دانلود و خرید کتاب مربی تریلیون دلاری اریک اشمیت ترجمه محمدرضا شفاهی
تصویر جلد کتاب مربی تریلیون دلاری

کتاب مربی تریلیون دلاری

معرفی کتاب مربی تریلیون دلاری

اریک اشمیت، جاناتان روزنبرگ و الن ایگل در کتاب «مربی تریلیون دلاری» به شیوه رهبری بیل کمپبل، مربی آینده‌سازانی مثل استیو جابز، لری پیج و اریک اشمیت می‌پردازند. کمپبل علاوه بر تربیت این نوابغ در ساخت شرکت‌های بزرگی مثل گوگل، اپل، اینتویت و تولید یک ترلیون دلار ارزش بازار مشارکت داشت و مربی ده‌ها رهبر دیگر به‌جز افراد یاد شده، در سراسر امریکا بود. او در سال ۲۰۱۶ از دنیا رفت و میراثی از شرکت‌های درحال رشد و افراد موفق به جا گذاشت. این سه نفر از شاگردان کمپبل در گوگل شاهد همه تلاش‌های او بوده‌اند. این که بیل چطور روابطی قابل اعتماد ایجاد می‌کرد، رشد فردی را پرورش می‌داد، شجاعت را القا می‌کرد، بر عملکرد برتر تاکید می‌کرد و تنش‌های در حال شکل‌گیری را که ناگزیر در محیط‌های پرشتاب ظهور می‌یافت، تشخیص می‌داد. این سه شاگرد برای تکریم و قدردانی از معلم خود و تشویق و تعلیم نسل‌های آینده، کتاب «مربی تریلیون دلاری» را نوشته‌اند تا دانش بیل کمپبل را در قالب این کتاب منتقل کنند. این اثر که براساس مصاحبه با بیش از هشتاد نفر از کسانی که بیل کمپبل را می‌شناختند نوشته شده‌ است، به شرح اصول مربی‌گری او می‌پردازد و این اصول را با داستان‌هایی از شرکت‌های موفق و افرادی که با بیل کار و تفریح کرده‌اند به تصویر می‌کشد. این کتاب برای رهبران و مدیران کسب‌وکارهای آینده‌نگر طرحی کلی ترسیم می‌کند که به آنها کمک می‌کند تیم‌های و شرکت‌های پیشروتری داشته‌باشند.
Amir Z
۱۴۰۱/۰۲/۲۲

کتاب بسیار خوبیه، بخصوص برای مدیران و رهبران و کسانی که می‌خوام منتور و کوچ بشن در آینده ترجمه کاملا روان و مبتنی بر انتقال مفهوم داره اگه از طرق دیگه نمی‌دونستم کتاب واقعیه باورم نمیشد چنین اسطوره ای در واقعیت وجود

- بیشتر
فرشاد بهرام پوری
۱۳۹۹/۰۹/۳۰

این ی سرگذشت نامه هستش و مطمئنا در فصل مربیگری کتاب های خیلی بهتری هم وجود دارد که ارزشمندتر از این کتاب باشد

