دانلود و خرید کتاب در باب حرف مفت هری فرانکفورت ترجمه محسن کرمی
تصویر جلد کتاب در باب حرف مفت

کتاب در باب حرف مفت

معرفی کتاب در باب حرف مفت

در باب حرف مفت کتابی نوشته هری فرانکفورت از مجموعه فکر و زندگی نشر کرگدن است. این مجموعه در صدد است تا روش تفکر فلسفی در زمینه‌های گوناگون را به مخاطب آموزش دهد.

آثاری که در این مجموعه منتشر می‌شوند هم منعکس‌کنندهٔ تفکر دربارهٔ زندگی انسان و جنبه‌ها و حیطه‌های مختلف آنند، هم به خواننده کمک می‌کنند به اندیشه‌هایش جهت ببخشد، بهتر فکر کند و - شاید - به زندگی خود سامانی بدهد و آن را بهتر بگذراند.

درباره کتاب در باب حرف مفت

هری فرانکفورت در کتابش درباره چیسیتی حرف مفت، حرف‌مفت‌زن، چراییِ حرف‌مفت‌زنی، چگونگیِ حرف‌مفت‌زدن، نحوهٔ بازشناسیِ حرف‌مفت، برشماریِ زیان‌هایش، و راه‌های مقابله با آن صحبت کرده است. او با زبانی ساده و همه‌فهم سعی کرده است مفهوم حرف مفت را برای مخاطب توضیح دهد و راه‌هایی را بیان کند که بتوانیم با استفاده از آنها حرف مفت و حرف‌مفت زن را تشخیص دهیم و با او برخورد صحیح داشته باشیم.

خواندن کتاب در باب حرف مفت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان به موضوعات حوزه فلسفه و زندگی را به خواندن این کتاب دعوت می‌کنیم

درباره هری فرانکفورت

هری گوردن فرانکفورت، استاد فلسفهٔ اخلاق، فلسفهٔ ذهن، و فلسفهٔ عمل، از معدود فیلسوفان حرفه‌ای در عصر حاضر است که مخاطبانی عام دارد و شهرتش از مرزهای دفتر و دانشگاه بسی فراتر رفته است. امّا، با وجود انکه بیشتر شهرتش در میان فلسفیان را مرهون تلاش در به‌دست‌دادن تعریفی تازه از خردگرایی دکارتی و عرضهٔ دفاعی نافذ از آزادی اراده است، عمدهٔ اعتبارش در میان مردم را از جایی دیگر کسب کرده است. در وهلهٔ اول به واسطهٔ انتشار کتاب در باب حرف‌مفت و بعد از آن به واسطهٔ انتشار کتاب دلایل عشق.

بخشی از کتاب در باب حرف مفت

مخاطبِ حرفِ‌مفت کیست؟ حرفِ‌مفت‌زن، بالطّبع، برایِ هر مخاطبی حرفِ‌مفت میزند؛ امّا، در دو موقعیّت برایِ حرفِ‌مفت‌زدن انگیزه‌مندتر است: یکی در آن جا که همراهیِ دیگران با او برای‌اش نفعِ چشم‌گیر و صَرفِ‌نظرناکردنی دارد؛ عرصه‌هایی مانندِ تبلیغات (propaganda) برایِ فروشِ کالا، مدیریّتِ یک سازمان یا مؤسّسه، سیاست و حکومت، و دین و مذهب عرصه‌هایی اند که در آنها جلبِ مشتری اهمّیّتِ بسیار دارد و، به همین جهت، در آنها بیشترین حرفهایِ مفت زده میشوند. دیگری در آن جا که مخاطبان قدرتِ تشخیصِ حرفِ‌مفت را ندارند، مانندِ عرصه‌هایی که مخاطبان در آنها بی‌اطّلاع یا کم‌اطّلاع اند.


