دانلود کتاب صوتی جایی دیگر با صدای مونا فرجاد + نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب صوتی جایی دیگر

دانلود و خرید کتاب صوتی جایی دیگر

نویسنده:گلی ترقی
گوینده:مونا فرجاد
انتشارات:رادیو گوشه
دسته‌بندی:
امتیاز:
۳.۶از ۳۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب صوتی جایی دیگر

کتاب صوتی جایی دیگر نوشتهٔ گلی ترقی است. مونا فرجاد گویندگی این مجموعه داستان صوتی را انجام داده و رادیو گوشه آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب صوتی جایی دیگر

کتاب صوتی جایی دیگر نوشتهٔ گلی ترقی، از داستان‌نویسان مدرن است. در کتاب «جایی دیگر» ۶ داستان جداگانه را می‌شنوید که به‌نحوی با هم در ارتباط‌ هستند. به باور منتقدان، کتاب نثر ساده اما پرمفهومی دارد. در این داستان‌ها اغلب جنبهٔ خیالی غالب است، اما در واقع روایت‌گر زندگی و شرایط واقعی بسیاری از آدم‌ها است. شخصیت‌ها هم در ناامیدی و تمایل به انزوا مشترکند. «بازی ناتمام»، «اناربانو و پسرهایش»، «سفر بزرگ امینه»، «درخت گلابی»، «بزرگ‌بانوی روح من» و «جایی دیگر» داستان‌های این کتاب هستند. در میان این داستان‌ها «درخت گلابی» شهرت بیشتری دارد؛ داریوش مهرجویی بر اساس آن فیلمی را روی پردهٔ سینما برده است.

در داستان «بازی ناتمام»، راوی یکی از هم‌کلاسی‌هایش را در فرودگاه می‌بیند؛ کسی که زمانی دلش می‌خواست جای او باشد. در «اناربانو و پسرهایش» داستان پیرزن بی‌سواد سرگشته‌ای را می‌شنوید که به‌دنبال پسرانش تک‌وتنها عازم سوئد است. داستان «سفر بزرگ امینه» شرح زندگی زن خدمتکاری است که برای کار به کشورهای مختلف سفر می‌کند و دستمزدش را تمام و کمال به همسرش می‌دهد. «درخت گلابی» ماجرای مرد نویسنده‌ای است که برای نوشتن و فرار از خستگی‌ها، به باغ دوران کودکی‌اش پناه آورده است. «بزرگ‌بانوی روح من» داستان شخصیتی ناامید و بی‌هدف است که برای جست‌وجوی کورسوی امید به همه‌چیز چنگ می‌زند و بالاخره «جایی دیگر» داستان زندگی عاشقانهٔ زن و شوهری است که ناگهان زیرورو می‌شود.

شنیدن کتاب صوتی جایی دیگر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

شنیدن این کتاب صوتی را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب داستان پیشنهاد می‌کنیم.

درباره گلی ترقی

گلی ترقی، نویسنده، فیلم‌نامه‌نویس، مترجم و شاعر معاصر ایرانی در ۱۷ مهرماه ۱۳۱۸ در تهران به دنیا آمد. پدرش مدیر مجلهٔ «ترقی» و وکیل بود. گلی از نوجوانی عاشق نویسندگی بود و دوست داشت داستان‌نویس شود. اولین داستان او با عنوان «میعاد» در مجلهٔ ادبی دانشگاهی منتشر شد که او در آن درس می‌خواند. همین داستان در سال ۱۳۴۴ در مجلهٔ «اندیشه و هنر» در تهران هم چاپ شد. اولین مجموعه داستان‌های گلی ترقی با نام «من هم چه‌گوارا هستم» در سال ۱۳۴۸ منتشر شد. ترقی علاوه بر داستان‌نویسی، فیلم‌نامهٔ فیلم «بیتا» ساختهٔ «هژیر داریوش» را هم نوشت. «درخت گلابی» نوشتهٔ او هم دست‌مایهٔ فیلم «داریوش مهرجویی» شد. از آثار گلی ترقی می‌توان به «خاطره‌های پراکنده»، «خواب زمستانی»، «جایی دیگر» و «دو دنیا»‌ اشاره کرد.

