دانلود و خرید کتاب فوز سالک علی صفایی حائری
تصویر جلد کتاب فوز سالک

کتاب فوز سالک

معرفی کتاب فوز سالک

«فوز سالک» از سری سخن‌رانی‌های استاد علی صفایی حائری درباره سلوک در شب‌های قدر است. استاد در این سخنرانی از سیر و سلوک امیرالمومنینی به سوی حق و به طور کلی راه‌ها و شیوه‌های سلوک سخن گفته‌اند. ضرورت و اهداف سلوک، ابزار و مرکب سلوک، مراحل و حالات سلوک، و سلوک سالم و حیات طیبه از مباحث سخنرانی ایشان است.

«ممکن است که یقین در وجود ما بیاید، ولی جا و مکانی پیدا نکند. آن قدر وجود ما شلوغ است که حتی جایی برای بهترین متاع که یقین است، در وجودمان نمی‌باشد؛ چون که در شک و تردّدمان سرخوشیم و بازی می‌کنیم؛ «بَلْ هُمْ فِی شَک یلْعَبُون۱.

این تعبیر، تعبیر لطیفی است: «مَکنِ آلْیقِینَ فِی قَلْبِی»؛ خدایا! یقین را در دل من جای بده، جایی برای یقین من باز کن.

«وَ آجْعَلْهُ أَوْثَقَ آلاَْشْیاءِ فِی نَفْسِی»؛ وقتی که در قلب من نشست، از وثیق‌ترین و محکم‌ترین پیوندهای نفسانی‌ام؛ آن حالت‌هایی که در قلبم، آن نیروهایی که در وجودم هستند، قرار بده.

امیری حسین
۱۳۹۸/۰۸/۰۸

خواندن این کتاب برای کسانی که شدیدا دغدغه ی "دیندار شدن حقیقی" دارند توصیه می شود. به غیر از این افراد توصیه نمی شود بخاطر اینکه حق مطالب رو ادا نمیکنن. خیییییییییییییییییلی نکات "عمیق" و "دقیق" و "متفکرانه" ای در این کتاب

- بیشتر
خدام
۱۳۹۹/۰۱/۱۳

این کتاب هم مانند سایر کتاب های نویسنده بسیار پر مغز و تامل بر انگیز است، بطوری که هر پاراگراف آن خود به اندازه یک کتاب حرف دارد. اگر دغدغه زندگی حقیقی را دارید بجای خواندن کتاب های پر زرق

- بیشتر
نگار
۱۳۹۸/۰۴/۰۶

کتاب های صفایی حائری در یک کلام بی نظیره وسعت نگاهشان، آشنایی با مکاتب روز جهان و نقد اونا ( توی کتابهای دیگشون) و صراحت کلامشان فوق العاده است یک فرد روشنفکر مذهبی به معنای واقعی کلمه قبل از این

- بیشتر
و ما ارسلناک الا رحمه للعالمین
۱۳۹۹/۰۸/۰۲

آقای صفایی علاوه بر برخورداری از محتوای درست قلم بسیار زیبا و جذب کننده ای دارن مطالعه کتابهاشون اصلا خسته کننده نیست حتی اگه ساعتها مشغول مطالعه باشی واقعا زیباست🌷🌷🌷

Alireza
۱۴۰۰/۰۶/۲۷

سبک و سیاق قلم استاد و جاذبه بیان ایشون طوریه که آدم رو بیشتر ترغیب به کتابهاشون می کنه کتاب بی نظیریه‌....

کاربر ۲۸۹۰۶۷۱
۱۴۰۱/۱۱/۱۳

یکی از زیباترین کتابهای آقای صفائی حائری کسانی که به آثار ایشون علاقمندند این کتاب را از دست ندن.

بیم موج
۱۴۰۳/۰۳/۰۶

در قطار قم-تهران، لحظات وداع سرخیِ بومِ شرق و دم دمای پدیداری ستارگانِ کویر کتاب به پایان رسید. فوز سالک، حلقه وصل اولی میان «ترسیم خطوط» صراط و «جهت دهی» مسئولیت و سازندگی است. محتوا بر خلاف صراط، منظم است.

