دانلود و خرید کتاب غلبه بر پشت گوش اندازی ویندی درایدن ترجمه شهره نورصالحی
تصویر جلد کتاب غلبه بر پشت گوش اندازی

کتاب غلبه بر پشت گوش اندازی

معرفی کتاب غلبه بر پشت گوش اندازی

در کتاب «غلبه بر پشت گوش اندازی» ویندی درایدن به شما یاد می‌دهد که کارهایتان را به موقع و طبق برنامه انجام دهید و به اصطلاح آنها را پشت گوش نیاندازید.

درایدن معتقد است برای پشت گوش نیانداخت کارها هیچ روش خاصی وجود ندارد مگر این که به توصیه‌های او در این کتاب گوش کنید.

او راهکارهایی مفید برای مقابله با انواع طفره‌روی از انجام کار به شما یشنهاد می‌کند که خودش تجربه کرده و نتیجه گرفته است.

ویندی درایدن در ۱۹۵۰ در لندن متولد شده است. دکتر درایدن استاد مشاوره در کالج گلداسمیت لندن است و بیش از بیست و پنج سال است که به روان درمانی و مشاوره اشتغال دارد. پروندهٔ او تألیف، یا ویرایش بیش از ۱۰۰ عنوان کتاب را نشان می‌دهد، از جمله: ده گام به سوی کامیابی (زندگی مثبت) و آیین «نفس‌پذیری».

unicorn
۱۳۹۸/۱۱/۱۷

موضوع مورد بحث کتاب بسیار موضوع مهم درخور توجه و جالبیه و نویسنده خیلی خوب تونسته از پس تجزیه و تحلیل مشکل و معرفی و کمک به تشخیصش بر بیاد اما از نظر من در ارائه راهکار و راه حل

- بیشتر
sayeh
۱۳۹۹/۰۲/۰۴

کمی زیاده گویی داشت و خارج از حوصله..و بعضی نکاتم کاربردی بود

zeynab
۱۳۹۹/۰۲/۰۴

کتاب کاربردی و خوب.اگر واقعا مشکل دارید و کار امروز رو به فردا می اندازید،حتما مطالعه کنید!

سمیه حسن زاده
۱۴۰۰/۱۱/۰۱

عالیه...سپاسگزارم...

Anahid
۱۴۰۰/۰۱/۱۱

ترجمه بد

kafeil
۱۳۹۹/۰۱/۰۹

کولاک مساله رو تحلیل کرده اگر مشاور یا روانشناس هستید پیشنهاد خیلی اکید دارم ( حتی در حل برخی مشکلات دیگه هم به دلیل نکته سنجی و تحلیل ها کمک می‌کنه)

گمشده در دنیای کتاب ها :(
۱۴۰۲/۰۹/۰۳

گاهی اوقات تعهداتی را نسبت به دیگران قبول می کنیم که در آن زمان به خصوص، کاملا آمادگی انجام آن تعهدات را داریم، اما بعدها از قبول آن تعهدات پشیمان می شویم، یا به نظرمان دشوار می آیند. در این

- بیشتر
reyhooon
۱۴۰۰/۰۷/۱۱

نتونستم زیاد باهاش ارتباط برقرار کنم. بیشتر شبیه کتابای درسی بود که فقط به مشکل به صورت تئوری نگاه کرده بود و شباهتی به کتابهای کاربردی و عملی نداشت.

Samira Keshavarz
۱۳۹۹/۰۲/۲۳

تا کنون کتابی ندیده بودم که نویسنده ش انقدر منم منم کنه. ترجمه بد نیست اما محتوا خیلی خسته کننده، کِش دار بی هدف و در نهایت ساده انگارانه. دنبال کتاب بهتری بگردید