کتاب «خلسهٔ خاطرات» نوشتهٔ شهلا زرلکی به تحلیل و بررسی آثار گلی ترقی پرداخته است.

بخشی از کتاب صوتی جایی دیگر

«می‌ایستم پای پنجره. آسمان، آن‌سوی این اتاق، پشت این دیوارهای قطور گچی، آن سمت کله‌ی محدود و فکرهای کوتاه من، وسیع و روشن است و رنگی فروتن دارد، بدون لکه‌ای ناجور یا خطی ناهموار، بی‌وزن، بی‌نیاز، خاموش.»

bidel
۱۴۰۳/۰۵/۱۴

کتاب شنیدنی با داستان های خاطره انگیز تلخ و شیرین، اما... توهمات فمنیستی ، اون هم مدل ایرانی ، زن ایرانی که از دست آقا راجا ، که شکر خدا سال ها پیش گور به گور شده ، و البته سلطه

- بیشتر
ملیکا بشیری خوشرفتار
۱۴۰۳/۰۱/۲۹

داستانهای کوتاه اما عمیق و ملموس! بسیار لذت بردم از داستان‌ها و نیز گویش عالی و دلپذیر خانم مونا. به شدت توصیه میکنم.

Maryam Rezaee
۱۴۰۲/۱۱/۰۵

اگه صوتی نبود و خانم فرجاد انقد جذاب گویندگی نکرده بود تمومش نمیکردم... اونجایی که رفتارای این خانوم با ننه اناری رو گوش میدادم دلم میخواست بزنمش...

مامانِ لیلی و مهتاب و ارغوان
۱۴۰۳/۰۸/۰۹

آخرین داستان از همه ی داستانها جذابتر بود، اما خوانشِ زیبای خانم فرجاد همه ی داستان ها رو قابل تحمل می کرد.

AZADEH
۱۴۰۲/۱۲/۱۳

با صدای مونا فرجاد جذاب بود‌.

YaghoobSamsami
۱۴۰۳/۰۹/۱۸

از بهترین مجموعه داستان های ایرانی. همه چیز به اندازه هست و شخصیت پردازی و خیال پردازی و نمایش تفکرات شخصیت ها عالی. نثر ساده و روان و دلنشین. گویندگی خانم فرجاد هم عالی.

مریم
۱۴۰۳/۰۹/۱۵

داستان های کوتاه و قشنگ تا مدت ها ذهنم درگیر انار بانو بود... از همه بهتر خانم مونا فرجاد 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 که چقد با لحن و گویش شیرین خودش باعث شده بود اصلا بجز کتاب حواسم پرت چیز دیگه ای نشه

میلاد ورشوساز
۱۴۰۳/۰۸/۲۵

داستان روان و خوبی داشت کلی لذت بردم خوانش خانم فرجاد هم خیلی زیبا بود

الف.جعفری
۱۴۰۳/۰۶/۱۷

مجموعه ای از داستان‌هایی با دغدغه‌های انسانی و اجتماعی که نگاه زنانه در آن پر رنگ است. خانم فرجاد هم بسیار زیبا این داستان‌ها را خواندند.

علی حبیب نیا
۱۴۰۳/۰۶/۰۲

خانم ترقی از نویسندگان خیلی خوب ایران هستند. داستانهای کوتاه ایشون بسیار روان و در عین حال انسانی و عمیق نوشته شدند. این کتاب هم بسیار کتاب خوب و ارزشمندیه. به کسانی که به ادبیات داستانی جدی علاقه دارند این

- بیشتر

زمان

۹ ساعت و ۳۶ دقیقه

حجم

۱ گیگابایت, ۲۹۴٫۸ مگابایت

قابلیت انتقال

ندارد

زمان

۹ ساعت و ۳۶ دقیقه

حجم

۱ گیگابایت, ۲۹۴٫۸ مگابایت

قابلیت انتقال

ندارد

قیمت:
۱۷۵,۰۰۰
۸۷,۵۰۰
۵۰%
تومان