کتاب هنر نه گفتن
معرفی کتاب هنر نه گفتن
کتاب هنر نه گفتن نوشتهٔ دیمون زاهاریادس و ترجمهٔ میترا میرشکار است. نشر علم این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر، به شما یاد میدهد که چگونه حد و مرزهای خود را مشخص کنید، سر حرفتان بمانید و کاری کنید دیگران به تصمیماتتان احترام بگذارند.
درباره کتاب هنر نه گفتن
کتاب هنر نه گفتن دربارهٔ مهارتی است که شاید بسیاری از افراد آن را کسب نکردهاند یا برای تقویت آن نیاز به تمرین دارند: مهارتِ نه گفتن.
گاه نه گفتن کار سادهای نیست؛ بهویژه اگر فردی که باید نه بگوید، فردی اصطلاحاً مهرطلب هم باشد.
دیمون زاهاریادس در کتاب هنر نه گفتن، راهکارهای جالبی را در اختیارمان قرار میدهد تا با آنها بتوانیم واکنشهای اکتسابی را که در طول زندگی در ذهنمان حک شدهاند، کنار بگذاریم و بدون احساس گناه و ملامت به انجام کاری که دوست نداریم یا وقتش را نداریم، نه بگوییم. این کتاب به ما آموزش میدهد تا بتوانیم پس از دادن جواب منفی به دیگران، روال عادی زندگی خویش را ادامه دهیم و دچار وسواسهای فکری نشده و انرژی خود را از دست ندهیم.
خواندن کتاب هنر نه گفتن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران روانشناسی عمومی و افرادی که در دادن جواب منفی مهارتی ندارند، پیشنهاد میکنیم.
بخشهایی از کتاب هنر نه گفتن
«بزرگترین چالش برای رویارویی با نه گفتن این است که به احساس گناه، ترس و شرمندگیتان هنگام رد درخواست افراد غلبه کنید. این کار آسان نیست. در بسیاری موارد، به سالها آموزش بیوقفه نیاز دارد.
بسیاری از ما، از جمله خودم، بیشتر عمرمان را به برآورده کردن درخواست دیگران گذرانیدهایم. خود را آموزش دادهایم تا درخواستهای مکرر دیگران را به درخواستهای خودمان ترجیح دهیم. ترک این عادت نیاز به صرف زمان و تلاش زیادی دارد.
خوشبختانه، هر کسی قادر به انجام این کار است. اگر مایلید راهکارها را به کار برید، در صفحات بعدی آنها را در اختیارتان قرار میدهم تا به تدریج به تمایل مردم شادکنیتان غلبه کنید. هرچه بیشتر نه بگویید، متوجه خواهید شد که این کار به شما آزادی میدهد تا زمان بیشتری را صرف دنبال کردن اهداف کارآمدتر کنید.
همانطور که قبلاً هم گفتم، منظور این نیست که از کمک به دیگران امتناع کنیم. برعکس، هدف این است که یاد بگیریم بدون احساس گناه و هنگامی که میدانیم بهترین تصمیم را تحت شرایط حاضر گرفتهایم، نه بگوییم.
با علم به این مطلب، اجازه بدهید وارد عمل شویم و در مورد راهکار شمارهٔ ۱ صحبت کنیم.
آیا موارد زیر برایتان آشناست؟
فردی از شما کمک میخواهد. مشکل اینجاست که شما درگیر کاری هستید و در آن لحظه، وقت ندارید به این فرد کمک کنید. شما میدانید که باید به درخواست آن فرد پاسخ منفی بدهید. و اصلاً نمیتوانید به او کمک کنید.
اما با این جمله که: «متأسفم. نمیتونم کمکت کنم» به او پاسخ نمیدهید. برعکس کمی پا به پا میکنید و سرانجام میگویید: «اِ... شاید، اما خیلی گرفتارم. نمیدونم چقدر وقتم رو میگیره.»
این پاسخ پیامی درهم و پیچیده به درخواستکننده میدهد. به او میگوید شما گرفتارید اما ممکن است تقاضایش را بپذیرید. این پاسخ نشان میدهد که ممکن است مجبور شوید مسئولیتهایتان را برای کمک به او کنار بگذارید.