به خودتان ثابت کنید که بهتر است با انجام تکلیف، تنها ریسک شکست را به جان بخرید، تا اینکه با انجام ندادن آن، شکست قطعی خود را تضمین کنید
شاهین
با این تفکر که قبل از شروع کار باید از موفقیت‌تان اطمینان کامل داشته باشید، مبارزه کنید.
شاهین
عادت کنید به جای اصرار ورزیدن بر لزوم «تضمین»، با «احتمال» کنار بیایید. کار سختی است، اما قابل تحمل است و ارزش دردسرش را دارد، زیرا به شما کمک می‌کند بر پشت‌گوش‌اندازی مزمن خود غلبه کنید.
ماهور
وقتی کاری را شروع می‌کنید، بیاموزید روی کاری که انجام می‌دهید، تمرکز کنید. نه روی اینکه چگونه آن‌کار را انجام می‌دهید. اولی به شما کمک می‌کند به انجام تکلیف مورد بحث ادامه دهید، حال آنکه دومی ترس شما از شکست را تقویت می‌کند و این احتمال را افزایش می‌دهد که بعد از شروع، خیلی زود از کار دست بکشید.
شاهین
به دفعات به خودتان تفهیم کنید که ارزش شما از روی عملکردتان تعیین نمی‌شود. بنابراین، اگر در انجام کاری که در دست دارید ضعیف عمل کردید یا شکست خوردید، به خودتان یادآوری کنید بدشانسی آوردید که این‌طور شد. اما معنای این بدشانسی این نیست که ـ تکرار کنید، این نیست که ـ شما آدم نالایق و شکست‌خورده‌ای هستید. معنایش این است که شما آدم جایزالخطایی هستید که هم می‌تواند موفق شود و هم شکست بخورد. در اینجا نیز عمل کردن مداوم به این قاعده، اهمیت زیادی دارد.
شاهین
موفق شدن بهتر از شکست خوردن است. اما هیچ قانونی وجود ندارد که شما را از شکست خوردن مستثنا کند.
شاهین
دانشجو: یعنی لازم نیست قبل از شروع کار در وضعیت مناسب آن قرار بگیرم؟ ویندی: البته که نه. مشکل اصلی تو دقیقاً همین است. فکر می‌کنی قبل از مرور درس‌ها باید حال و روحیهٔ مناسب درس خواندن به تو دست بدهد. اگر این فکر درست بود، هیچ‌کس درس نمی‌خواند.
Arash
افرادی که مشکل پشت‌گوش‌اندازی مزمن دارند، معمولاً با احساس گناهی درگیر هستند که آنها را به ستوه می‌آورد، مانع از غلبه بر پشت‌گوش‌اندازی می‌شود و آنها را با یک مشکل دوم، یعنی عذاب وجدان نیز روبه‌رو می‌کند.
ماهور
«فقط شما می‌توانید این‌کار را انجام بدهید، اما مجبور نیستید آن را به تنهایی انجام دهید.»
Amir
ما انسان‌ها در این زمینه‌ها پشت‌گوش‌اندازی می‌کنیم: * مراقبت و نگهداری از خود * رشد و پرورش نفس * محترم شمردن تعهداتمان به دیگران
ماهور
رنج‌های کوتاه‌مدت (حال) را به خاطر گنج‌های درازمدت (آینده) تحمل کنید.
Eglantine
آدم‌ها هنگامی پشت‌گوش‌اندازی می‌کنند که به طور معمول به مزایای کوتاه‌مدت طفره رفتن از انجام کاری که به نفع آنهاست بیشتر اهمیت می‌دهند تا به مزایای درازمدت انجام کار مورد نظر.
Sajad Lashgari
وقتی به وظیفه‌ای فکر می‌کنید که نمی‌توانید به خوبی از عهدهٔ آن برآیید، تصمیم می‌گیرید آن‌کار، یا حتی فکر کردن دربارهٔ آن را هم شروع نکنید. در چنین شرایطی، علت پشت‌گوش‌اندازی شما این است که اعتقاد دارید باید آن‌کار را خیلی خوب انجام دهید و اگر موفق نشوید، بی‌کفایتی‌تان را ثابت کرده‌اید. باور تحقیرگرِ «من بی‌عرضه‌ام» ناشی از این توقع شماست که مصرانه می‌خواهید کاری را به خوبی انجام دهید که فکر می‌کنید از عهده‌تان خارج است. از این رو ترجیح می‌دهید به جای اینکه فکر کنید آدم بی‌کفایت و شکست‌خورده‌ای هستید، از کار طفره بروید.
Masoumeh Torabi
وقتی کاری را شروع می‌کنید، بیاموزید روی کاری که انجام می‌دهید، تمرکز کنید. نه روی اینکه چگونه آن‌کار را انجام می‌دهید.
Amir
ارزش شما از روی عملکردتان تعیین نمی‌شود. بنابراین، اگر در انجام کاری که در دست دارید ضعیف عمل کردید یا شکست خوردید، به خودتان یادآوری کنید بدشانسی آوردید که این‌طور شد.
Amir
بهتر است با انجام تکلیف، تنها ریسک شکست را به جان بخرید، تا اینکه با انجام ندادن آن، شکست قطعی خود را تضمین کنید
Amir
وقتی مرتکب اشتباهی می‌شوید، بسیار مهم است که مسئولیت اعمال خود را بپذیرید، اما خود را به خاطر آنها سرزنش نکنید
Amir
باورهای فاجعه‌انگار معمولاً در قالب چنین جمله‌هایی بیان می‌شوند: «خیلی بد است که...»، «این وحشتناک است که...» یا «دیگر از این بدتر نمی‌شود که...» ویژگی بارز باور فاجعه‌انگار این است که در زمانی که به آن پایبند هستید، واقعاً اعتقاد دارید که بدتر از این غیرممکن است.
Hamed Aram
مادامی که سرسختانه بر لزوم شرایط خاصی پافشاری می‌کنیم، در صورت فراهم نبودن آن، دست به کار نمی‌شویم. حتی وجود شرایط مورد نظرمان هم را از خطر پشت‌گوش‌اندازی مصون نگاه نمی‌دارد. چه بسا که خیلی زود شرایطی که به نظر ما لازمهٔ انجام کار است، تغییر کند. به این دلیل است که دکتر آلبرت‌الیس خواسته‌های انعطاف‌ناپذیر را هستهٔ اصلی پشت‌گوش‌اندازی به حساب می‌آورد.
Hamed Aram
تعداد کسانی که برای انجام کارهای لازم تلاش می‌کنند و پاداش زحمات خود را می‌گیرند، بسیار زیاد است. آیا شما باید با آنها تفاوت داشته باشید؟ پاسخ ساده و روشن است؛ نه، نباید!
Arash

حجم

۲۳۹٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۷

تعداد صفحه‌ها

۲۰۸ صفحه

حجم

۲۳۹٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۷

تعداد صفحه‌ها

۲۰۸ صفحه

قیمت:
۹۳,۶۰۰
تومان