کتاب مغز در آتش
خواندن نظراتمعرفی کتاب مغز در آتش
«مغز در آتش» داستان واقعی دختر جوانی است که پس از ابتلا به یک بیماری مرموز، بهسرعت به سمت جنون میرود، اما درنهایت و بعد از مبارزهای سخت، بیماریاش را شکست میدهد. داستان مبارزهی او برای بازیابی هویت از دست رفتهاش، حیرتانگیز و بسیار تأثیرگذار است. تا جایی که این کتاب را یکی از کتابهایی میدانند که میتواند زندگی شما را تغییر دهد.
ماجرا از اینجا آغاز میشود که «سوزانا کاهالان» بیستوچهار ساله، تک و تنها روی تخت بیمارستان چشم باز میکند، در حالی که به تخت بسته شده است، نمیتواند حرکت کند، نمیتواند چیزی بگوید و حتی نمیداند چهطور به اینجا آمده است.
سوزانا کمی پیش از آن، زندگی مستقلی را آغاز کرده و در روزنامهی معروف نیویورک پست مشغول به کار شده بود. زندگیاش روال خوب و در حال پیشرفتی داشت و به نظر میرسید آیندهی خوبی خواهد داشت. اما یک بیماری مرموز و پیشرونده عصبی او را به فردی خشن و در آستانهی دیوانگی کامل تبدیل کرد.
سوزانا این شرایط وحشتناک و مبهم را با کمک بیدریغ والدینش پشت سر گذاشت و سپس ماجراهای این دورهی تلخ را ابتدا در مقالهای به نام «یک ماه جنون» و بعد در همین کتاب، شرح داد.
سوزانا کاهالان در بیست سال گذشته، روزنامهنگار رسانههای معتبری نظیر نیویورک پست و نیویورک تایمز بوده است. او بعد از نوشتن مقالهی «یک ماه جنون» بزرگترین جایزهی روزنامهنگاری آمریکا را از آن خود کرد و از آن به بعد به شهرت رسید. موفقیت خیرهکنندهی این مقاله باعث شد کاهالان بر اساس همین مقاله، «مغز در آتش» را بنویسد. این کتاب جایزهی بهترین اثر خاطرهنگاری و جایزهی «کتاب برای زندگی بهتر» را در سال ۲۰۱۲ دریافت کرد و در صدر پرفروشترین آثار نیویورک تایمز قرار گرفت. با اقتباس از این کتاب، فیلم سینمایی موفقی نیز به کارگردانی «جرارد برت» تولید شده است.
زنی در کیمونوی سفید
زنی میان ماگریر هندریکس
دختران مطرودسایمون سنت جیمز
به آنها که عاشقشان بودمرضا اسکندری آذر
راز پاریسلیلی گراهام
خیلی خیلی خوب بود. یک خاطرهنویسی خوبه که یک قصهی پر کشش داره و نقطهی قوتش اینه که نویسنده دربارهی بیماریش به خوبی مطالعه کرده و اشراف داره بهش و در عین حال مه یک قصهی معجزهوار از یک خبرنگار
متنی روان و داستانی پرکشش داشت که به نظرم علتش خبرنگار بودن نویسنده کتاب هست و اینکه اطلاعات علمی رو مطابق فهم خواننده هاش، که مردم عادی هستن، ساده کرده. ترجمه کتاب هم خوب بود و من در کل از
لطفا این کتاب را هم در لیست تخفیف قرار بدین
یه خاطره نویسی جالب...به هرکسی که دوست داره درک ومعرفتش نسبت به هرنوع از اتفاق،آدم ها ومشکلات و پیشامدها بالاتر بره پیشنهاد میکنم... حواسمون باشه به هیچ کسی برچسب نزنیم چون هررراتفاقی ممکنه برای هرکدوممون بیافته و بعضی وقتا ممکنه بدنمون
خود موضوع کتاب عالی بود. ترجمه چنگی به دل نمیزد و طاقچه جان هم که تو ویرایش غلطهای املایی و انشایی ماشالله کم گذاشته بود که تو ذوق میزد. در کل من داستان بیماری این خانم و مراحلش تا بهبود کامل
خوب بود
عالیه
این کتاب سرگذشت دختری هست به نام سوزانا کاهالان خبرنگاری اهل نیوورک که با یک بیماری وحشتناک ناشناخته دست ونرم میکنه .بنظرم این کتاب بیشتر برای کسانی جذاب هست که یا خودشون یا عزیزان ونزدیکانشون در همچنین موقعیتی بودند زمانی
تعداد صفحات ۲۲۰ تاس ممکنه این نسخه سانسور شده باشه!؟