دانلود کتاب صوتی اعتراف خواهرانه با صدای مرجان عابدینی + نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب صوتی اعتراف خواهرانه

دانلود و خرید کتاب صوتی اعتراف خواهرانه

معرفی کتاب صوتی اعتراف خواهرانه

کتاب صوتی اعتراف خواهرانه نوشتهٔ گی دو موپاسان و ترجمهٔ سوگند پورملایی است. گویندگی این کتاب صوتی را مرجان عابدینی انجام داده و نوین کتاب گویا آن را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی یک داستان کوتاه.

درباره کتاب صوتی اعتراف خواهرانه

کتاب صوتی اعتراف خواهرانه حاوی یک داستان کوتاه و داستان دو خواهر است که تمام عمر مثل دو عضو به‌هم‌چسبیده بودند؛ روایتی دردناک از آن‌ روایت‌ها که هر کجا بگویی اشک همه را درمی‌آورد؛ روایتی از دو سرنوشت متفاوت و غم از دست‌دادن عشق، وابستگی‌ها و از دست‌دادن‌ها، حسادت و حسرت‌‌های بی‌جواب؛ داستانی که در هر لایه‌اش سایه‌ای از مرگ نشسته و به مخاطب چشم‌ دوخته است. گفته شده است که این داستان کوتاه به قلم گی دو موپاسان، با پایان‌بندی‌اش شما را شگفت‌زده می‌کند.

می‌دانیم که داستان کوتاه به داستان‌هایی گفته می‌شود که کوتاه‌تر از داستان‌های بلند باشند. داستان کوتاه دریچه‌ای است که به روی زندگی شخصیت یا شخصیت‌هایی و برای مدت کوتاهی باز می‌شود و به خواننده امکان می‌دهد که از این دریچه‌ها به اتفاقاتی که در حال وقوع هستند، نگاه کند. شخصیت در داستان کوتاه فقط خود را نشان می‌دهد و کمتر گسترش و تحول می‌یابد. گفته می‌شود که داستان کوتاه باید کوتاه باشد، اما این کوتاهی حد مشخص ندارد. نخستین داستان‌های کوتاه اوایل قرن نوزدهم میلادی خلق شدند، اما پیش از آن نیز ردّپایی از این گونهٔ داستانی در برخی نوشته‌ها وجود داشته است. در اوایل قرن نوزدهم «ادگار آلن پو» در آمریکا و «نیکلای گوگول» در روسیه گونه‌ای از روایت و داستان را بنیاد نهادند که اکنون داستان کوتاه نامیده می‌شود. از عناصر داستان کوتاه می‌توان به موضوع، درون‌مایه، زمینه، طرح، شخصیت، زمان، مکان و زاویه‌دید اشاره کرد. تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در جهان «آنتوان چخوف»، «نیکلای گوگول»، «ارنست همینگوی»، «خورخه لوئیس بورخس» و «جروم دیوید سالینجر» و تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در ایران نیز «غلامحسین ساعدی»، «هوشنگ گلشیری»، «صادق چوبک»، «بهرام صادقی»، «صادق هدایت» و «سیمین دانشور» هستند.

شنیدن کتاب صوتی اعتراف خواهرانه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب صوتی را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب داستان کوتاه پیشنهاد می‌کنیم.

درباره گی دو موپاسان

آنری رنه آلبر گی دو موپاسان در ۵ آگوست ۱۸۵۰ در نورماندی به دنیا آمد. او را در کنار استاندال، انوره دو بالزاک، گوستاو فلوبر و امیل زولا از بزرگ‌ترین داستان‌نویسان قرن نوزدهم فرانسه می‌دانند. گی دو موپاسان عمر کوتاهی داشت، اما آثار بسیاری خلق کرد؛ از جمله داستان کوتاه «تپلی» که از شاهکارهای دنیای داستان کوتاه به حساب می‌آید. او ۶ رمان، ۳ سفرنامه و ۳۰۰ داستان کوتاه از خود به جا گذاشت؛ داستان‌هایی آن‌چنان جذاب که سامرست موآم را واداشت تا درباره‌اش این‌طور بگوید که می‌توانید این داستان‌ها را پشت میز شام یا در اتاق استراحت کشتی نقل و توجه شنوندگان خود را جلب کنید. گی دو موپاسان در ۶ ژوئیهٔ ۱۸۹۳ در پاریس چشم از دنیا فروبست. 

بخشی از کتاب صوتی اعتراف خواهرانه

«خواهرش سوزان، که شش سال از او بزرگ‌تر بود بر بالینش زانو زده و هق‌هق می‌گریست. دو شمع روی میز کوچکی با ملحفه‌ای سفید، کنار تخت زن محتضر، اتاق را روشن کرده بود و هر لحظه انتظار می‌رفت تا کشیش آخرین آیین عشای ربانی و مراسم تدفین را برای مارگارت اجرا کند.

فضای غمناک خانه بوی مرگ می‌داد؛ عرصه وداعی دردناک. شیشه‌های دارو روی کاناپه افتاده بود. ملحفه، پیچ‌خورده، با پا به گوشه‌ای پرت شده بود. صندلی‌ها به‌هم‌ریخته بودند، گویی هر یک وحشت‌زده به سویی دویده باشند. مرگ، مرگِ مخوف در اتاق کمین کرده و به انتظار شکار نشسته بود.»

کاربر ۵۳۲۱۵۸۰
۱۴۰۳/۰۳/۲۷

اگر دنبال اعصاب خراب هستید بفرمایید

زمان

۱۵ دقیقه

حجم

۱۵٫۰ مگابایت

قابلیت انتقال

ندارد

زمان

۱۵ دقیقه

حجم

۱۵٫۰ مگابایت

قابلیت انتقال

ندارد

قیمت:
۳۶,۰۰۰
۲۱,۶۰۰
۴۰%
تومان