کتاب دورتر از شاخه نیلوفر
خواندن نظراتمعرفی کتاب دورتر از شاخه نیلوفر
«دورتر از شاخه نیلوفر» مجموعه چهار کتاب از شعرهای محمود درویش، شاعر و نویسنده اهل فلسطین است.
درویش سرودن را زمان دانشآموزیاش شروع کرد و نخستین مجموعه آثارش زمانی که فقط ۱۹ سال داشت، منتشر شد.
درویش بیش از سی دفتر شعر دارد و اشعارش بیشتر به مسئله فلسطین و اوضاع آن میپردازند و به طور کلی عشق و سیاست درونمایه آثار اویند.
او مدتی عضو سازمان آزادیبخش فلسطین بود و در سال ۱۹۹۳ در اعتراض به پذیرش پیمان «اسلو» از این سازمان استعفا داد.
او میهنپرستی بود که با گرایشهای یهودیستیزی، مخالف بود اما صهیونیسم را دشمن بشریت میدانست و هرگز در مقابل تجاوزگریهای رژیم صهیونیستی سکوت نکرد.
دوستت دارم امضای من است
سلام دنیاهانا فرای
طراحی برای دنیای واقعیویکتور پاپانک
محرمان خلوت انسپژمان دادخواه
۲۰,۰۰۰۵۰%
کاش میشد صد تا بله بگویم برای این سوال که آیا توصیه می کنید؟ خب البته که بله. شعر زیبا راه خودش را به دریای درون ما خواهد یافت حتی اگر از سنگلاخ ها و صخره های دوردست ترجمه باشد. غالبا روح شعر ترجمه
الصباح الذی لا تسمع فیه صباح الخیر ممن تحب یبقی لیلا حتی إشعار آخر!. صبحی که در آن، صبح بخیر را از آنکه دوست میداری، نشنوی، تا اطلاع ثانوی شب باقی میماند! محمود_درویش ______________________ فسواد عینیکِ أشهی لقلبی من نور الدنیا! سیاهی چشمانت برای قلبم از
(۹-۱-[۲۰۹]) قبلا چندتا شعر از محمود درویش خونده بودم، شعر های خیلی قوی و تاثیر گذاری بودن؛ اشعار این کتاب هم با وجود سادگی، سرشار از احساسن و این یکی از نکات مثبت این کتابه.
چیزی که اشعار محمود درویش را زیبا می کند این است که او به خوبی بلد بوده چگونه غم ،عشق ، حسرت ، امید و میهن دوستی خودش را در قالب شعر وگاه هم با کلمات اندک و جملاتی کوتاه
اگه علاقه مند به شعر هستید، پیشنهاد می کنم این کتاب شعر هم بخونید
اگر بیشتر به کتاب بپردازیم بیشتر عایدمان میشود
کتاب شعر:دورتر از شاخه نیلوفر تعداد صفحات:۴۲صفحه نوع ادبی:شعر نو ادبیات:فلسطین موضوع شعر ها:عاشقانه،درام ترجمه⭐️⭐️⭐️⭐️ خب بهترین ترجمه هم وزن و ریتم و حس و حال شعر رو بهم میریزه امتیاز کلی⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ شعر های محمود درویش واقعا خوبن((=
صبحانه ات را که روی میز میگذاری، به فکر دیگران باش غذای کبوتران را فراموش نکن به جنگ میروی، به دیگران فکر کن به یاد بیاور مردمی را که دوستدار صلح اند وقتی که قبض آب را پرداخت میکنی به کسانی فکر کن که
با سلام واقعا شعر های محمود درویش یه سادگی و لطافت قشنگی دارن انگار از ته دلش یچیو بیان میکنه و همون بیان به دلت میشینه کتاب ارزش خواندن رو داره . حتی اگه دوست نداری میتونی یه نگاه بندازی
وقتایی که ناراحتم فقط شعر میتونه تسکینم بده . . 167