دانلود و خرید کتاب بفرمائید فلسفه! (۱)؛ گفت‌وگو با بزرگ‌ترین فیلسوفان معاصر دیوید ادموندز ترجمه میثم محمد امینی
تصویر جلد کتاب بفرمائید فلسفه! (۱)؛ گفت‌وگو با بزرگ‌ترین فیلسوفان معاصر

کتاب بفرمائید فلسفه! (۱)؛ گفت‌وگو با بزرگ‌ترین فیلسوفان معاصر

معرفی کتاب بفرمائید فلسفه! (۱)؛ گفت‌وگو با بزرگ‌ترین فیلسوفان معاصر

فکر کردن گذشته از این که به چه و چگونه می‌اندیشیم، یک فرایند گفت‌وگویی است. وقتی شما فکر می‌کنید، باید از موضعی که مورد قبول خودتان است، فاصله بگیرید، در مقام مخالف قرار بگیرید، از منظری دیگر به موضوعتان نگاه کنید و قدرت نقد داشته باشید. درواقع باید بتوانید با لایه دیگر خود گفت‌وگو کنید چون بدون این گفت‌وگو احتمال رخ دادن خطا در اندیشه شما زیاد است. از طرف دیگر کسی که در حال تفکر است با افراد و نهادها و رقیبان دیگر هم در حال گفت‌وگو است. هر نوع فکر کردنی واکنش به وضعیت موجود است حتی انتزاعی‌ترین نوع آن یعنی فلسفه‌ورزی. این مجموعه با توجه به نقش مهم و کلیدی گفت‌وگو در شکل‌دهی و ارتقای اندیشه، برخی از بهترین نمونه‌های گفت‌وگو میان اندیشمندان حوزه‌های مختلف را برای علاقه‌مندان فراهم کرده است. دیوید ادموندز و نایجل واربرتن در مجموعه مصاحبه‌هایی که ابتدا به شکل پادکست و سپس به شکل کتاب منتشر شد و اکنون شهرتی جهانی یافته است، مسائل زندگی روزمره را پیش روی فیلسوفان گذاشته و نظر آنها را پرسیده‌اند. آنچه در این مجموعه مهم است، محتوای گفت‌وگوها نیست بلکه قالب و سبک آنها است. این مجموعه تلاشی برای معرفی و تمرین فکر کردن است از راه آشنایی با جذاب‌ترین نمونه‌های گفت‌وگو و چیزی که کتاب آن را «گفت‌وگو اندیشی» می‌نامد. هر مصاحبه بر موضوعی خاص تمرکز دارد، از اخلاق و سیاست و ذهن گرفته تا زیبایی‌شناسی و معنای زندگی. مصاحبه‌ها اشتهابرانگیز و کوتاه‌اند، درست مثل لقمه‌های حاضر و آماده. کتاب دعوتی است به ضیافت این لقمه‌های کوچک: بفرمائید فلسفه!
zhra
۱۳۹۹/۰۲/۰۴

این کتاب درباره موضوعات اساسی فلسفه امروزی با فیلسوفان بزرگ دنیای معاصر گفت و گو میکنه و بنظرم نکات جذابی داشت

M.Sh
۱۴۰۰/۰۹/۰۴

بفرمایید فلسفه یک کتاب آموزش فلسفه نیست. اگر هنوز وارد فضای فلسفه نشده اید، به شما فلسفه درس نمی دهد. این کتاب نظر فیلسوفان است درباره ی برخی مسائل که به نظر نویسندگان مهم بوده و در حد تنها چند

- بیشتر
طلعت درزی اسکی
۱۴۰۰/۰۱/۱۱

قیمت نسخه ی چاپی پنجاه هزار و نسخه ی الکترونیکی چهل هزار تومنه.خب من برم چاپی بخرم که بهتره. لطفا یکم ارزون تر کنید.

pegah:)
۱۴۰۰/۱۱/۲۵

قیمتش بالاست با توجه به اینکه نسخه چاپی ۵۰ هست حداکثر ۳۰ تومن باشه گرچه ۳۰ هم بالاست

