دانلود و خرید کتاب فی ظلال القرآن سید‌علی خامنه‌ای
تصویر جلد کتاب فی ظلال القرآن

کتاب فی ظلال القرآن

معرفی کتاب فی ظلال القرآن

فی ظلال القرآن نوشته سیّد قطب، ترجمه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای است. سید قطب اندیشمند مسلمان مصری در این کتاب زیبایی‌های لفظی و معنوی قرآن کریم را بررسی کرده است.

 درباره کتاب فی ظلال القرآن

سید قطب، اندیشمند مسلمان مصری در این کتاب علاوه بر تفسیر قرآن به زیبایی‌های لفظی و معنوی قرآن، تناسب آیه‌ها با یکدیگر و برخی از مصادیق معاصر آیات پرداخته است.

کتاب از ۱۲ بخش تشکیل شده است. در مقدّمه به‌طور مبسوطی از قرآن کریم و استفاده‌هایی که از این کتاب می‌توان کرد سخن گفته است. پس از مقدّمه در ضمن یک درس، از سوره‌ی حمد، بحث شده است. درس بعدی، بیان ویژگی‌های سوره‌ی بقره است و در ادامه با تقسیم آیات هم‌سیاق جزء اوّل قرآن کریم در شش درس و تنظیم آیات هم‌داستان جزء دوّم در چهار درس کتاب به پایان میرود. علاوه بر این یازده بخش، در ابتدای جزء دوّم نیز، توضیحاتی درباره‌ی مفاد این جزء داده شده است.

در چاپ حاضر، متن تصحیح شده و منابع مورد استناد کتاب، تحقیق مجدّد شده و در مواردی نیز منابعی جدید اضافه شده است.

قلم آیت‌الله خامنه‌ای نیز در ترجمه، بسیار فاخر و در سبکی مخصوص به خود ایشان است و این مطلب بر زیبایی کتاب می‌افزاید. به فراخور مطلب، در مواردی پاورقی‌هایی با امضای مترجم، درج شده است که یا توضیح متن مؤلّف و یا نقد او است.

 خواندن کتاب فی ظلال القرآن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان به علوم قرآنی و تفسیر قرآن مجید را به خواندن فی ظلال القرآن دعوت می‌کنیم.

 درباره سید قطب

 نامش سیّد و نام پدرش، قطب بود. او و برادرش محمّد از اندیشمندان مسلمان مصری بودند. او در آمریکا تحصیل کرده بود و با دیدن مشکلات مختلف اجتماعی و سیاسی آن و همچنین دیگر کشورهای غربی، منتقد جدّی غرب شد. درعین‌حال اشکالات تفکّر مارکسیسم نیز باعث شده بود که نسبت به آن، موضع منفی اتّخاذ کند. سرانجام در دادگاه نظامی مصر به اتّهام تلاش برای تغییر حاکمیّت، به اعدام محکوم شد.

«سیّد» با ممارستی که با قرآن کریم داشت، به اسلوب قصّه‌پردازی بسیار زیبا و شگرف این کتاب عزیز پی برد و کتابی با عنوان «التّصویر الفنّی فی القرآن» را منتشر کرد که در آن با ارائه‌ی مثال‌هایی از آیات قرآن کریم، زیبایی‌های آن را در برابر چشم مخاطب قرار داد.

بعد از انتشار آن کتاب، به این فکر افتاد که با این هدف، کلّ قرآن را مورد بررسی قرار دهد. بر این اساس بود که کتاب فی ظلال القرآن را نوشت.

کاتب
۱۳۹۹/۱۲/۱۷

با اینکه این اثر یه کتاب تفسیریه اما جو حاکم بر کتاب، با دیگر کتب تفسیری شناخته شده کمی متفاوته. نویسنده به دنبال شرح مبسوط آیات و ارائه‌ی مستندات روایی فراوان و بررسی لغت به لغت نیست و همین ویژگی

- بیشتر
rahmanpop
۱۴۰۰/۱۰/۱۳

تفسیر مبارک و بزرگ فی ظلال القرآن توسط مرحوم دکتر مصطفی خرم دل بصورت کامل ترجمه شده با نهایت امانت. ، حقا کسی که این تفسیر رو بخونه و متوجه بشه می‌فهمه حقیقت دین چیه ، یک تفسیر فرا مذهبی

- بیشتر
mimwmim
۱۴۰۳/۰۷/۱۴

من تعریف این کتاب رو از یک مسلمان اهل ترکیه شنیدم. ایشون میگفت این کتاب بینظیره و به عنوان یک اهل سنت از اینکه رهبر انقلاب چنین کتابی رو از بزرگان اهل سنت ترجمه کرده ابراز شگفتی و خوشوقتی میکرد.

