کتاب روابط سالم
دستهبندی:
امتیاز:
از ۸ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب روابط سالم
کتاب «روابط سالم» اثر دکتر هنری کلاود (-۱۹۵۶) و جان تاونسند، از مجموعه کلیدهای مدیریت زندگی است که به شما میآموزد، چگونه روابطی سالم بیابید و از اشخاص ناسالم بپرهیزید. مخاطبان این اثر و این مجموعه میتوانند تمام افراد جامعه بهویژه جوانان عزیز باشند.
این کتاب به شما برای تشخیص شخصیت کمک میکند، مهارتی که شاید خیلی از ما اطلاعی در مورد آن نداریم، درحالیکه خداوند توانایی تشخیص شخصیت خوب را، یکی از اصلیترین پارامترهای رشد شخصیتی و معنوی ما قرار داده است.
در اینجا، به خلاصهای از نکات آموزشی این کتاب اشاره میکنیم:
بخش: ۱ افراد ناسالم، در این قسمت به شناخت افراد ناسالم پیمیبرید؛ به همراه بیست ویژگی شخصیتی آنها (فصلهای یک تا چهار).
بخش: ۲ آیا من افراد ناسالم را جذب میکنم؟ شَمایی کلی از منبع این مشکل به شما میدهد: چرا در انتخاب افراد دچار اشتباه میشوید و چگونه این مشکل را باید حل کرد (فصلهای پنج تا هشت).
بخش: ۳ افراد سالم؛ در این قسمت به شناخت افراد سالم و اینکه چرا به آنها نیاز دارید، پی خواهید برد. همچنین نکات آموزشی و کاربردی مؤثری در ایجاد رابطه با این دسته افراد به شما ارائه خواهد شد.
این کتاب بهگونهای طراحی شده است که به شما کمک میکند بیرون و درون خود را مورد مطالعه قرار دهید. زمانیکه نگاهی به بیرون خود میاندازید یاد میگیرید که چگونه ارزیابی دقیقی نسبت به افرادی داشته باشید که میخواهید برایشان هزینه کنید. با کارکردن روی قواعد این کتاب، چشمان شما در برابر ماهیت واقعی افراد دیگر، چه خوب و چه بد، باز خواهد شد.
انتخاب عشق؛ ورود به رابطهای جدید و آگاهانه
باربارا دیآنجلیس
مشاوره خصوصی با باربارا دیآنجلیس: عشقی پایدار، قبل، حین، و بعد از ازدواج، مشاوره ازدواج، مشاوره خانوادهباربارا دیآنجلیس
هوش عاشقانهجان ولنتیس
برای روابط بهتر کاری نکنید!آرییل کین
الفبای تغییر (میخواهم تغییر کنم)علی شمیسا
مردان ویفری زنان اسپاگتیبیل فارل
رازهای مردان متأهل خوشبخت (هشت شگرد برای تصاحب همیشگی قلب همسرتان)اسکات هالتزمن
می خواهم اما ذهن لعنتی من اجازه نمی دهد!
جکی لتران
مراقبت از بدن دختران در دوره بلوغکارا ناترسون
سلامت اجتماعی و عاطفی فرزند شماجان اس دیسی
فرزندپروری نرمسارا آکول اسمیت
نینجای مشکل گشامری نین
خیلی وقت بود دنبال یه همچین کتابی می گشتم خیلی از کتابهایی که درباره ارتباطات صحبت میکنن به شما میگن چه رفتاری بکنید اما به شما نمیگن چطور آدم های دور اطرافتون رو بشناسید از کی دوری و باکی دوستی
راهگشا برای افرادی که در ارتباط با دیگران مشکل دارند
باهاش رابطه برقرار نکردم. تا وسط های کتاب ده تا اختلال شخصیت تو خودم پیدا کردم گفتم به نفعمه ادامه ندم. و اصلا نفهمیدم کتاب روانشناسیه یا موفقیت.