معرفی کتاب زندگی ات را ۸۰/۲۰ کن؛ چگونه با تلاش کمتر، کار بیشتری انجام داده و زندگی خود را تغییر دهید
دیمون زاهاریادس در کتاب «زندگیات را ۸۰/۲۰ کن» یک کار عجیب یادتان میدهد. این که چگونه با تلاش کمتر، کار بیشتری انجام دهید و زندگیتان را عوض کنید. بنظر شما آیا این امکان پذیر است؟
قانون ۸۰/۲۰ یا اصل پارِتو بدان معنا است که میزان اندکی (٪۲۰) از علل منجر به ایجاد میزان زیادی (٪۸۰) از نتایج میشوند.
قانون ۸۰/۲۰ عمدتا در زمینهی بهرهوری کسبوکار و محل کار مطرح میشود. اما این کتاب قصد دارد یک رویکرد متفاوت را در پیش بگیرد.
زاهاریادس می خواهد این مفهوم ساده که باعث ایجاد تغییر در زندگی میشود را در تمامی جنبههای تجربهی روزانهتان اعمال کند.
این قانون ابزاری قدرتمند است که میتوانید از آن برای دستیابی به حداکثر رضایت از زندگی حرفهای، خانوادگی و روابطتان استفاده کنید. این قانون، میتواند تاثیر زیادی روی رژیم غذایی، تناسب اندام، امور مالی و آموزش شما داشته باشد. میتواند کسبوکار کوچکتان را در یک دوره شگفتآور کوتاه مدت، به سمت موفقیت قابل توجهی سوق دهد.
قانون ۸۰/۲۰ میتواند به شما در طراحی یک سبک زندگی پر ارزشتر کمک کند. هنگامی که روی چیزهایی که مهم هستند تمرکز کنید و چیزهای دیگر را نادیده میگیرید، گامهای بزرگی به سمت هر هدفی که برای انجام آن تلاش میکنید، برخواهید داشت. حتی بهتر از آن، قادر خواهید بود با حداقل سرمایهگذاری در زمان و انرژی، آن را انجام دهید فقط کافی است که با زاهاریادس در این کتاب همراه شوید.
کتاب واقعا خوبیه، سه هفته پیش خوندمش و گذاشتم بعد از انجام تمرین ها نظرم رو اینجا بنویسم: تو این مدت کم تو کارم پیشرفت خوبی کردم، روابطم رو تونستم مدیریت کنم، و برنامه ریزی برام خیلی راحتر شد. قبلا لیست
برای اون دسته از افرادی که مثل من در انجام برنامه هاشون حساسیت دارن و کمال گرا هستند به شدت توصیه می کنم
کتاب فوق العاده ای در زمینه ی توسعه فردی هست. هنگام مطالعه متوجه شدم به صورت ناخواسته دارم از اصل پارتو در خصوص روابطم با افراد استفاده می کنم. استفاده کردن از قانون ۸۰/۲۰ روی کیفیت زندگی به شدت تاثیر گذار
الان صفحه ۱۴ هستم همش یک جمله به شکل های مختلف تکرار میکنه همش میگه زندگی تغییر میکنه خوب فهمیدیم حالا توصیح بده جریان چیه
یک اصل و قاعده ای رو اوایل کتاب میگه و بعد هی اون رو کشش میده به نظرم اگه جایی خلاصش دیدیم بخونیم کافی.
کتاب کاربردی برای یادگیری در عدم اتلاف وقت و زمان در همه امور زندگی و کارایی بیشتر.
این کتاب برای کمال گراها بسیار کمک کننده ست. اون قسمت کتاب که در مورد توسعه ی مهارت ها بدون کمالگراییه به کتاب زمین بخورید و برخیزید اسکات آدامز شباهت داره. به کارگیری اصل پاره تو را در روابط، فهرست روزانه ،
قانون ۲۰/۸۰ میگه چطور تو پیدا کردن شغل همسر دوست و ... زمان رو صرفه جویی کنیم. اگه مدیر هستی از کارکنانتان که ۲۰ درصد بهره وری رو دارن چطور تشویق کنی ۸۰ درصد بقیه رو چطور با شناخت نیازهایشان
کتاب خوبی هست و همینطور کاربردی متن روان و ترجمه خوبی داره شاید جذابیتش به اندازه بعضی کتابهای دیگه نباشه اما ما داریم این کتاب رو برای یادگیری میخونیم و بنظرم مواردی که میگه رو خیلی ساده بیان کرده و به راحتی
بنظرم زیاد جالب نیس من که زیاد حال نکردم باهاش