دانلود و خرید کتاب صوتی من سرگذشت یأسم و امید
معرفی کتاب صوتی من سرگذشت یأسم و امید
کتاب صوتی من سرگذشت یأسم و امید مجموع ۱۳ جستار از چندین نویسنده، متفکر و فعال سیاسی همچون واسلاو هاول، مارتین لوترکینگ، آریل دورفمن و... با ترجمهی آزاده کامیار و با صدای نیما رئیسی است. «من سرگذشت یأسم و امید» عصارهی زندگی انسانهایی است که با سماجت و سختی، بارقههای کمرنگ امید را از میان تاریکی زمانشان بیرون کشیده و به دیگران نیز امیدواری دادهاند. این کتاب صوتی را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب صوتی من سرگذشت یأسم و امید
«من سرگذشت یأسم و امید» مجموعهای است از ۱۳ جستار که برخاستن دوبارهی انسان را به تصویر میکشند. جُستارهایی دربارهی جنبههایی از زندگی که روزانه با آنها درگیریم ولی کمتر بهشان توجه میکنیم.
جستارهای «من سرگذشتِ یأسم و امید» را پل روگات لوب جمعآوری کرده است. نخ تسبیح جستارهای این کتاب، دستوپنجه نرمکردن نویسندگان آنها با شرایط سخت و یأسآلود سیاسی و اجتماعی است. هر کدام از این نویسندگان دیدگاه ویژهای به این مسئله دارند و نحوهی تقابل خود با سختیهای زندگی را بیان میکنند؛ نوشتههایی صمیمی، حقیقی و مطمئن.
پل روگات لوب جستارها را با دقت بسیاری انتخاب کرده است. همهی جستارها نمایندهی زندگی و کنش افرادی است که مدتهای زیادی تحت فشار انواع و اقسام ظلم و سختی بودهاند. آنچه این کتاب را متمایز میکند، مسئلهی برخورد افراد با ظلم و ستم و شرایط سخت است.
این افراد بهرغم همهی آن بیعدالتیها، برای خواستههایشان جنگیدهاند. جستار ماندلا در این کتاب بسیار درخشان است؛ شرحی با جزئیات از دوران اسارتش و سختیهایی که با آن درگیر بوده. ماندلا به همین بسنده نمیکند و راهکار مقابله با این شرایط و کورهراههای دستیافتن به امید را هم بیان میکند و ماجرای خود را صادقانه و متعهدانه شرح میدهد. سایر جستارها هم همگی راوی استقامت و پایداری مقابل زور و ظلم و استبداد و چگونگی غلبه بر آن هستند.
چرا باید کتاب صوتی من سرگذشت یأسم و امید را بشنویم؟
«من سرگذشت یأسم و امید» را رادیو گوشه با ترجمهی آزاده کامیار و گویندگی نیما رئیسی در اختیار دوستداران کتاب قرار داده است. این کتاب صوتی در حدود ۴ ساعت تهیه شده است و گویندگی آن کیفیت مطلوبی دارد و تن صدا متناسب با جستارهای آمیخته با احساس متن است. نوعی خستگی و هیجان توأمان که در صدا هم جلوهگر میشود.
خرید و دانلود این کتاب صوتی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
همهی علاقهمندان به جستار و ناداستان خلاق میتوانند از شنیدن این کتاب لذت ببرند. گرچه مفاهیم و خاطرات کتاب سیاسی هستند ولی در زندگی روزمره هم به مخاطبان کمک میکند. این کتاب به همهی افرادی که با مشکلات درگیر و ناامید هستند و برای ادامهی راه نیازمند یافتن امید و الگو هستند، مناسب است.
درباره پل روگات لوب
پل روگات لوب نویسنده، سخنران و فعال اجتماعی دغدغهمندی است که به کارش بسیار علاقه دارد. کتابها و مقالاتش دربارهی عدالت اجتماعی و مسئولیت مدنی همیشه پربازدید بوده است. پل برای آنچه پیگیری میکند، احترام قائل است و همین مسئله باعث شده بتواند در زمینهی فعالیت خود اثرگذار باشد. لوب تقریباً در همهی آثارش، تشویق و بهحرکتدرآوردن بدنهی اجتماعی را در سر میپروراند. او همیشه تلاش کرده افراد را به انجام مسئولیتهای مدنی خود تشویق کند و باعث شود نقش فعالتری در جامعه داشته باشند. حالا میشود حدس زد که چرا یک فعال اجتماعی چنین کتابی را گردآوری کرده است. در این کتاب پیش از آنکه فعالیت و کنش در مقابل حکومتهای مستبد و دیکتاتور موضوعیت داشته باشد، خود کنش و امید به تغییر است که اهمیت دارد.
