کتاب آرمان شهری برای واقعگراها و چگونه به آن برسیم
خواندن نظراتمعرفی کتاب آرمان شهری برای واقعگراها و چگونه به آن برسیم
کتاب «آرمانشهری برای واقعگراها»، جزو معدود کتابهایی است که همزمان شما را شگفتزده میکند و افکار و ذهنیاتتان را به چالش میکشد. روتگر برگمن در این اثر، ما را به یک سفر تاریخی میبرد، از از یک شهر کانادایی که توانست کاملا بر فقر غلبه کند تا برنامه درآمد همگانی رئیس جمهور نیکسون که قرار بود به میلیونها آمریکایی پول پرداخت شود، سفری تاریخی که ایدهها و چالشهای جدی و فراجناحی دارد، ایدههایی چالشی، که بهنظر میرسد زمان اجرا کردنشان فرا رسیده است.
تک تک پیشرفتهای تمدن (از پایان یافتن عصر بردهداری تا دموکراسی)، همگی رویاهای دست نیافتنی و اتوپیایی افرادی بود که نه چندان قبلتر از ما زندگی میکردند.
کتاب برگمن، که همزمان چالشبرانگیز، و شوقانگیز است، ایدههای آرمانشهریِ جدیدی را مطرح میکند؛ ایدههایی نظیر ریشهکن کردن فقر و یک هفته کاری ۱۵ ساعته، که احتمال دارد حتی در دوره زندگی ما هم به حقیقت بپیوندد. بهنظر میرسد این ایدهها، تنها راههای باقیمانده برای رسیدن به یک دنیای واقعا بهترند.
اگر یک انسان واقعگرا هستید با روتربرگمن و ایده آرمانشهر او همراه شوید. ایدههایی که او مطرح میکند، دستنیافتنی نیستند حسباشده و واقعبینانهاند و شاید یکی از رویاهای شما هم باشند.
پوست در بازی؛ عدم تقارن پنهان در زندگی روزمره
توهم دانشاستیو اسلومن
سختترین نکات در مورد سختترین چیزهابن هوروویتز
کتاب صوتی فرمول؛ قوانین جهانی موفقیتآلبرت لزلو بارابسی
راه بندگی به روایت کاریکاتورفریدریش فون هایک
سقوط ۱۱۷۷؛ روایتی تازه دربارهی همانندی تمدن ما و تمدنهای ۳ هزار سال پیشاریک اج. کلاین
صلح کردند که جنگ بماند (جلد دوم)دیوید فرامکین
۱۴,۷۰۰۷۰%
واقعا باورنکردنیه چرا اینقدر ترجمه غلط داره؟؟؟!! مثلا یه جا تو متن اصلی اومده: in fact, the twenty-first-century university resembeles nothing so much as a factory. داره میگه دانشگاه های قرن بیست و یک به هیچ چیز بیشتر از یک کارخانه شبیه
موضوع کتاب و به نظرم زبان اصلی نویسنده بسیار توانمند هست، امّا ترجمه چندان جالب نیست. میشد بهتر ترجمه بشود. گویی مترجم برای ارائه کتاب عجله داشته.
دوستان، متن اصلی(انگلیسی) این کتاب خیلی روون هست. اگر انگلیسیتون خوبه پیشنهاد میکنم نسخه اصلی رو مطالعه کنید.
کتاب خوبی بود البته این سبک کتاب ها مدیون معرفی آنها توسط پادکست بی پلاس و علی بندری هستند... ترجمه کتاب چندین جا گنگ و نامفهوم بود و باید چندین بار میخوندی تا متوجه شی و متاسفانه غلط های ویراستاری بسیاری
اصلا ترجمه خوبی نداره
عنوان انگلیسی کتاب میشه بگید؟