کتاب خاطره ها از واتیکان و سن پیتر
معرفی کتاب خاطره ها از واتیکان و سن پیتر
کتاب خاطره ها از واتیکان و سن پیتر نوشته محمد هادی عبدخدایی سفیر ایران در واتیکان است. کتاب خاطره ها از واتیکان و سن پیتر به شما کمک میکند جهان مسیحیت و غرب را بهتر بشناسید.
درباره کتاب خاطره ها از واتیکان و سن پیتر
متأسفانه ما شناخت کافی از غرب نداریم؛ نه از جوامع غربی و نه از ترفندهای استعماری آنان؛ نه از فرهنگ و روحیات عمومی آنها و نه از نقشههای شیطانی سیاستمداران آنان؛ نه از علل پیشرفت و ارتقای صنعتی آنها و نه از فساد و تباهی آنان.
افراد بسیاری بهصورتهای گوناگون و با اهداف مختلف به غرب رفتهاند، ولی با شیفتگی و خودباختگی بدان نگریستهاند و مظاهر فریبندۀ آن باعث شده که به تعریف و تمجید از آن بپردازند، اما توجهی به باطن استعمارگری آن نداشتهاند.
واتیکان شهر کوچکی است در گوشهای از «رم» و خود کشور مستقلی است مقر پاپ اعظم، رهبر کاتولیکهای جهان. پاپ حاکمیت معنوی و البته تشریفاتی صدها میلیون مسیحی کاتولیک را بر عهده دارد. واتیکان در بسیاری از کشورهای جهان ازجمله جمهوری اسلامی ایران سفیر دارد و در مقابل کشور ما هم به آنجا سفیر اعزام میکند. نویسنده مدتی بیش از سه سال سفیر و نماینده تامالاختیار ایران در آنجا بوده است و در این کتاب خاطراتش را بازگو میکند. این کتاب روایتهایی واقعی از غرب است.
خواندن کتاب خاطره ها از واتیکان و سن پیتر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به شناخت غرب پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب خاطره ها از واتیکان و سن پیتر
جو سازی منافقین
ورود من به ایتالیا هنگامی بود که دادگاه میکونوس آلمان علیه ایران، موضع گرفته بود. کشورهای اروپایی هم هرکدام سفرای خود را از ایران فراخوانده بودند و جمهوری اسلامی هم به نوبه خود سفرای خود را فراخوانده بود. از اینرو، در شرایط خاصی وارد ایتالیا شدم و کارم را در سفارت آغاز کردم. در فاصلۀ زمانی ارسال مقاله برای پاپ، منافقین در اروپا شروع به فعالیت کردند و نمایندۀ ایشان در رم مصاحبهای ترتیب داد (۱۳۷۶/۲/۴)، مبنی بر اینکه ایران در نظر دارد پایگاه تروریستی خود را از آلمان برچیده و در ایتالیا قرار دهد. به خاطر همین عبدخدایی و برخی دیگر را به واتیکان اعزام کرده است. کمی هم در ارتباط با فداییان اسلام و سوابق اینجانب در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفتوگو کرده بود.
هدف منافقین و نمایندۀ ایشان از این جوسازی آن بود که شاید از ملاقات با پاپ و ارائۀ استوارنامه جلوگیری یا لااقل در آغاز به کار سفیر پایگاه سفارت را تضعیف کنند. مصاحبهای در خبرگزاری آنسا که خبرگزاری رسمی ایتالیا است منتشر شد و در تعدادی از جراید مانند: ایل مساجرو، کوریره دلاسره و ایل تمپو هم درج گردید. پاسخ آن مصاحبه را سفارت داد، ولی خبرگزاری از انتشار آن امتناع ورزید و جرایدی هم که آن مصاحبه را چاپ کرده بودند، اعتنایی به پاسخ نکردند.
این اوّلین مرتبهای بود که طعم آزادی قلم را در غرب، بدون کوچکترین تعهدی، از نزدیک لمس میکردم!
ملاقات با مونسینیور باتیستار
در ابتدا باید به این نکته توجه داشت که پاپ رهبری جهان مسیحیت کاتولیک را بر عهده دارد که در رأس واتیکان قرار گرفته است. مقام بعد از او رئیس دولت است که در حال حاضر کاردینال سودانو است. کاردینال دو معاون دارد: یکی در امور خارجه و دیگری در امور داخله. معاون وی در امورخارجه مونسینیور توران است و معاون او در امور داخله مونسینیور باتیستا-ر. لازم بود پیش از ملاقات با پاپ، ملاقاتهایی با این دو انجام گیرد. از اینرو ابتدا به ملاقات معاون رئیس دولت در امور داخله رفتم.
در آغاز، او با صدایی رسا گفت: «با کمال صمیمیت به شما خوشآمد میگویم. برای شما و خانوادهتان بهترینها را آرزومندم. امیدوارم مأموریت و انجام وظیفه شما در واتیکان با تجربهای جالب و خوب همراه باشد.»
من پس از بسمالله الرحمن الرحیم، گفتم: «از دیدار شما خوشوقتم، توفیقی دست داد در واتیکان انجام وظیفه کنم. امیدوارم در پرتو عنایات الهی خدمتکاران خوبی برای انسانیت باشیم.»
حجم
۲٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۵۴۴ صفحه
حجم
۲٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۵۴۴ صفحه
نظرات کاربران
مخاطب با متن ارتباط برقرار نمی کند و بیش از آنکه خاطرات باشد گزارشی است از باورهای نویسنده