عنوان اصلی و افتخارات کتاب
این کتاب با نام اصلی The Impossible Will Take a Little While اولین بار در سال ۲۰۰۴ منتشر شد و انجمن کتاب آمریکا آن را بهعنوان سومین کتاب سیاسی همان سال برگزید. علاوه براین «من سرگذشت یأسم و امید» جایزهی ناتیلوس را هم برای بهترین کتاب در زمینهی تغییرات اجتماعی به دست آورده است. کتاب «من سرگذشتِ یأسم و امید» میتواند راهنمای ما برای بیرونکشیدن بارقههای کمرنگ امید از زیر سختیهای دنیا باشد. کتابی که ما را با مسئولیتهایمان آشتی میدهد.
خلاصهای از فصلهای کتاب صوتی من سرگذشت یأسم و امید
این کتاب گلچین سیزدهتایی از جستارهایی است که پل روگات لوب دور هم جمع کرده است. جستارهایی تلخ و در عین حال شیرین از استقامت و پایداری.
«سالهای سیاه» نوشتهی نلسون ماندلا، رهبر مبارزه با آپارتاید و رئیسجمهور سابق آفریقای جنوبی به توصیف دورهای از زندگیاش میپردازد که مربوط به شرایط سخت او در دوران حبس و درگیری او با مشکلات جسمی و روحی است. او در این نوشته، تجربیات خود از زندگی در زندان مثل شرایط نامساعد آن، محدودیتهای ارتباطی و خشونت بیحد و حصر را بیان میکند. این نوشتار پر از انگیزه و امید است و ماندلا از تأثیرات عمدهی این دوران بر اراده و انگیزهی خود سخن به میان آورده است.
«سمتوسوی دل» نوشتهی واسلاو هاول، هاول نمایشنامهنویس، منتقد سیاسی و اولین رئیسجمهور جمهوری چک پس از سقوط کمونیسم بود. او در این جستار که یکی از مهمترین آثار اوست، به بررسی زندگی مردم در یک نظام مستبد و نحوهی درست مواجههی آنها با حکومت میپردازد.
«در ستایش صدای آدمی» نوشتهی ادواردو گالیانو، روزنامهنگار و مورخ اهل اروگوئه در این جستار به قدرت و اهمیت زبان و بیان انسان میپردازد. او بیان میکند که صدای آدمی فقط یک وسیله برای بیان احساسات نیست، بلکه ابزاری برای مبارزه با فراموشی و ظلم هم هست.
«کودکی و شعر» نوشتهی پابلو نرودا، نویسنده و سیاستمدار شیلیایی در این جستار تأملبرانگیز با تکیه بر خاطرات کودکی خود به رابطهی با قدرت نهفته در لحظات سادهای که قدر نمیدانیم، اشاره کرده است.
«ناامیدی دروغی است که به خودمان میگوییم» نوشتهی تونی کوشنر، نویسنده و کارگردان آمریکایی مثل همیشه به مسائل اجتماعی و سیاست پرداخته است و تلاش کرده نسبت انسانهای درگیر با این دو مسئله را بررسی کند.
«ما همه خالد سعیدیم» نوشتهی وائل غنیم، وائل غنیم صفحهای در فیسبوک ساخت با این عنوان: «کلنا خالد سعید». او اولین فراخوان انقلاب مصر را از این صفحه که حدوداً ۵۰۰ هزار عضو داشت منتشر کرد و اینگونه انقلاب ۲۵ ژانویه مصر در فیسبوک کلید خورد. دیگر جوانان هم با گذاشتن پست و توییت، مردم را به فراخوان ۲۵ ژانویه دعوت کردند. مردم خیلی زود همدیگر را در فضای مجازی پیدا کردند و شبکهای منسجم تشکیل دادند. این جستار ماجرای همان روزهاست.
«سپتامبر بیا» نوشتهی آرونداتی روی، نویسنده، فعال اجتماعی و روزنامهنگار هندی که به خاطر فعالیتهای سیاسیاش شهرت دارد، در این جستار به بررسی وقایع بعد از حملهی یازده سپتامبر پرداخته است. او در این جستار به خشونت در جهان، گسترش جنگ و تروریسم اشاره میکند و در کنار آن تلاش میکند مفهوم حملات تروریستی را مورد بازبینی قرار دهد.
