دانلود و خرید کتاب راهنمای خواندن هگل؛ عناصر فلسفه‌ی حق دیوید رز ترجمه سیداحمد موسوی خوئینی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب راهنمای خواندن هگل؛ عناصر فلسفه‌ی حق اثر دیوید رز

کتاب راهنمای خواندن هگل؛ عناصر فلسفه‌ی حق

معرفی کتاب راهنمای خواندن هگل؛ عناصر فلسفه‌ی حق

«راهنمای خواندن هگل؛ عناصر فلسفه‌ی حق» از مجموعه کتاب‌های «راهنمای متون کلاسیک» و نوشته دیوید رز است. در خواندن و فهمیدن متون کلاسیک ادبی، اجتماعی و فلسفی و... همیشه باید راهنمایی وجود داشته باشد و خواندن ترجمه‌های فارسی برای خواننده فارسی‌زبان اغلب به مسیری بی‌سرانجام کشیده می‌شود و فهم عمیق رفته‌رفته جایش را به ساده‌ساز‌ی‌های مبتذل می‌دهد. رفتن به سراغ این متون دشوار و گاهی سهل ممتنع ممکن است خواننده را دربارهٔ فهم‌پذیریِ این متون دچار تردید کند و اگر از این تردید بیرون بیاید به دنبال خواندن متون درجه دومی مثل تفسیرها و شرح‌ها می‌رود. تازه اگر خود این شرح‌ها و تفسیرها نیاز به راهنما نداشته باشند. گاهی خواننده به دنبال فهمیدن کتاب‌های درجه دوم این‌بار سراغ کتاب‌های درجه سومی می‌رود که با ساده‌سازی مفاهیم متون، اندیشه‌های نویسندگان آنها را تبدیل به کلیشه‌هایی ساده‌انگارانه می‌کنند که نتیجه آن به بن‌بست رسیدن و رها کردن متن است. کتاب‌های مجموعهٔ «راهنمای متون کلاسیک» نه شرح و تفسیری مفصل‌اند و نه ادعای آسان‌کردن تمام دشواری‌های متن را دارند، بلکه قرار است نقشه‌ای باشند برای گذر از پیچ‌وخم این متون. این مجموعه در انتشارات کانتینیوم با عنوان Reader’s Guides و با هدف فراهم‌کردن مقدمه‌ای روشن و مختصر برای متون کلاسیک در ادبیات و فلسفهٔ غرب نوشته شده است. نویسندگانِ این مجموعه هر کدام در زمینهٔ کاریِ خود شناخته‌شده و صاحبِ اعتبارند و مخاطب کتاب‌ها هم دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته‌های مرتبط در نظر گرفته شده‌اند. این کتاب‌ها شما را دعوت می‌کنند به خواندن کتابِ اصلی و به رفت‌وبرگشت میان کتابِ راهنما و کتاب اصلی. کتاب‌های این مجموعه ساختاری یکسان دارند. در بخشِ اول هر کتاب به زمینه و زمانهٔ نوشته‌شدن اثر پرداخته شده، در بخشِ دوم مضامین اصلیِ اثر به بحث گذاشته شده است تا خواننده فهمی کلی از موضوعات و مطالب کتاب پیدا کند و آمادهٔ ورود به متنِ اصلی شود. در بخش سوم، نویسنده از مقدمات عبور کرده و وارد خود متن شده است. در این بخش، نویسنده با تفکیک متن اصلی به فصل‌ها، بخش‌ها، قسمت‌ها، بندها و حتی جمله‌ها گام‌به‌گام خواننده را با خود همراه می‌کند و می‌کوشد تا هم روایتی تکوینی از چگونگیِ شکل‌گیری و بسطِ ایده‌ها به دست دهد و هم ربط و نسبتِ منطقی آن‌ها را بکاود. در بخشِ چهارم، نویسنده به تأثیراتِ فکری و تاریخی کتاب مورد نظر پرداخته است. در انتهای هر بخش از کتاب هم، پرسش‌هایی پژوهشی طرح شده‌اند تا خواننده بتواند مطالب فصل را جمع‌بندی کند. در انتهای کتاب‌ها نیز راهنمای مطالعهٔ آثار مرتبط آمده است که خواننده می‌تواند برای مطالعه بیشتر از آنها استفاده کند.
فلسفه کانت در آئینه‌ی آثار او
منوچهر آشتیانی
و آنگاه معنا زاده شد
آنه او بیرنه
گئورگ ویلهلم فردریش هگل: پدیدارشناسی روح
حسن عرب
پدیدارشناسی
اشتفان کاوفر
فلسفۀ علوم اجتماعی
پاتریک برت
از خودبیگانگی: جهت‌گیری‌های جدید در نظریه انتقادی
راهل یگی
ساخت واقعیت اجتماعی
جان ر. سرل
فلسفه فرهنگ از هردر تا نیچه
محمدمهدی اردبیلی
هنر در مقام الهیات
آندرئاس آندرئوپولوس
پدیدارشناسی دین
جیمز ال. کاکس
راهنمای خواندن لویاتان هابز
لوری ام جانسون بگبی
راهنمای خواندن روسو؛ قرارداد اجتماعی
محمدمهدی ذوالقدری
نبردی برای نجابت و چند گفتگوی دیگر
میشل فوکو
راهنمای خواندن بنیادگذاری مابعدالطبیعه اخلاق کانت
پل گایر
راهنمای خواندن نظریه ای در باب عدالت رالز
فرانک لاوت
راهنمای خواندن اخلاق نیکوماخوسی ارسطو
کریستوفر وارن
بیماری منتهی به مرگ
سورن کی‌یرکگور
راهنمای خواندن نوشتارهای متأخر هایدگر
لی بریور
استبداد علم
پل فایرابند
راهنمای خواندن شهریار ماکیاوللی
میگل وتر
نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌هایی از کتاب
مشاهده همه (۲)
. مفهوم، برای هگل، حاصلِ انتزاع از جزئی‌هاست، مثلاً انتزاع مفهومِ «سبز» از دسته‌ای از ابژه‌های سبز، که همان دریافت ذهن از چیزی است، اما چنین مفهومی وقتی «ایده» می‌شود که با وجود مطابق شود و بیان گردد. مفهوم حاصل کار نظریِ فاهمه است، اما «ایده» عبارت است از اتحاد ملاحظاتِ نظری با آنچه بالفعل برقرار است. «ایده» «عقلِ نهفته در ابژه است» یا مفهومِ انتزاع‌شده است که به‌نحو عقلانی موجود شده است. (بند ۲).
Davood Zarghami
اما روشن است که هگل در ستیز با نگاهِ خوشبینانه به قدرتِ نقادانهٔ فلسفه است و این دیدگاهش را می‌توانیم در جداکردن «روش نظرورزانهٔ» خود از دیگر حالت‌های شناخت و نیز در تقابل‌برقرارکردن میان «فهمیدن» با «دریافتن» مشاهده کنیم: وظیفهٔ فلسفه دریافتنِ آنچه هست است، زیرا آنچه هست یعنی عقل. تا آنجا که به فرد مربوط می‌شود، هر فردی، در هر صورت، فرزندِ زمانِ خویشتن است؛ به همین ترتیب هم، فلسفه یعنی زمانهٔ فلسفه به صورتی که در افکا رْ دریافته شده است
محمد مصطفی نورآبادی

حجم

۳۵۳٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۲۶۴ صفحه

حجم

۳۵۳٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۲۶۴ صفحه

قیمت:
۵۹,۰۰۰
تومان