Ghazalsdi
۱۳۹۹/۰۵/۰۱

واقعا به چه انگیزه ای کتابی که چاپیش 20 تومنه رو فایلشو 16 بخریم؟!😒

mahdi
۱۳۹۹/۰۱/۳۰

نزدیک به 50 صفحه ی اولش سخن مترجم است بعدش که وارد بحث میشیم ترجمه ی افتضاح داره و اصلا متوجه نمیشید چی داره میگه کلا هم 200خورده ای صفحه است و نکته کاربردی هم نداره

M.V 17
۱۳۹۹/۰۹/۰۵

خدایی 100 صفحه 14 تومن ؟ بعد نسخه چاپیش 20 تومن ؟

mohammad moosavi
۱۴۰۰/۰۷/۲۳

کتاب به چیزی جدای از راست و دروغ، اشتباه و درست، و بی ربط و با ربط می‌پردازه؛ این کتاب به یاوه و یاوه‌گو، یا حرف‌مُفت و حرف‌مفت‌زن می‌پردازه که اصلا در فرهنگ و زبان ما به این شیوه‌ای که

- بیشتر
Masoumeh Torabi
۱۳۹۹/۰۴/۲۰

به نظرم فقط مقدمه و گفتار آخر مطالعه بشه کافیه چون توی کتاب تقریبا نویسنده به دنبال یافتن و ترجمه ریشه های لغوی کلمه ست که تقریبا در فارسی معنایی پیدا نمیکنه و شاید به همین خاطر خیلی ها ترجمه

- بیشتر
رضا
۱۴۰۰/۰۱/۰۶

مطلب افزوده شده از استاد ملکیان خواندنی است.

MARSH
۱۴۰۱/۰۱/۰۵

مترجم بسیار قلمبه سلمبه ترجمه کرده و اصلا روان و قابل درک نیست لطفا از یک مترجم دیگه قرار بدید این کتاب ارزشمند رو ممنون

Mohammad Javad Mohammadi
۱۴۰۱/۱۰/۲۴

فقط جستار استاد ملکیان رو میشه خوند اینقدر که ترجمه بیخوده

تفکر
۱۴۰۱/۰۶/۰۷

ترجمه بسیار بد و غیر روان، خود کتاب هم چیزی برای گفتن نداشت، به نظر می رسه زاییده یک ذهن «خود بزرگ بین» ه . کسانی که در ناخوداگاهشون این خود بزرگ بینی رو دارن با کتاب رابطه خوبی می

- بیشتر
کاربر 9008943
۱۴۰۳/۰۸/۲۰

اینکه مفهوم جدیدی رو معرفی میکنه خوبه ولی انتظار داشتم یه دریچه ی بزرگتری تو ذهنم باز کنه که از نتیجه ی این دریچه یه تغییری تو رفتار و زندگیم ایجاد بشه . ولی اینطوری نیست زیاد . فقط میاد