«سیاهچاله» نوشتهی آریل دورفمن، نویسنده و شاعر اهل شیلی بیشتر حول و حوش مسائل سیاسی و اجتماعی بهویژه دیکتاتوری میچرخد. او در جستار سیاهچاله به موضوع ترس، خفقان و اضطراب و بهطور کلی همهی مسائلی که با دیکتاتورها گره خوردهاند، میپردازد. او در این اثر نگاهی اجمالی به تجربههای تلخ دیکتاتوری در جهان معاصر انداخته و در عین حال، امید مبارزه با آنها را زنده نگه میدارد.
«نامهای از زندان بیرمنگام» نوشتهی مارتین لوتر کینگ، این جستار متعلق به یکی از برجستهترین رهبران جنبش حقوق مدنی آمریکاست. لوتر کینگ شهرتش را وامدار تلاش بدون خشونت خود برای پایاندادن به تبعیض نژادی است. این جستار ماجرای نامهای است که او در بازداشت نوشته است. لوتر کینگ در این جستار سختیها و مشکلات را بررسی میکند و از افرادی که اعتراضات او را بیفایده میدانند، گله میکند. این نامه را میتوان مانیفست مارتین لوترکینگ دربارهی ماهیت عدالت و برابری و مسئولیت اجتماعی دانست.
بقیهی جستارها که بررسی تکتشان فرصت دیگری لازم دارد، همینگونه هستند. نمونههایی ویژه، جذاب و درعینحال، امیدآفرین از ایستادگی آدمها مقابل زورگویی و استبداد و مشکلات. خواندن «ایستادگی در برابر هراس» نوشتهی پیتر آکرمن و جک دووال، «امید علیه امید» نوشتهی نادژدا ماندلشتام، «فقط عدالت میتواند راه بر نفرین بربندد» نوشتهی آلیس واکر و «بدون بخشایش آیندهای در کار نخواهد بود» نوشتهی دزموند توتو هم به اندازهی موارد فوق یا حتی بیشتر میتواند جذاب باشد.
درباره آزاده کامیار؛ مترجم اثر
این کتاب توسط آزاده کامیار ترجمه شده است. کامیار متولد ۱۳۵۹ است. او بعد از اخذ مدرک کارشناسی زبان، در دانشگاه علوم و تحقیقات تهران به تحصیل در رشتهی مطالعات ترجمه مشغول شد و تحصیلات خودش را تا مقطع کارشناسی ارشد ادامه داد. کامیار علاوه بر مطالعات نظری در حوزهی ترجمه، کارنامهی پرباری در ترجمهی ژانرهای مختلف کتاب هم دارد. از ترجمههای او میتوان به کتابهای «آخرین قصهگوی زمین»، «پسری که کلمه جمع میکرد»، «آرزوی بزرگ یک ابر کوچک» و «دوئتی برای یک صدا» اشاره کرد.
درباره نیما رئیسی؛ گوینده اثر
نیما رئیسی گوینده و بازیگر ایرانی است که اغلب با فعالیت در دوبله او را میشناسیم. رئیسی سال ۱۳۵۴ در رشت متولد شد، کارشناسیاش را در رشتهی روانشناسی دانشگاه تهران خواند. نیما رئیسی ولی مسیر دیگری را برای خودش متصور بود. او فعالیت خود را از کلاسهای آزاد تئاتر در دوران دانشجویی شروع کرد. درخشش در تئاتر باعث شد به تلویزیون و بعد هم رادیو دعوت شود. رادیو شروع مسیر درخشان و جذابی بود که نیما رئیسی را به دوبله رساند. او به علت حضور مداوم در رادیو، بهتدریج با دوبله نیز آشنا شد و کار گویندگی را آغاز کرد. انیمیشنهای زیادی است که با صدای او شنیدهایم و دیدهایم. برای مثال او دوبلور کوسه در انیمیشن «در جستو جوی نمو»، آقای شگفتانگیز در «شگفتانگیزان» و سید و مندی در انیمیشن «عصر یخبندان» است.
البته نیما رئیسی در گویندگی کتاب هم کارنامه درخشانی دارد و فعالیت او محدود به دوبلوری نمیشود. او گویندگی کتابهایی مثل چهار میثاق، تمرین نیروی حال، جستارهایی در باب عشق و سه گزارش کوتاه دربارهی نوید و نگار را در کارنامه خود دارد.