ممکن است درخواستکنند از فرصت استفاده کند تا به شما انتقال دهد کارش بسیار ضروری است (مثلاً میگوید: «خیلی مهمه و من واقعاً همین حالا به کمکت نیاز دارم!»).
وقتی در پاسخ به یک تقاضا با شک و تردید حرف میزنید، ناخواسته فشار درخواستکننده را بر روی خود افزایش میدهید. فردی که کمکِ شما را میخواهد، شک و تردیدتان را نوعی بلاتکلیفی تلقی میکند. متوجه میشود که میتواند شما را وادار کند به او کمک کنید، حتی اگر مفهومش این باشد که به کارهایتان نرسید.
به همین دلیل، بهتر است هنگام رد هر تقاضایی واضح و شفاف باشید. طفره نروید. به این امید که درخواستکننده را رام کنید، دو پهلو حرف نزنید (به هدفتان نمیرسید). برعکس، در مورد عدم تمایلتان برای کمک به او رک و صریح باشید.»
حجم
۱۱۰٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۵۹ صفحه
حجم
۱۱۰٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۵۹ صفحه
نظرات کاربران
این احساس خفگی اینکه تریبون حرف زدنمونو (توییتر و اینستا و کانال تلگرام) ازمون گرفتن، اینکه جلو کار کردن و پول دراوردنمونو گرفتن، اینکه از همه جا بیخبریم یه سرچ ساده نمیتونیم کنیم، اینکه حتی از دیدن عکس کسایی که دوسشون داریم تو اینستاگرام
از کتاب های این نویسنده فرمول برنامه ریزی رو خوندم و لذت بردم کتاب جمع جوریه از طاقچه میخوام که این کتاب رو دوباره رایگان کنه چون به خاطر اختلال اینترنت خیلی ها نتونستن این کتاب رو به کتابخونه هاشون
از نظر اونایی که عکس غذا و استوری اهنگای پشت فرمونشونو میذاشتن قطعی اینترنت و اینستاگرام خوبه چون درک نمیکنن کسانی هستن که پول اجاره مغازه ندارن و از طریق کار توی خونه درامد دارن،قسط دارن و خرج زندگی میکنن. کاش
اگه مثل من نه گفتن را بلد نیستید و خیلی موارد با خودتون کلنجار میرید و احساس گناه سراغتون میاد حتما این کتاب بهتون توصیه می کنم برای من ارزش چندبار خواندن هم داشت .
(۶-۹-[۱۱۹]) من فکر میکنم این کتاب خیلی سطحی به این مسئله پرداخته و تمرکزش بیشتر روی "چگونگی" هاست تا "چرا " ها. نویسنده هدف از نوشتن کتاب رو چنین بیان میکنه: "ارائه ی راهکارهایی برای نه گفتن بدون احساس گناه". راهکارهاش برای کسایی
ما این همه تو سر خودمون زدیم که بگیم آقا بیشعوری و راز و خودت باش دختر و اسکاول شین و جوجو مویز و کوفت و زهرمار آشغاله و با خوندنشون به شعور خودتون توهین نکنید، ولی انگار گوش شنوایی
نه فقط طرز نه گفتن یاد میده حتی هنگام خوندن کتاب فهمیدم اعتماد بنفسم هم بیشتر شده درود بر طاقچه عزیز . درسته کتاب کم میخونیم ولی هدفمند کتاب میخونیم
اینترنتو چیکار داشتن دیگه؟همین یه سرگرمیو داشتیم،اون بدبختی که درآمد و کسب و کارش اینترنتیه باید چه گلی سرش بگیره؟خوب یدفعه آب و برقم قطع کنین
❣بعد از مطالعه نظر ویرایش میشود❣ طاقچه جان دمت گرم دادا! ولی یُخدِ ، سر کیسه را وا شُلِش کُنی بد نی یا _________________________ این کارِت میدونی مثل چی چی بود ، مثل اینکه ، ۱۰۰۰ تومن تو این زمونه به یکی
یعنی خوشم میاد طاقچه یکسری کتابهایی رو رایگان میکنه که پرطرفدار هستن😊دمتتون گرم🌸