معرفی و دانلود کتاب هوش مثبت نگر pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات لیوسا

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب هوش مثبت نگر

کتاب هوش مثبت نگر اثر شیرزاد چمین و ترجمه شهاب کامکار است. این کتاب به ما می‌آموزد که چگونه با کمک هوش مثبت نگر ابعاد مختلف زندگی را مدیریت و مهندسی کنیم.

این کتاب ما را به سفری به درون ذهنمان می‌برد. ذهنی که هم دوست ما است و هم می‌تواند به بدترین دشمن ما تبدیل شود. اگر ما خرابکاران ذهنی را که عامل سرخوردگی، ناتوانی و شکست ما هستند، شناسایی کنیم و به آن‌ها اجازه فعالیت ندهیم، شاهد تغییر در مسیر زندگی‌مان هستیم. قدم بعدی شناخت توانایی مثبت نگری و استفاده از آن در تک‌تک مراحل زندگی است. به این ترتیب از تمام ظرفیت بالقوه ذهنمان استفاده می‌کنیم تا ما را در مسیری که به موفقیت ختم می‌شود، برساند.

کتاب هوش مثبت نگر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به مطالعه کتاب‌های روانشناسی پیشنهاد می‌کنیم. اگر دوست دارید ذهنتان را بهتر بشناسید و آن را در جهت رسیدن به اهدافتان به کار گیرید، این کتاب راه و روش این کار را به شما می‌گوید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب هوش مثبت نگر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:هوش مثبت نگر
حجم فایل کتاب:۲.۸۲ مگابایت
شابک:۹۷۸-۶۰۰-۳۴۰-۰۵۴-۲
تعداد صفحه‌ها:۳۴۳ صفحه
قیمت کتاب:۵۱۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.