«فکر کن هرکس برای تو کار می‌کند مثل بچهٔ توست. کمک‌شان کن در مسیر درست پیش بروند. باعث شو بهتر شوند.»
shahrooz
پژوهشی متعلق به دانشگاه لاند در سوئد در ۲۰۰۳ چنین نتیجه گرفته شده است که چیزهای «روزمره و تقریباً بی‌اهمیت» مانند گوش‌کردن و گپ‌زدن با کارکنان جنبه‌های مهمِ رهبریِ موفق است، چراکه «افراد احساس مورداحترام واقع‌شدن و بیش‌تر دیده‌شدن و ناشناختگی کم‌تر و احساس دخیل‌بودن در کار تیمی می‌کنند»
shahrooz
به افراد نگویید چه‌کار کنند؛ برای‌شان ماجراهایی تعریف کنید و کمک کنید به‌سمت بهترین تصمیم هدایت شوند.
shahrooz
اعتماد یعنی افراد احساس کنند آسیب‌پذیربودن اشکالی ندارد.
shahrooz
«سیاست‌بازی برای ما سم است. ما با نبودِ سیاست توانسته‌ایم شرکت بزرگی شویم.» ا
shahrooz
شخص باید باهوش باشد، نه لزوماً ازنظر دانشگاهی بلکه بیش‌تر ازنظر توانایی درک سریع مسائل در حوزه‌های متفاوت و درک ارتباط بین آن‌ها.
shahrooz
افراد زمانی که می‌توانند کاملاً خودشان باشند و هویت کامل‌شان را به محل کارشان بیاورند مؤثرترند.
shahrooz
هر قدر بیش‌تر رشد کنیم، موفقیت‌مان هم بیش‌تر به موفق‌ترکردنِ دیگران وابسته است
shahrooz
ارزش‌های مثبت انسانی نتایج مثبت تجاری به‌دنبال دارند
shahrooz
حامی شجاعت باشید افراد را بیش از چیزی که خودشان باور دارند باور داشته باشید و آن‌ها را به‌سمت شجاعت بیش‌تر هل دهید.
shahrooz
«ما اغلب حس می‌کنیم بین حمایت و به‌چالش‌کشیدن دیگران باید یکی را انتخاب کرد. دانشمندان علوم اجتماعی در حوزهٔ رهبری به همان نتیجه‌ای می‌رسند که درمورد پرورش فرزند می‌رسند: این انشعابی کاذب است. باید هم‌زمان حمایتگر و پرتوقع باشید، استانداردها و انتظارات بالایی داشته باشید، اما تشویق لازم برای رسیدن به آن‌ها را هم فراهم کنید. این عشق سختگیرانه است. بخشندگان ناخوشایند در ظاهر خشن و تند هستند، اما در درون بهترین را برای دیگران می‌خواهند. آن‌ها بازخوردی انتقادی را به زبان می‌آورند که کسی دوست ندارد بشنود، اما همه نیاز دارند بشنوند.»
shahrooz
بیل به‌صورت غریزی اجتماع می‌ساخت
shahrooz
آشکارا برای افراد و موفقیت‌های‌شان شادی کنید.
shahrooz
وقتی افراد را بشناسید و به آن‌ها توجه و علاقه نشان دهید، رهبری تیم‌ها بسیار لذت‌بخش می‌شود و تیم‌ها هم مؤثرتر عمل می‌کنند.
shahrooz
در کلمبیا، بعد از شکستی واقعاً سخت، بیل در رختکن سر تیمش فریاد کشید؛ واقعاً آن‌ها را سرزنش کرد. او بعدها گفت: «این تیمی بود که از دست دادم و آن هم لحظه‌ای بود که آن‌را از دست دادم.» او تیمش را جمع نکرد، وفاداری خود را به آن‌ها نشان نداد و تصمیماتی نگرفت که ممکن بود به آن‌ها کمک کند
shahrooz
موقع باختن است که وفاداری و تعهد و صداقت حتی مهم‌تر از قبل می‌شوند
shahrooz
بدون هیچ حرفی از برنده‌شدن، نمی‌توان از مربیگری یا هدایت شرکت سخن گفت
shahrooz
«مربیگری مثبت»، یعنی شروع با تحسین و بعد دادن بازخورد سازنده را یاد می‌گیریم
shahrooz
تمرکز روی احساسات و تخلیهٔ آن‌ها باید به‌سرعت اتفاق بیفتد تا انرژی بیش‌تری معطوف به راه‌حل‌ها شود.
shahrooz
چرا بعضی تیم‌ها «باهوش‌تر» از مجموع آی‌کیوی افرادند؟ جواب سه قسمت دارد: در مؤثرترین تیم‌ها، به‌جای این‌که یک یا دو نفر بر گفت‌وگوها مسلط باشند، همه مشارکت می‌کنند، افراد در این تیم‌ها در تشخیص حالت‌های پیچیدهٔ عاطفی بهتر عمل می‌کنند، و... این تیم‌ها زنان بیش‌تری دارند.
shahrooz

حجم

۳۸۱٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۶۰ صفحه

حجم

۳۸۱٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۶۰ صفحه

قیمت:
۵۵,۰۰۰
۱۶,۵۰۰
۷۰%
تومان