جانم فدای سید علی خامنه ای
۱۴۰۲/۰۲/۱۵

فوق العاده است ترجمه روان و صریح و به دل نشین و قشنگ و پر مغز و عاشقانه

کتاب باز
۱۴۰۰/۰۸/۱۵

رویکرد: نگاه تمدنی و جامعه شناسی نتیجه: ایجاد جهان بینی اسلامی مبتنی بر قرآن این کتاب با تفسیر خاص خودش برای شما جهان بینی و جامعه شناسی اسلامی مبتی بر قرآن رو تبیین میکنه و سعی در نقد تمدن فعلی بشری

- بیشتر
بیماری، بیماری می‌آفریند و کج‌روی از کم آغاز میگردد و هرچه پیش میرود، زاویهٔ انحراف، وسیع‌تر و وسیع‌تر میگردد. و این سنّت لایتغیّر خدا است در همه‌جا، در هرچیز و هر وضع و در همهٔ ادراکات و روشها.
📖
اسرائیلی بالاخره اسرائیلی است!! همان است که هست، همان تیرگی حس، همان مادّی‌اندیشی و همان بی‌خبری از جهان برتر از حس...
📖
تقوا ادراکی در ضمیر و حالتی در وجدان است که از آن، حرکات و اعمال خاصّی ناشی میگردد و درنتیجه، شعور باطنی انسان با رفتار ظاهری‌اش هماهنگ میشود و آدمی هم در خلوت دل و هم در صحنهٔ عمل به خدا میرسد.
📖
بدون وجود ممنوع و حرام، اراده رشد نمیکند و انسان دارای اراده، از حیوان مجبور بی‌اختیار، متمایز نمیگردد و صبر آدمی در وفای به عهد و پایبندی به شرط، آزموده نمیشود. اراده نقطهٔ تمایز است، آنها که بِلااراده در لذّتها غوطه میخورند از دنیای بهائم‌اند گرچه به شکل آدمی‌زاده.
📖
اینجا نیز دو راهی دیگری است: یکی راه آزادی مطلق از هر نوع بردگی و عبودیّتی، و دیگری راه بردگی مطلق در برابر بندگان و بردگان. این اصل، اِعلان آزادی کامل انسان است: آزادی از قیدوبند اوهام، آزادی از بندگی نظامهای تحمیلی و آزادی از عبودیّت هر وضع نامتناسب با ساختمان انسان.
📖
چه بینوا و سیه‌روز است آن‌کس که فرمانروای آسمان و زمین او را به مسخره گیرد...
📖
آن‌کس که در سایهٔ قرآن زندگی میکند می‌یابد که هریک از سوره‌های قرآن، دارای شخصیّت ممتاز و مستقلّی است، دارای روحی است که قوام سراسر سوره به آن است، درست همچون روح یک موجود زنده. دارای یک موضوع اصلی است یا چند موضوع اصلی که بر گرد یک محور دور میزند. هر سوره دارای جوّ مخصوصی است که بر همهٔ موضوعات آن سایه افکنده و سیاق کلام را در سوره آن‌چنان آورده که همهٔ این موضوعات را از چند جهت شامل میگردد و به آنها یکنواختی میدهد. همچنین هر سوره دارای آهنگ و موسیقی خاصّی است که فقط در صورتی که مناسبت کلام تغییر یابد، عوض میشود.
📖
ایمان به غیب نقطه‌ای است که انسان را از حیوانات جدا میکند و از دنیای بهائم، فراتر میبرد. ولی مادّی‌مسلکان این روزگار _ همچون مادّی‌مسلکان هر زمان _ میخواهند انسان را عقبگرد دهند، عقبگرد به جهان حیوانیّت که نامحسوس را در آن راه نیست!
📖
کسانی که شنیع‌ترین فسادها را در زمین برپا میکنند و آنگاه خود را اصلاحگر مینامند، در هر زمان بسیارند. علّت این ادّعا آن است که معیارهاشان غلط و نارسا است. هرگاه میزان اخلاص و بی‌غرضی در کسی مختل گردد، همهٔ موازین و معیارهایش مختل و نارسا میشود.
📖
تسلیم موهومات و خرافات شدن بسی خطرناک و زیان‌بخش است، ولی خطرناک‌تر و زیان‌بخش‌تر آن است که هر مجهولی را به این دلیل که مجهول است و هر پوشیده و پنهانی را به این دلیل که نمیتوانیم بر آن احاطه بیابیم، انکار کنیم.
📖

حجم

۴۴۸٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۴۰۹ صفحه

حجم

۴۴۸٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۴۰۹ صفحه

قیمت:
۱۷,۰۰۰
تومان