- بیشتر
در واقع، حرفِ‌مفت جمله‌ای است (عموماً اخباری و گه‌گاه وصف‌الحالی) که گوینده‌اش اصلاً دغدغه‌یِ حقیقت، و صدق یا کذب‌اش، را ندارد، بل، فقط در صدد است که دیگری را متقاعد کند. این که گوینده‌یِ حرفِ‌مفت اصلاً دغدغه‌یِ حقیقت، و صدق یا کذبِ سخن‌اش، را ندارد راهِ او را هم از راهِ راست‌گویان جدا میکند و هم از راهِ دروغ‌گویان.
1258580
نمونه‌های بارزی از حرف‌مفت ناشی از این اعتقاد رایج اند که مسئولیّت شهروند در یک نظامِ مردم‌سالار است که دربارهٔ هر چیزی، یا دست‌کم هر چیزی که به ادارهٔ امور کشورش ربط دارد، عقیده‌ای داشته باشد.
Payam
راقمِ این سطور امیدوار است که، در مقامِ مذمّتِ حرفِ‌مفت، خود حرفِ‌مفت نزده باشد.
Juror #8
یادداشت دبیرمجموعه فکورترین انسان‌ها اعتقاد داشته‌اند که انسان بودن انسان به فکر است و انسان هرچه زندگی را بیشتر به فکر کردن بگذراند بهرهٔ بیشتری از انسان بودن دارد و هرچه کمتر و کمتر به این فعالیت شریف مشغول باشد به دیگر
کاربر ۲۱۰۷۱۱۵
برایِ جلوگیری از رواج و شیوعِ حرفِ‌مفت چه باید کرد؟ نخستین و مهمّترین و مؤثّرترین کار، البتّه، این است که خود حرفِ‌مفت نزنیم.
Parvane
هنگامی که گفته‌ای را باد هوا توصیف می‌کنیم، مرادمان این است که آن چه از دهان گوینده بیرون می‌آید فقط باد هوا است؛ دمِ صرف است. سخن گوینده تهی است، بی هیچ مایه یا محتوایی.
Parvane
حرفِ‌مفت‌زن دغدغه‌یِ صدق و کذبِ سخنِ خود را ندارد. نه، مانندِ راست‌گویان، با صدق و حقیقت عقدِ اخوّت بسته است و نه، مانندِ دروغ‌گویان، با کذب و خطا. فقط عاشقِ متقاعدکردنِ دیگران و همراه‌کردنِ آنان با خوداش است.
Payam
در یک کلام، قصد حرف‌مفت‌زن خودنمایی و جلوه‌فروشی است؛ می‌خواهد خود را در نظر مخاطبان بزرگ‌تر و مهمّ‌تر از آن چه هست جلوه دهد.
Parvane
تعریفِ مفهومیِ حرفِ‌مفت عبارت است از: جمله‌ای که گوینده‌اش اصلاً دغدغه‌یِ حقیقت، و صدق و کذب‌اش، را ندارد، بل، فقط در صدد است که دیگری را متقاعد کند.
Juror #8
ما انسان‌ها معمولاً حرف‌مفت را بیش از دروغ تحمّل می‌کنیم، شاید به این سبب که معمولاً آن را کم‌تر توهین شخصی تلقی می‌کنیم. احتمالاً می‌کوشیم تا خودمان را از معرض حرف‌مفت دور کنیم، امّا به احتمال بیش‌تر با شانه‌بالاانداختنی حاکی از بی‌قراری و کلافگی این کار را می‌کنیم، نه با احساس خشونت یا خشمی که غالباً دروغ در ما برمی‌انگیزد.
Juror #8
قلمرو تبلیغات و روابط عمومی، و قلمرو سیاست، که امروزه به نحو وثیقی با یکدیگر مرتبط اند، پر از نمونه‌هایی آن‌چنان تمام‌عیار از حرف‌مفت اند که می‌توانند در زمرهٔ مثال‌های اعلای غیرقابل‌مناقشه و کلاسیک این مفهوم باشند.
Juror #8
تعریفِ مفهومیِ حرفِ‌مفت عبارت است از: جمله‌ای که گوینده‌اش اصلاً دغدغه‌یِ حقیقت، و صدق و کذب‌اش، را ندارد، بل، فقط در صدد است که دیگری را متقاعد کند.
Juror #8