کامو می‌گوید زندگی انسان هرگز واقعاً به موفقیت نمی‌انجامد. سنگ همیشه از کوه پایین می‌افتد. از نگاه کامو، ما همیشه باید در برابر این پوچی جسور و مبارزه‌جو باشیم.
پویا پانا
شکسپیر می‌گوید: ʼدر برابر خدایان، چون مگس‌هایی هستیم در دست پسربچه‌های بازیگوش؛ ما را برای تفریح خود نابود می‌کنندʽ.
پویا پانا
برای اینکه دوست واقعی کسی باشید، باید او را درک کنید
پویا پانا
پس نسبی‌انگاری هر گونه نظریه‌ای است که این اندیشه را در خود داشته باشد که در اخلاق تفاوت‌های فردی وجود دارد (که شاید از منظر فرهنگ قابل‌توضیح باشد) و اینکه هیچ صدقِ مطلقی دربارهٔ داوری‌های اخلاقی ما وجود ندارد. این گزاره که ʼشکنجه کردن کودکان نادرست استʽحکمی ذهنی است؛ و صرفاً مسئله‌ای سلیقه‌ای است.
پروا
ریچارد برَدلی: فلسفه ۹۹ درصد اندیشیدنِ انتقادی دربارهٔ هر آن چیزی است که برای‌تان مهم و جالب است.
پویا پانا
(شخصیت) هر کدام از ما تا اندازهٔ زیادی محصول عواملی است که هیچ اختیار و تسلطی بر آنها نداریم. مثلاً خود من را در نظر بگیرید، خیلی چیزها اصلاً در اختیار من نبوده است، مانند اینکه در یونان به دنیا بیایم، از چنین پدر و مادری، به چنان مدرسه‌ای بروم، مدرسه مرا به فلان خوابگاه خاص بفرستد و به این ترتیب دامنهٔ افرادی را که امکان دوست شدن با آنها را داشته‌ام محدود کند، و بسیاری موارد مشابه دیگر.
پویا پانا
جان آرمسترانگ: فلسفه عشقِ ثمربخش به اندیشیدن است.
پویا پانا
ما سیاست‌هایی داریم که با هم در تعارض است و ممکن است با هم درگیر شویم، همان‌طور که میان مردم این اتفاق رخ می‌دهد. بنابراین، اختلاف نظر خیلی مسئله‌ساز نیست، و اگر می‌بینید که نسبی‌انگار آرزو می‌کند چنین چیزی نباشد، آن‌گاه به نظر می‌آید که موضع او ابلهانه و غیرکاربردی است. فرض کنید شما می‌گویید: ʼشکار روباه، آری!ʽ و من می‌گویم: ʼشکار روباه، خیر!ʽ و این میان رُزیِ نسبی‌انگار از راه می‌ٰرسد و می‌گوید: ʼآهای، شما دو نفر! چرا متوجه نیستید که شکار روباه برای نایجل خوب است و برای سایمن بد؟ همین و تمام!ʽ حال می‌خواهم بپرسم که ʼاین حرف چه کمکی می‌کند؟ʽ هر چیزی که سبب شده من با شکار روباه مخالفت کنم احتمالاً هنوز سر جای خود باقی است؛ و هر چیزی که موجب شده شما طرفدار شکار روباه باشید یا با آن مخالفتی نداشته باشید نیز هنوز سر جای خود است. این فکر که ما با هم تعارضی نداریم مضحک به نظر می‌آید. نه تنها رزی نتوانسته است تعارض را حل‌وفصل کند که کوچک‌ترین کمکی هم در این راه نکرده است.
پروا
باید بعضی چیزها را تحمل کنیم: موسیقی‌ای را که دوست نداریم؛ بوی غذاپختنی را که ترجیح می‌دادیم وجود نمی‌داشت؛ رفتار بعضی افراد در مترو و اتوبوس و مانند آن. فکر می‌کنیم بهترین کار این است که بدون سخت‌گیری زیاد با این چیزها مدارا کنیم
پویا پانا
بعضی از حیوانات در مقایسه با برخی از انسان‌ها شأن اخلاقی بالاتری دارند و بی‌توجهی ما به رنج حیوانات یک نقطهٔ ضعف اخلاقی بسیار تأسف‌بار است.
پویا پانا
هوشمندترین فیلسوفانْ اغلب بسیار دوست دارند اندیشه‌هایشان را برای مخاطبانِ باهوشِ غیرمتخصص بیان کنند و در این راه موفق هم هستند.
