کتاب دیگر ماجراهای اتفاقی مرد صدساله
معرفی کتاب دیگر ماجراهای اتفاقی مرد صدساله
دیگر ماجراهای اتفاقی مرد صدساله ادامهی کتاب پرفروش «پیرمرد صد سالهای که از پنجره بیرون پرید و ناپدید شد» اثر یوناس یوناسون است. رمانی مشهور و پرفروش در ژانر طنز اجتماعی- سیاسی که ما را همراه یک پیرمرد صد ساله به دامان حوادث اجتماعی و سیاسی قرن بیستم پرتاب میکند. حوادثی که ترتیب و منطق آنها در این کتاب مهم نیست بلکه نویسنده آنها را به بازی گرفته تا به مقصود خودش که انتقادی شیرین از دنیای کنونی است برسد.
درباره کتاب دیگر ماجراهای اتفاقی مرد صدساله
در کتاب «دیگر ماجراهای اتفاقی مرد صدساله»، آلن کارلسن قهرمان داستان که حالا صدویک ساله شده، برایتان از حوادث اخیر تا حال حاضر میگوید.
آلن در روز تولدش با همان خونسردی همیشگی با دوستش یولیوس در بالونی نشسته است اما اهرم بالون میشکند، مشعل گاز خاموش میشود و صدویک ساله با دوستش روی اقیانوس هند فرود میآیند.
سده دوم زندگی آلن با دیدار کیم جونگ-اون و دونالد ترامپ آغاز میشود. خونسردی او در حمل چند کیلوگرم اورانیوم غنی شده به همراه تقدیر و مناسبات دیپلماتیک دیگر ماجراهای اتفاقی مرد صدساله را رقم میزنند.
کتاب طنز خوبیه. اما به نظرم بر خلاف جلد یک این کتاب فقط نوشته شده محض طعنه ی سیاسی زدن. داستان اینجوری شروع میشه که آلن ، حین خوش گذرونی با پول ها سوار یه بالن میشه. اما بالن سقوط
یه مشت دلال و سواستفاده چی فرهنگ امروز ایران
خجالت نمیکشید با این قیمتاتون؟؟
الان کتاب را تمام کردم. هر چه به آخر نزدیک میشد ترجمه افتضاح کتاب بدتر و بدتر میشد. صفحات آخر، کار از اشکالات فنی ترجمه میکذرد و تبدیل به فاجعه میشود. کاملا حس میشود که فقط و فقط برای رساندن
عالیه ولی ۵تومن باید باشه
در مجموع خط داستانی جدیدی نیست و نسبت به کتاب اول جذابیت کمتری داره و نویسنده صرفا یک سری وقایع کنارهم چیده و حرف خاصی برای گفتن نداره! ۴۵۰ صفحه که بعد بیست صفحه اول تکراری میشه...
جلد اول کتاب، داستان طنزیه که داخلش از مسایل سیاسی روز استفاده شده... این یکی بیانیهی سیاسی کسلکنندهایه که یه مقدار از آبخورش جلد اول ریختن روش تا بشه خوردش... ولی خوب از آب در نیومده... خاطرهی جلد اول رو
واقعا صد و یک ساله را دوست دارم و از جهان گردی با او لذت میبرم.
یک بار دیگه از همراه شدن با این پیرمرد دوست داشتنیِ اعصاب خرد کن، خوشحال و راضی شدم. یوناسن کارش رو بلده و معمولا خواننده ش رو خسته نمیکنه.
عالیه ، خیلی خوشحالم از اینکه خوندمش و قسمتای زیادیشو هایلایت زدم . بعد تموم شدن دوباره قسمتای هایلایت زده رو خوندم . یوناس یوناسون نویسنده دانا و طنازیه . ترکیب اشکال منطقی ای که میسازه رو با طنز خیلی