معرفی و دانلود کتاب شاهکارهای شعر جهان pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب شاهکارهای شعر جهان

کتاب شاهکارهای شعر جهان

۳.۳(از ۳ امتیاز)

معرفی کتاب شاهکارهای شعر جهان

کتاب شاهکارهای شعر جهان ترجمه سعید جهان‌پولاد و فیروزه محمدزاده مجموعه‌ای از شاهکارهای شعر جهان است.

در دنیای امروز شعر زبانی توانایی برای انتقال عواطف و احساسات شاعر است که به او فرصت می‌دهد احساساتش را بدون مرز منتقل کند.

انتشارات نصیرا سال‌ها است با هدف حمایت از شاعران جوان و تازه‌کار و گسترش شعر فارسی اقدام به چاپ کتاب کرده است. این نشر علاوه بر انتشار اشعار شاعران و نویسندگان جوان ایرانی به طور کلی در زمینه ادبیات فعالیت می‌کند.

کتاب‌ شاهکارهای شعر جهان یکی از آثار این نشر است که گزیده  شعرهای شاعران پرآوازه جهان را دربر دارد.

خواندن کتاب شاهکارهای شعر جهان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به شعر جهان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شاهکارهای شعر جهان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:شاهکارهای شعر جهان
قیمت کتاب:۱۸۰۰۰ تومان

بهزاد عباسی
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۳/۱۲/۱۹

برخی از اشعار کتاب رو پیشتر خوندم اما توی این کتاب ترجمه‌ی خوبی نداشتند. توی کل کتاب، حتی یک بند به عنوان نمونه ندیدم که بشه به عنوان شعر خوب برای کسی خوندش.