در بخشی از کتاب صوتی من سرگذشت یأسم و امید میشنویم
«۸ ژوئن ۲۰۱۱، در فیسبوک تصویری دیدم که دوستم روی وال من منتشر کرده بود. آنچه جلوی چشمم میدیدم برق از سرم پراند. آن تصویر به اکانت رسمی فیسبوک دکتر أیمن نور، نامزد سابق ریاستجمهوری و فعال سیاسی، لینک شده بود. عکس فجیع صورت داغانشدهٔ مردی حدوداً بیستساله را نشان میداد که سرش روی تکهای سنگ مرمر افتاده و پشت سرش برکهٔ بزرگی از خون درست شده بود. چهرهاش ازریختافتاده و خونین بود. لب پایینیاش تا نیمه چاک خورده و ظاهراً فکش از جا دررفته بود. جای خالی دندانهای جلوییاش را میشد دید و اینطور که به نظر میرسید دندانهایش را در دهانش خرد کرده بودند. چنان ترسناک بود که از خودم پرسیدم یعنی در جنگ به این روز افتاده است. اما وقتی به صفحهٔ دکتر نور رفتم، فهمیدم گویا در ششم ژوئن دو مأمور لباسشخصی در اسکندریه، خالد محمد سعید را چنان به باد ضربوشتم گرفتهاند که جانش را از دست داده.
اولین واکنشم انکار بود. باورم نمیشد کسی بتواند چنین وحشیگری و بیرحمیای را در حق انسان دیگری روا بدارد. قربانی بیستوهشتساله و اهل اسکندریه بود. براساس اظهارات شاهدان عینی، بین او و آن دو مأمور مشاجرهای درگرفته که باعث شده آنها حملهور شوند و این اتفاق در نهایت به مرگ آن مرد جوان ختم شده. نمیتوانستم چنین بیعدالتی مهلکی را ببینم و ساکت و منفعل سر جایم بنشینم. تصمیم گرفتم همهٔ مهارت و تجربهام را به کار بگیرم تا دادخواه خالد سعید باشم و کمک کنم داستان او بیشتر دیده شود. نخستین فکر منطقیای که به سرم زد، انتشار اخبار مربوط به قتل خالد سعید بر صفحهٔ فیسبوک دکتر محمد البرادعی [برندهٔ جایزهٔ صلح نوبل و نامزد بالقوهٔ ریاستجمهوری و مخالف با نظام حاکم] بود که در آن زمان بیش از ۱۵۰۰۰۰ دنبالکننده داشت. اما بعد فکر کردم چنین کاری احتمالاً باعث میشود اتفاقی که قلب یک کشور را خون کرده به منفعتورزی سیاسی تبدیل شود. متوجه شدم صفحهای با عنوان «نام من خالد محمد سعید است» ایجاد شده و گردانندگان این صفحه با لحنی ستیزهجو مطالبی را در آن منتشر کردهاند. تیتر صفحه این بود: «شما سگهای رژیم باید بدانید قتل خالد بیمجازات نمیماند.» میدانستم چنین ادبیاتی باعث نمیشود این موضوع به صدر خبرها برسد.»
زمان
۳ ساعت و ۵۹ دقیقه
حجم
۵۴۸٫۲ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۳ ساعت و ۵۹ دقیقه
حجم
۵۴۸٫۲ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
نظرات کاربران
عالی. در این ایام که از هر جهت بهانهای برای ناامیدی هست، میبینی چطور در طول زمان، آدمهایی شبیه ما با این هجوم ناامیدی مواجه شدهند و نقبی به امید زدهاند. امیدی که مثل شمعی مقدمهای برای مبارزهست.
این کتاب رو به شدت پیشنهاد میکنم. تنها چیزی که باعث میشه دنیا از شب سیاه عبور کنه و شاهد طلوع خورشید باشه امید داشتن به تغییره. مهم اینه که ترس رو تبدیل به شهامت کنی و جرات کنی جلوی
کتابی عالی با جستارهایی تأمل برانگیز درباره کتابخوان هم چیزی جز تقدیر و تشکر نمیشه گفت. نیما رئیسی شماره یک کتابخوانی با صدایی گرم بیانی شیوا و فهمی روشن و قابل انتقال از مفهوم کتاب مرسی برامون کتاب میخونی🥹✨
بسیار تاثیر گذار و مفید بود ، انسان رو به خودش میاره و به عقیده ی من امید و انگیزه اولین و مهم ترین قدم برای رشد و تغییره که با کلام زیبای نیما رئیسی کاملا برای مخاطب محسوس و
بسیار جالب بود مخصوصا برای من که با الهیات مسیحی آشنایی کامل دارم عالی بود