دشمنانِ حقیقت و عدالت، برایِ پیش‌بردِ مقاصدِشان، به پشتیبانیِ فریبگاری و خشونت سخت مستظَهر اند: فریبگاری برایِ کسانی که، به علّتِ فقدان یا قصورِ معرفت، فهم، و حکمتِ‌شان، استعدادِ فریب‌خوردن دارند، و خشونت برایِ کسانی که فریب نمیخورند. وظیفه‌یِ اخلاقیِ هر دوست‌دارِ حقیقت و عدالت ایستادگی در برابرِ هر گونه فریبگاری و خشونت است. با شناختن، شناساندن، و رسواساختنِ حرفهایِ مفت گامی اساسی در راهِ مقابله با فریبگاری برداریم و لااقلّ یکی از دو سلاحِ دشمنانِ حقیقت و عدالت و، در واقع، انسان‌ستیزان را بی‌اثر سازیم.
Juror #8
تمایزی هست میان شخصی که دروغ می‌گوید و شخصی که دروغ‌گو است. اوّلی آدمی است که با اکراه دروغ می‌گوید، حال آن که دومی عاشق این است که دروغ بگوید و وقتش را به تفریحِ دروغ‌گویی بگذراند ... . دروغ‌گو از دروغ‌گویی لذّت می‌برد و از نفس کذب به وجد می‌آید.
Juror #8
پس، حرفِ‌مفت‌زن فقط به یک حقیقت اعتناء دارد و در راهِ کتمان‌اش سخت کوشا است، و آن این که: "منِ حرفِ‌مفت‌زن حقیقت را به هیچ میگیرم". و کتمانِ این حقیقت یگانه فریبگاریی است که حرفِ‌مفت‌زن به آن دست مییازد؛ و، البتّه، بزرگترین فریبگاری هم هست.
نسرین نیکبخت
(حرف‌مفت‌زن) دغدغهٔ ارزش‌صدق سخن خود را ندارد.
Parvane
یکی از کارهایی که در مقابله با حرفِ‌مفت باید کرد یادگیریِ عمیق و ممارستِ جدّیِ تفکّرِ نقدی و روشهایِ نقدِ اندیشه‌ها است. عجیب است که ما، برایِ خریدِ چند کیلو عسل یا یک انگشتری، خود را محتاجِ علم به روشِ تشخیصِ عسل یا انگشتریِ تقلّبی از عسل یا انگشتریِ واقعی میدانیم، امّا، برایِ ردّ و قبولِ آراءونظرات، خود را نیازمندِ دانستنِ روشِ تشخیصِ سره از ناسره‌یِ آراءونظرات نمی‌انگاریم.
مهدی
در مورد حرف‌مفت‌زن، همهٔ این شروط لغو می‌شوند: او نه جانب امر صادق را می‌گیرد و نه جانب امر کاذب را. مثل آدمِ صادق و آدمِ دروغ‌گو نیست که امور واقع را در نظر داشته باشد؛ اصلاً کاری به امور واقع ندارد، مگر این که ربطی داشته باشند به دغدغهٔ درامان‌ماندن از تبعات آن چه می‌گوید. هیچ پروای این را ندارد که چیزهایی که می‌گوید وصف درست واقعیّت هستند یا نه. به تناسب مقصودش، فقط دست‌چین‌شان می‌کند، یا این که جعل‌شان می‌کند.
Juror #8
امکان ندارد کسی دروغی بگوید بدون این که معتقد باشد که حقیقت امر را می‌داند. تولید حرف‌مفت مستلزمِ چنین اعتقادی نیست.
Juror #8
امری که حرف‌مفت‌زن دربارهٔ خودش پنهان می‌کند این است که ارزش‌صدق گزاره‌هایی که بیان می‌کند در مرکز توجّهش قرار ندارد؛ آن چه قرار نیست ما بفهمیم این است که قصد او نه گزارش‌کردن حقیقت است و نه کتمان‌کردن آن. این به معنای آن نیست که سخنش تابعِ انگیزه‌های آنی هرج‌ومرج‌طلبانه است، بل این است که انگیزهٔ راهنُما و ضبط‌ومهارکنندهٔ سخنش ربطی به این امر ندارد که چیزهایی که درباره‌شان سخن می‌گوید حقیقتاً از چه قرار اند.
Juror #8

حجم

۶۷٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۰۸ صفحه

حجم

۶۷٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۰۸ صفحه

قیمت:
۷۰,۰۰۰
۶۳,۰۰۰
۱۰%
تومان