نوین کتاب گویا آن را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی یک داستان کوتاه کانادایی.
درباره کتاب صوتی جنگ در حمام
کتاب صوتی جنگ در حمام حاوی یک داستان کوتاه کانادایی و دربارهٔ زنی تنها است که احساس میکند دو نفر است! ما داستانهای هر روزهٔ او را میشنویم که با خودش و دربارهٔ خودش صحبت میکند و از جزئیات هر روزه زندگیاش میگوید. زن در ابتدای داستان به آپارتمانی جدید نقلمکان میکند که تمام اعضای آن ساختمان مانند او احساس میکنند دو نفرند. این سبک زندگی است که ماجرا و روایت اصلی این داستان کوتاه و رمزآلود و استعاری را رقم میزند. ماجرای شنیدنی و عجیب این ساختمان را که دربارهٔ زندگی سخت انسان مدرن در دنیای امروز است، از مجموعهٔ «روایت آواهای سوپرانو» بشنوید. داستان «جنگ در حمام» به موضوع زنان میپردازد.
میدانیم که داستان کوتاه به داستانهایی گفته میشود که کوتاهتر از داستانهای بلند باشند. داستان کوتاه دریچهای است که به روی زندگی شخصیت یا شخصیتهایی و برای مدت کوتاهی باز میشود و به خواننده امکان میدهد که از این دریچهها به اتفاقاتی که در حال وقوع هستند، نگاه کند. شخصیت در داستان کوتاه فقط خود را نشان میدهد و کمتر گسترش و تحول مییابد. گفته میشود که داستان کوتاه باید کوتاه باشد، اما این کوتاهی حد مشخص ندارد. نخستین داستانهای کوتاه اوایل قرن نوزدهم میلادی خلق شدند، اما پیش از آن نیز ردّپایی از این گونهٔ داستانی در برخی نوشتهها وجود داشته است. در اوایل قرن نوزدهم «ادگار آلن پو» در آمریکا و «نیکلای گوگول» در روسیه گونهای از روایت و داستان را بنیاد نهادند که اکنون داستان کوتاه نامیده میشود. از عناصر داستان کوتاه میتوان به موضوع، درونمایه، زمینه، طرح، شخصیت، زمان، مکان و زاویهدید اشاره کرد. تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در جهان «آنتوان چخوف»، «نیکلای گوگول»، «ارنست همینگوی»، «خورخه لوئیس بورخس» و «جروم دیوید سالینجر» و تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در ایران نیز «غلامحسین ساعدی»، «هوشنگ گلشیری»، «صادق چوبک»، «بهرام صادقی»، «صادق هدایت» و «سیمین دانشور» هستند.
شنیدن کتاب صوتی جنگ در حمام را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب صوتی را به دوستداران ادبیات داستانی کانادا و قالب داستان کوتاه پیشنهاد میکنیم.
درباره مارگارت اتوود
مارگارت اِلنور اتوود در تاریخ ۱۸ نوامبر ۱۹۳۹ در اتاوا در ایالت اونتاریوی کانادا به دنیا آمد. او شاعر، داستاننویس، منتقد ادبی، فعال سیاسی و فمینیست سرشناس کانادایی است. مارگارت اتوود بارها برای دریافت جوایز ادبی متعدد نامزد شده و بارها نیز جوایزی را دریافت کرده است؛ همچنین یکی از بنیانگذاران بنیاد نویسندگان کانادا و نیز از متولیهای بنیانگذاری جایزهٔ شعر گریفین است. اتوود دانشآموختهٔ رشتهٔ ادبیات انگلیسی، فلسفه و زبان فرانسوی است. از نوجوانی دریافت که به نویسندگی علاقه دارد. در بیشتر آثارش، زنانی را نمایش میدهد که مقهور پدرسالاری هستند؛ همچنین میکوشد توجهها را بهسمت فشار اجتماعی ناشی از ایدئولوژی پدرسالار جلب کند. برخی از آثار مارگارت اتوود عبارتند از:
رمان: «زن خوراکی»، «سرگذشت ندیمه»، «آدمکش کور»، «اوریکس و کریک» و «سال سیلاب».
مجموعه داستان کوتاه: «دختران رقاص»، «جنایت در تاریکی» و «استخوانهای خوب و جنایتهای ساده».
مارگارت اتوود کتابهایی نیز بهعنوان شعر («گفتارهایی برای دکتر فرانکشتاین»)، کتابهایی در زمینهٔ ادبیات کودکان («حیوان خانگی آنا») و کتابهای غیرداستانی («در دنیاهای دیگر: علمی - تخیلی و تخیل انسان») نوشته و منتشر کرده است. از رمان «سرگذشت ندیمه» نوشتهٔ اتوود برای تولید فیلم سینمایی اقتباس شده است. فیلم سینمایی «سرگذشت ندیمه» (The Handmaid's Tale) در ژانر علمی - تخیلی و بهکارگردانی «فولکر اشلوندورف» در سال ۱۹۹۰ میلادی منتشر شد. فیلمنامهٔ این فیلم را هارولد پینتر، نمایشنامهنویس مشهور انگلیسی از رمان مارگارت اتوود اقتباس کرد و نوشت. مجموعهٔ تلویزیونی (سریال) آمریکایی «سرگذشت ندیمه» یا «قصهٔ ندیمه» در ژانر تراژدی و پادآرمانشهری از اواخر سال ۲۰۱۶ میلادی، تولید خود را آغاز کرد. سازندهٔ این سریال اقتباسی «بروس میلر» بوده است.
بخشی از کتاب صوتی جنگ در حمام
«عاقبت متقاعدش کردم از جایش بلند شود، پنجره را ببندد و بخاری برقی را روشن کند؛ همیشه فکر میکنم استشمام هوای آزاد برای سلامتی لازم است، هرچند او توجه چندانی نشان نمیدهد. میخواهد باز به تختخواب برگردد که میگویم باید حاضر شود؛ باید برود خرید، چیزی برای خوردن نیست. بهموقع رفت دستشویی چون داشت صدای پای یکی دیگر میآمد. فکر میکردم سرویس بهداشتی تمیزتر باشد؛ تازه امروز صبح فقط از دستشویی استفاده کرد. خوبیاش این بود که آب گرم تا دلت بخواهد پر فشار بود.»
زمان
۲۷ دقیقه
حجم
۲۶٫۰ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۲۷ دقیقه
حجم
۲۶٫۰ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
نظرات کاربران
نسبت به زمانش قیمت کتاب بالاست .که اصلا مخاطب رو جذب نمیکنه ... و به نطر من درباره کسی هست که مدام با خودش کلنجار میره که چی کنه و چی نکنه