کتاب ۱۱ باور شگفت انگیز
معرفی کتاب ۱۱ باور شگفت انگیز
کتاب ۱۱ باور شگفتانگیز نوشته پری عبادی، اتفاقات و حوادث زندگی را به شیوهای دیگر بیان میکند و گنجی که در دل آن ماجراها نهان شده را به ما نشان میدهد.
در این کتاب، ۱۱ باور نام برده شده است که بر اساس آنها میتوانیم اتفاقات و خاطرات ناگوار زندگی را به شکلی نو بر بوم سفید زندگیمان بکشیم و رنگی تازه بر آن بزنیم.
به کمک آموزههای این کتاب با تغییر نگرش و نگاهی عمیقتر میتوانیم به جای غم و اندوه و حس شکست و ناامیدی، شادی واقعی را در زندگی خود پدید آوریم و از هر اتفاقی هدیهای بگیریم که ما را در شناخت خود و رسیدن به موفقیت بیشتر، یاری کند.
خواندن کتاب ۱۱ باور شگفت انگیز به چه کسانی پیشنهاد میشود؟
این کتاب به افرادی توصیه میشود که در زندگی با مشکلات زیادی روبه رو شده و یا شکست را تجربه کردهاند اما نتوانستهاند پاسخی مناسب برای آن پیدا کنند و زندگیشان را به سمت خوشبختی و سعادت تغییر دهند.
بخشی از کتاب ۱۱ باور شگفت انگیز
بهترین راهی که بتوانیم شیرینی مشکلات زندگی مان را بچشیم، این است که باورهای خود را تغییر دهیم.
این باورها هستند که زندگی انسانها را میسازند و همینطور انسان¬ها هستند که باورها را میسازند.
هر آنچه از سمت خدا میرسد عشق است.
بیرون زتو نیست هرچه در عالم هست/در خود بطلب هرآن چه خواهی که تویی
جهان بر اساس شادی است . پس حتماً در هر مسئلهای که برای ما پیش میآید یک شادی پنهانی نهفته است.
باید معنای حال خوب کن هر ماجرا را پیدا کنیم؛ یعنی به درجهای از آگاهی برسیم که هیچچیز نتواند آرامشمان را بگیرد.
اگر تغییر از خودمان شروع شود ما که جزئی کوچک از جهان هستی میباشیم، نتیجه آن میتواند در کل جهان نیز اثر بگذارد.
کتاب بسیار عالی بود. مشکلات را میتونیم با نگاه دیگری ببینیم . من واقعا با هر اتفاقی که تو زندگیم بیفته سعی میکنم بهترین ها رو در اون ببینم و نتیجه متفاوتی بگیرم. ممنون از نویسنده کتاب
کتاب مفیدی بود. خواندنش رو به همه توصیه میکنم
کتاب موردنظر قدرت تغییر را برای افرادی که مطالعه کمتری دارند می دهد