- بیشتر
تو آدم بشو، بگذار همه عالَم هر چه می‌خواهند بگویند.
محمدرضا میرباقری
راه آن‌جا آغاز می‌شود که تو تمام می‌شوی
زهرا سادات
خدایا! کاری که فردا تو از من سؤال خواهی کرد، امروز مرا به آن کار مشغول کن. مگر من چقدر فرصت دارم؟!
بهاره
خدایا! کاری که فردا تو از من سؤال خواهی کرد، امروز مرا به آن کار مشغول کن. مگر من چقدر فرصت دارم؟!
محمدرضا میرباقری
ما وسایل اتاق را کنترل می‌کنیم. ماشین‌هایی را که داریم کنترل می‌کنیم. امکاناتی را که داریم کنترل می‌کنیم، حتی قلمی را که داریم یا میز و تختی را که در اختیار ماست و یا چیزهایی را که به ما سپرده شده، همه این‌ها را کنترل می‌کنیم، ولی خودمان را اصلا به حساب نمی‌آوریم!
امیری حسین
مگر ما در زندگی این همه ذلیل نمی‌شویم؛ آن هم برای هیچ و پوچ؟! مگر هر کدام از ما تازیانه‌های ذلّت، ضربه‌ها و تودهنی‌های ذلّت را از این و آن نخورده‌ایم؟! چرا وقتی که به خدا می‌رسد ناز می‌کنیم؟!
امیری حسین
خدایا! کاری که فردا تو از من سؤال خواهی کرد، امروز مرا به آن کار مشغول کن.
حکیمی
«اِلهِی بِک عَرَفْتُک وَ اَنْتَ دَلَلْتَی عَلَیک»؛ خدایا! تو در هر چیزی جلوه کردی تا من تو را در آن‌ها ببینم، تو هر چیزی را شکستی تا من به آن‌ها دل نبندم.
محمدرضا میرباقری
خلاصه، حرف اوّل و آخر همین است، که گیرِ یقین و این که ما یقین پیدا کرده‌ایم، نباشید. چطور می‌توانید یقین پیدا کنید؟! که یقین مزد خاشعان است. تا به خشوع نرسید، به جایی نمی‌رسید. یقین، مزد است و آخر کار می‌دهند. برای شروع عمل، برای سلوک، احتمال کافی است. و نه احتمال، که اضطرار کافی است. پس دنبال یقین نگردید، که یقین مزد بعد از کار است و با احتمال هم می‌توانید شروع کنید.
رضا نون
من برای کسی که حسابی باز نکرده‌ام، سپاسی هم از او نمی‌خواهم.
امیری حسین
فریاد علی در محراب کوفه و مناجات حسین در قتل‌گاه نینوا به ما یاد می‌دهد که حساب دیگری در کار است. نشان می‌دهد که فوز قطعی در جایی دیگر است.
M.M. SAFI
حضرت رضا می‌فرمایند: «بهترین زندگی، زندگی کسی است که دیگران در زندگی او بارور بشوند.
محمدرضا میرباقری
در سوره «هَلْ اَتی در مورد امیرالمومنین جمله‌ای است که خیلی آموزنده است. و کسانی هم که از جام ولای علی نوشیده‌اند، باید علاوه بر این که با تمامی هستی‌شان حرکت می‌کنند و هستی‌شان را می‌دهند، این سه خصلت را هم داشته باشند: ۱. مزد نخواهند. ۲. سپاس نخواهند. ۳. خائف هم باشند
رضا نون
مشکل و گیر ما این است، که خودمان را نشناخته‌ایم. ما داریم در این دنیا خودمان را خرج می‌کنیم و بی‌خیال هم هستیم؛ درست مثل کسی که در شب یک اسکناس و یک چک ارزشمند را به خیال این که کاغذ است روشن می‌کند تا یک‌قِرانی‌اش را پیدا کند، که صبح می‌فهمد چیزی را شمع راه رسیدن به یک‌قرانی کرده است که یک میلیارد ارزش داشته است. این‌جاست که فریاد «یا حَسْرَتَا سر می‌دهد.
رضا نون
اشتیاق به گذشت تو دارم
حکیمی
به خدا قسم! من در این دنیا نیامده‌ام که دو تا نان بگیرم و بریزم در این خمره بلا، و کثافت پس بدهم! برای این که بچّه‌دار شوم، عروس بگیرم، عنوانی جمع کنم، مرا خلق نکرده‌اند! به خدا قسم! برای این‌ها نیامده‌ام. خدایا! تو عنایتی کن، که دست‌های ما خالی است. دل‌های ما پر از فساد و گرفتاری است. اگر عنایت تو نرسد، هیچ کس، هیچ کس پروازی ندارد
اللهم عجل لولیک الفرج
حضرت رضا می‌فرمایند: «بهترین زندگی، زندگی کسی است که دیگران در زندگی او بارور بشوند. به این نیست که بگوییم عالِم بشویم، فقیه بشویم، اصولی بشویم، فیلسوف بشویم، طبیب بشویم، به این‌ها نیست! به این است که اگر لوطی هم هستیم، لوطی‌پرور باشیم. اگر آدم هم شدیم، آدم‌ساز باشیم و اگر تاجر هم شدیم، تاجر دیگری را هم بپروریم. در باغ دست‌های تو، دیگران هم سبز بشوند.
msani
من برای کسی که حسابی باز نکرده‌ام، سپاسی هم از او نمی‌خواهم.
امیری حسین
خدایا! اگر خیال کنی که با رها کردن‌مان آدم می‌شویم، اگر خیال کنی که با رها کردن‌مان به جایی می‌رسیم، جز در دست‌های شیطان جایی برای ما نیست. و او هم وقتی که شیره ما را کشید، زیر پاهایش خرد و رهامان می‌کند. پس تو به ذلّت ما، به فقر ما رحم کن.
منتظر طلوع
رضا ثمره یقین است.
محمدرضا میرباقری

حجم

۱۸۴٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۹

تعداد صفحه‌ها

۲۶۳ صفحه

حجم

۱۸۴٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۹

تعداد صفحه‌ها

۲۶۳ صفحه

قیمت:
۲۹,۰۰۰
۱۴,۵۰۰
۵۰%
تومان