معرفی کتاب دیکتاتور تماس می گیرد
کتاب الکترونیکی «دیکتاتور تماس می گیرد» از اسماعیل کاداره و یوسف سلیمان سالم - نشر سنگ. این کتاب را میتوانید از طاقچه دریافت کنید.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب دیکتاتور تماس می گیرد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | دیکتاتور تماس می گیرد |
| تعداد صفحهها | ۱۴۴ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۲۰۰۰۰ تومان |
وارث آلمانی![]()
آنیکا اسکات
وقتی که گرمابهداری، شهردار شهر میشود؟!( همراه چند داستان کوتاه دیگر)داود علی بابایی
مرغی در آشپزخانهاندی اکرافر
آقای سیب زمینی و خانم هویج، کار سازمانیفرانک کلابی
روان درمانی مثبت گرامهدخت اکبری
چگونه رفتار کنیمموسسه فرهنگی هنری قدر ولایت
کتابی برای گذشتگانعباس یوسفی فیروزجائی
تعییین و دستیابی به اهداف حرفهایدوری کلارک
مکتب عشقفرامرز رحیمی قوتانلو
آدم ها در پایان راهاکبر تقی نژاد
مباحث تاریخی زیادی تو رمان هست ولی هیچ یادداشتی براشون نیست. پس برای ما که از وقایع تاریخی شوروی بی خبریم گنگ هست. کلا داستان در مورد مکالمه استالین با شاعر و نویسنده بزرگ آن زمان پاسترناک هستش. که چیگفته...بیشتر
اسماعیل کاداره نویسنده قدرتمند و قوی البانی. سه دقیقه فقط سه دقیقه مکالمه پاسترناک با استالین سرنوشت اینده روشنفکران شوروی رو تعیین میکنه. کی میدونه توی اون سه دقیقه چی گذشت؟ کتاب پاسخ میده