mt
باید بعضی چیزها را تحمل کنیم: موسیقی‌ای را که دوست نداریم؛ بوی غذاپختنی را که ترجیح می‌دادیم وجود نمی‌داشت؛ رفتار بعضی افراد در مترو و اتوبوس و مانند آن. فکر می‌کنیم بهترین کار این است که بدون سخت‌گیری زیاد با این چیزها مدارا کنیم
پویا پانا
هدفِ گفت‌وگو این است که زندگیِ مردم را در کنار یکدیگر میسر کند، چه با هم موافق باشند چه مخالف.
پروا
ن و: من نمی‌فهمم تلویزیون چگونه کار می‌کند. می‌دانم که بسیاری قطعات پیچیده در خود دارد، و می‌دانم که جسمی فیزیکی است. اما این نظر را مطرح نمی‌کنم که باید چیز اسرارآمیزی داخل تلویزیون باشد که فیزیکی نیست.
محمد طاهر پسران افشاریان
جهان واقعاً به همان صورتی باشد که من می‌بینم، این امر به‌خودی‌خود به من معرفت نمی‌دهد، زیرا ممکن است به طور اتفاقی چیزی را ادراک کرده باشم که دقیقاً همانند وضعیت واقعیِ امور است. برای اینکه معرفت داشته باشم، باید امور را چنان‌که هست ببینم و به یک معنا بدانم که وضع امور به آن صورت است، و اینجاست که مشکل پیش می‌آید.
محمد طاهر پسران افشاریان
فلسفه برای من همان تصویر خرمگس است، خرمگسِ سقراطی: که از پذیرش هر گونه حرف مبتنی بر عرف و عادت یا عقاید عمومی، بدون سنجشگری، سر باز می‌زد.
احسان رضاپور
فلسفه با گفت‌وگو آغاز شد. مشهور است که سقراط هیچ چیزی ننوشت. او فقط مردمان عصر خویش را در کوچه و بازار دربارهٔ موضوعاتی که در آن سخت احساس اطمینان می‌کردند به پرسش می‌کشید. در تمام موارد هم بدون استثناء نشان می‌داد که این اطمینان نابه‌جاست.
فاطمه
می‌خوانم. در زندگی روزمره، معمولاً دغدغهٔ درک برخی مسائل و کنار آمدن با سایر افراد را داریم، و اینکه آیا معرفت داریم یا خیر همیشه جزو دغدغه‌های اصلی‌مان به شمار نمی‌آید. اما هنگام کوشش فلسفی برای فهم معرفت، آن ملاحظات عملی‌تر موقتاً کنار گذاشته می‌شود. می‌خواهیم نوعی فهمِ عقلانیِ مستقلْ از جنبه‌ای اساسی از حیات بشر به
کاربر ۲۷۵۰۰۲۵
فیلسوف کسی است که راه‌های جدیدی برای ارزیابی چیزها - برای تشخیص اینکه چه چیزی مهم است، چه چیزی ارزشمند است - باز می‌کند و به این ترتیب طرز فکر کل یک فرهنگ یا کل یک جامعه دربارهٔ آن چیزها را تغییر می‌دهد.
احسان رضاپور
پیتر سینگر: شخص کسی است که از وجود خود در طول زمان آگاه است، کسی که آن اندازه آگاهی دارد که دریابد او همان کسی است که پیش‌تر زندگی می‌کرده و قرار است در آینده به زندگی خود ادامه دهد. بنابراین، بیشتر انسان‌ها شخص هستند، اما هیچ‌یک از ما شخص به دنیا نمی‌آییم. کودک نوزاد شخص نیست. و برخی از حیواناتِ غیرانسان شخص هستند، اما همهٔ حیواناتِ غیرانسان شخص نیستند. ن و: چه نوع حیوانی غیر از انسان می‌تواند شخص باشد؟ پ س: مثلاً شامپانزه احتمالاً از وجود خود در طول زمان آگاهی دارد. بنابراین، من اعتقاد دارم شواهد خوبی موجود است که نشان می‌دهد شامپانزه‌ها شخص هستند.
محمد طاهر پسران افشاریان

حجم

۲۷۰٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۲۸۰ صفحه

حجم

۲۷۰٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۲۸۰ صفحه

قیمت:
۱۵۰,۰۰۰
۱۳۵,۰۰۰
۱۰%
تومان