کتاب در پایتخت فراموشی
۳٫۹
(۲۸)
خواندن نظراتمعرفی کتاب در پایتخت فراموشی
کتاب «در پایتخت فراموشی» خاطرات محمدحسین جعفریان است که در اولین سالگرد احمدشاه مسعود به همراه بهروز افخمی و تعدادی از مقامات افغانی در کشور افغانستان حاضر بوده است.
جعفریان در مقدمه این کتاب نوشته است:
پیامد ترور مسعود،حادثه ۱۱ سپتامبر رخ داد و پس از آن آمریکا به افغانستان حمله کرد آمریکا و هم پیمانانش تومار طالبان را در هم پیچیدند و در کنفرانس بن مقرر شد حامد کرزای رئیس جمهور افغانستان شود.
در شهریور ماه ۱۳۸۱ دولت افغانستان و بنیاد تازهتاسیس احمدشاه مسعود نخستین سالگرد شهادت او را در مراسمی باشکوه گرامی داشتند؛ در جایی که تنها چند ماه از استقرار حکومتی جدید در کابل میگذشت و این مراسم در سالهای بعد هم ادامه یافت.
روزنامه پاکستان
سیدامیر ساداتموسوی
لبنان زدگیسیدحسین مرکبی
سفر به سرزمین آریاییها (سفرنامه افغانستان)امیر هاشمیمقدم
سالهای بیقرار: خاطرات جواد منصوریمحسن کاظمی
آن جا که باد کوبدمعصومه صفاییراد
ماوراء مرزاحسان صفرزاده
سفر در ارض دیوار برلینمصطفی آقابیگی
مونیخ به افق تهرانمهدی حجوانی
برای تاریخ میگویم: خاطرات محسن رفیقدوستسعید علامیان
خانم! فردا کوچ استرسول جعفریان
سیاهچال مِستر؛ خاطرات ربودهشدن جلال شرفی دیپلمات ایرانی در بغدادمحبوبه عزیزی
یادداشتهای امیراسدالله علم؛ دفتر دوماسدالله علم
قطار مهاراجهعلیرضا قزوه
روزهای بیآینه (خاطرات منیژه لشکری، همسر آزاده خلبان، حسین لشکری)گلستان جعفریان
به من گفتند تنها بیاسعاد مخنت
حافظ هفت: کتاب سفر مقام معظم رهبری به استان فارساکبر صحرایی
خبرنگارباب دوترو
فرستادهزلمی خلیلزاد
حجم
۱۸۴٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۱
تعداد صفحهها
۲۴۶ صفحه
حجم
۱۸۴٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۱
تعداد صفحهها
۲۴۶ صفحه
قیمت:
۷۳,۰۰۰
۳۶,۵۰۰۵۰%
تومان
نظرات کاربران
عاشق افغانستان زبان و فرهنگشان هستم و با خواندن این کتاب دوست داشتم بیشتر آن را بشناسم گرچه کتاب خوبی است ولی بیشتر حول یک بزرگداشت تمرکز شده است و من را سیراب نکرد!
به جانستان کابلستان امیرخانی نمیرسید. نویسنده چرا اینقد از خودش تعریف کرده بود؟!!! کلا شرح استقبال ملت افغان بود از نویسنده... خیلی کم به افعانستان و فرهنگ و مردمش پرداخته بود
۴۰ درصد کتاب تعریف های نویسنده از خودشه ۴۰ درصد دیگه شرح تعریف افغان ها از نویسنده کتابه 😐 ۲۰ درصد هم شرح سفرش برای شرکت در سالگرد شهادت احمد شاه مسعود ب افغانستان پرداخته و در کل چیز خیلی خاصی
کتاب را تا نصفه به زور خاندم، به نظرم آقای جعفریان با این همه تجربه ای ک در مورد افغانستان دارند یک سرگذشتی از حودشان می نوشتند خیلی بهتر بود از شرح یک همایش چند روزه با حضور افخمی.
ممنون.عالی بود
من نثر ایشون رو بسیار دوست دارم...
کتاب سفرنامه بود ولی جوری نوشته شده بود که خواننده رو تشویق میکرد بیشتر درباره احمد شاه مسعود مطلب بخونه در مجموع کتاب قشنگی بود
نگاهم را به افغانستان بسیار تغییر داد
سلام ، کتاب بیشتر در مورد تعریف و تمجید نویسنده از خود و دیگران از ایشان بابت ساخت یک فیلم و شعری که سروده اند و کمتر مطلب مفیدی در اختیار خواننده قرار میده.
نوشته ای صادقانه ، قابل باور و دوست داشتنی از کشور و مردم افغانستان در جریان یک سفر برای بزرگداست احمد شاه مسعود. فکر می کنم دلیلش علاقه وافر نویسنده به افغانستان است.