کتاب به هوای دزدیدن اسبها
معرفی کتاب به هوای دزدیدن اسبها
کتاب به هوای دزدیدن اسبها نوشته پر پترسون است که با ترجمه فرشته تابان منتشر شده است. این کتاب اثر نویسنده مشهور نروژی است که دنیایی تازه را برای مخاطب میسازد.
درباره کتاب به هوای دزدیدن اسبها
تروند ساندر ویرمرد ۶۰ ساله و تنهایی است که با سگش خارج از شهر در ییک کلبه زندگی میکند. او تنها است و گاهی برای سر زدن به بیرون میآید. ساندر همواره آرزوی این انزوا دارشته و حالا از آن لذت میبرد. اما یک شب اتفاق عجیبی میافتد. او به خارج از خانهاش میآید و ناگهان به پنجاه سال قبل میرود. سفر او در زمان یادآور اتفاقات گذشته است.
رمان به هوای دزدیدن اسبها چون با محوریت شکست زمان نوشته شده است. در ساختار خود هم زمان خطی را نگه نداشته است.
خواندن کتاب به هوای دزدیدن اسبها را به چه کسانی یپشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به ادبیات داستانی جهان پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب به هوای دزدیدن اسبها
آهسته گفتم «سلام.» میدانستم نباید سکوت آنجا را به هم بزنم. رویش را برگرداند. یک لحظه چشمهایم جایی را ندید. او نور چراغقوهاش را مستقیم انداخته بود روی صورت من. وقتی این را فهمید سر چراغقوه را پایین آورد. چند ثانیهای همانطور بیحرکت سرجایم ایستادم تا چشمهایم به تاریکی عادت کنند. بعد رفتم سمتش. هر دو کنار هم ایستاده بودیم، با چراغقوههایی که در امتداد رانمان نگه داشته بودیم و نورشان زمین آن حوالی را روشن کرده بود. هیچچیز آنطور که در روشنایی روز به نظر میرسید، نبود. من به تاریکی خو گرفتهام. یادم نمیآید تابهحال از آن ترسیده باشم، اما حتماً ترسیدهام. ولی الآن تاریکی به نظرم طبیعی، امن، صریح و بیپرده میآید ــ صرفنظر از اینکه چه اندازه ترس و دلهره در دل آن پنهان است، که آن هم اهمیت چندانی ندارد. هیچچیز نمیتواند با سبکبالی و رهایی جسم به مقابله برخیزد؛ نه ارتفاعات نامحدود، نه فاصلههای بیحدوحصر. چرا که اینها ویژگی تاریکی نیستند، بلکه فقط فضاهایی لایتناهیاند که در درون پیموده میشوند.
مرد همسایه گفت «دوباره فرار کرده. پوکر را میگویم، سگم. معمولاً این کار را میکند. همیشه هم برمیگردد. اما وقتی اینطور میگذارد میرود خواب به چشمم نمیآید. الآن جنگل پُر از گرگ است. ضمناً من هم نمیتوانم در را ببندم.»
بعد از رها کردن نصفه و نیمه چندین کتابِ مختلف، این کتابُ تو دو روز بی وقفه خوندم و تمومش کردم . قطعا همه مون تو ذهنمون به این فک کردیم که تنها بریم تو کلبه ای که دور از دنیای
توصیفات زیبایی از طبیعت نروژ با ترجمه ای روان
کتاب داستانی روان و سرشار از توصیفات محیطی دارد. وصف های بی پایان از جنگل و رودخانه. داستان سرگذشت زندگی فرد و رابطه او با پدرش در نوجوانی و کمی رابطه او با فرزندان و زنش در پیری است. برای
عالی بود واقعا پر از توصیفات زیبا.
روان و پر از جزئیات؛ بعد از خوندن این کتاب احساس میکنید داخل کلبه ای حوالی مرز نروژ و سوئد مهمان بودید اسب دزدی کردید، علف ها رو با داس بریدید، الوارها رو داخل رود انداختید، با صدای طوفان از
من واقعا فضا سازی این کتاب رو دوست دارم و اگر مثل اگر توصیف فضاهای در جنگل و برف و ارتفاع رو میپسندید توصیه میکنم بهترین کتاب از پر پترسون با ترجمه ی عالی خانم شایگان
فوق العاده بود! فضاسازی داستان انقدر جذاب بود که احساس میکنم نویسنده زندگینامه خودش رو نوشته. با این که متن روایت کتاب سادهست اما خیلی دلنشینه. ترجمهی کتاب هم روان و یکدست بود. از برنامه طاقچه خیلی ممنونم که این
به هوای دزدیدن اسبها داستان خاصی بود. با فضاسازی منحصربهفرد، روایت غیرخطی و صحنهپردازیهای متفاوت. توی این داستان با تراند، شخصیت اصلی ۶۷سالهی داستان، همراه میشیم و گاهی در زمان حال سیر میکنیم و گاهی به گذشتهها میریم؛ وقتی که
همین الان کتاب رو تموم کردم و خیلی خیلی از خوندنش لذت بردم.اینقدر که دلم می خواد به یه کلبه در کنار یه رودخونه پناه ببرم و مدت ها فقط و فقط آرامش رو تجربه کنم. علاقه ام به کشور
در مترو کتاب بخوانیم؟ کتاب ۲۲ تومنی؟ ما با مترو میریم که هزینه ها کمتر شه بعد تو مترو اینو بخونیم؟