دانلود و خرید کتاب عشق و ازدواج در قرون وسطی ژرژ دابی ترجمه مهدیه چراغیان
تصویر جلد کتاب عشق و ازدواج در قرون وسطی

کتاب عشق و ازدواج در قرون وسطی

معرفی کتاب عشق و ازدواج در قرون وسطی

عشق و ازدواج در قرون وسطی کتابی نوشته ژرژ دابی درباره عشق ورزی، خانواده و ازدواج در قرون وسطای میلادی است.

 درباره کتاب عشق و ازدواج در قرون وسطی

این کتاب درواقع مجموعه مقالاتی درباره موضوع واحد عشق و ازدواج است که ژرژ دابی در سال‌های ۱۹۶۷ تا ۱۹۸۶ د رشرایطی متفاوت نوشته است. 

 او در این کتاب تلاش کرده است از میان محیط مردانه قرون وسطی و آرای و نظریات مردانه درباره عشق، شهوت، ازدواج و خانواده، مسیری باز کند تا به بخش پنهان این موضوع یعنی زنان برسد. او در مقالاتش کوشیده است نقش پنهان زنان را در ازدواج و عشق آن زمان آشکار سازد و به درکی از آنها برسد.

عشق و ازدواج، ساختارهای خانواده در قرون وسطی و فرهنگ‌ها و ارزش‌ها و جامعه قرون وسطی عناوین فصل‌های این کتاب‌اند.

 خواندن کتاب عشق و ازدواج در قرون وسطی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

هم پژوهشگران علوم اجتماعی به ویزه جامعه‌شناسی تاریخی را به خواندن این کتاب دعوت می‌کنیم.

 بخشی از کتاب عشق و ازدواج در قرون وسطی

قرون وسطا بی‌هیچ تردیدی محیطی مردانه بوده است. تمامی آرا و نظراتی که در این باره به‌دست من رسیده از سوی مردان است، با این تفکر که آن‌ها جنسیتی برتر بوده‌اند. دانسته‌های من تنها از زبان مردان است. بااین وجود، نیوشای سخنانی هستم که ایشان دربارهٔ میل جنسی، و متعاقب آن درباب زنان به زبان می‌آورند. مردان از زنان می‌ترسیدند، و برای قوت قلب خویش، از آن‌ها بیزاری می‌جستند. ولی من باید با شاهدی متقن ثابت کنم که این مهم به‌واسطهٔ شهوت، تعصب و قوانین بازی عشق باوقارتغییر ماهیت یافته است. ازاین‌رو، در نظر دارم از این موضوع بهره‌برداری نمایم. هدف من هویدا ساختن بخش پنهان این ماجرا، یعنی زن است. درک زنان در آن زمان‌های تمام تلاش من بوده است.


نظری برای کتاب ثبت نشده است
سنت یونانی‌ـ رومی بر این موضوع اصرار دارد، زیرا آزادی را با راحتی می‌سنجد و کار فیزیکی را بردگی می‌داند. بنابراین، همانند کار فیزیکی در دورۀ فئودالیسم، درد نیز فرومایگی محسوب می‌شد و بندگی به‌شمار می‌رفت. این مهم‌ترین دلیل است که موجب می‌شود کشیشان و سلحشوران عذاب خویش را بازگو نکنندــ زیرا آنان تنها مردانی بوده‌اند که به‌راستی آزاد بوده‌اند، زیرا آنان به دو طبقه تعلق داشتند که بر طبقۀ سوم، کارگران، یعنی سِرف‌ها حاکم بودند. این مفهوم در نظام مجازات جزایی بازتاب داشته است: تنها فرومایگان، زنان، کودکان و رعایای تابع درمعرض مجازات بدنی قرار داشتند؛ اعضای طبقۀ حاکم جرایمی را نیز بر آن‌ها تحمیل می‌کردند، و بدین ترتیب منزلت آن‌ها را به فنا می‌دادند. از آنجا که درد تنبیهی برای گناه بوده و بنابراین نشانه‌ای از گناه و بندگی، و همچنین تنزل منزلت، به‌عنوان ابزاری برای اصلاح، کفاره و رستگاری حائز ارزش مثبت گشته است. این نکته جایگاه تنبیه را پس از مرگ، در دوزخ، توضیح می‌دهد.
☆Nostalgia☆
چنین استنباط می‌گردد که درد نخست موضوعی برای زنان است، و در نتیجه مردان از آن روی‌گردان هستند. مردی که شایستگی آن را دارد که مرد نامیده شود، رنج نمی‌کشد. درهر صورت، وی نباید نشان دهد که متحمل عذاب شده، زیرا ترس از هستی، پسروی و تنزل به سطح یک زن، از مردانگی می‌کاهد. به‌علاوه، این مهم رنج جسمانی را نیز به‌دنبال دارد و از آنجا که چاشنی رنج همراه آن است برای مردان آزاد ناشایسته است.
☆Nostalgia☆
بنابراین، نخست دو نظام چارچوب‌دار را بررسی می‌کنم که به‌دلیل اهداف‌شان تقریباً تماماً با یکدیگر مغایرت داشتند. مدل عامیانه که، در این جامعۀ روستایی شده، وجود داشت که در آن هر واحد ریشه در ارثیۀ زمین داشت، و بر ادامۀ نسل‌ها و تدوام تولید مثل نظارت دارد. برعکس، یک مدل کلیسایی وجود داشت که هدف لایتناهی آن کنترل سائق‌های جسم بود، یعنی سرکوب شیطان با محدودکردن افراطِ امیال جنسی
m.fard

حجم

۳۱۹٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۳۰۴ صفحه

حجم

۳۱۹٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۳۰۴ صفحه

قیمت:
۱۱۰,۰۰۰
تومان