کتاب چگونه صبح ها سرحال تر باشیم
خواندن نظراتمعرفی کتاب چگونه صبح ها سرحال تر باشیم
کریستا گبهارت در کتاب «چگونه صبحها سرحالتر باشیم» موضوعی را بررسی کرده که دغدغه خیلیها است. هرکسی حتی فعالترین و منظمترین آدمها هم زمانهایی در زندگیشان پیشآمده که از آغاز روز تازه، خوشحال نبودهاند و یا حس و حال بیرون آمدن از رختخواب را نداشتهاند.
گبهارت در این کتاب با زبانی ساده و صمیمی با شما درباره همین بیحالیها و راههای کنار گذاشتنشان صحبت میکند. او راهکارهایی به شما پیشنهاد میکند که بهسادگی بتوانید بر این بیحالی اول صبح که گاهی معضل بزرگی هم هست، غلبه کنید و روزتان را سرحالتر و با انرژی بیشتری شروع کنید.
۳۰ سالگی
راز گل ارکیدهنانسی کمپل الن
هیولاهایی که لایقشان هستیممارکوس سجویک
از قاهره، با عشقنانسی کمبل آلن
به نظرم صبح جادویی هال الرود خیلی بهتره. خیلی کاربردی نبود به نظر من
کتاب خوبی بود به شرط این که تمرین ها و کار هایی که میگه رو انجام بدیم .
کتاب خیلی خوبیه، مخصوصا برای علاقه مندان به حوزه سلامت و تغذیه، پر از راهکاره و اضافه گویی نکرده.
بخشی از توصیه های کتاب مفیده اما خیلی از اون ها چیزایی نیست که به راحتی انجام بشن. در کل حداقل برای من کاربردی نبود
کتاب خوبی بود ولی در حد متوسط هستش و کمک زیادی به من نکرد جز تعدادی راه کاری که داده بود البته ترجمشم یه جاهایی گنگ بود
در کل کتاب مفیدیه باید سریع خونده بشه و سر قسمت هایی که بدرد هر شخص میخوره تمرکز بشه قسمت چرت کوتاه خوب بود چند حرکت ورزشی برای صبح پیشنهاد می کرد راجع به صبحانه بحث داشت در کل مفید و کش دار
این کتاب واقعا بی نظیر هستش من کتاب در مورد سحرخیزی خوانده بودم قبلا ولی این یکی خیلی بهم چسبید به تمام کسانی که دنبال راهکار های عملی برای سحرخیزی هستند این کتاب را پیشنهاد میکنم در ضمن ترجمه هم بسیار عالی و
نکات خوب و جالبی داره، خوندنش خالی از لطف نیست ؛)
من خیلی این کتاب رو دوست داشتم و به نظرم صبح ها خیلی سر حالم و خیلی پر انرژی هستم و این کتاب مسیر زندگی منو تغییر داد و به همه دوستام معرفیش کردم و کسی که گفتی با یه
یه مقدار زیادی عامیانه و کلی بود شبیه مطالب روزنامه ها