کتاب ماه و ماهی؛ مجموعهی غزل
خواندن نظراتمعرفی کتاب ماه و ماهی؛ مجموعهی غزل
«ماه و ماهی» مجموعه غزلهای شاعر و ترانهسرای توانای معاصر علیرضا بدیع است.
این کتاب با غزل معروف ماه و ماهی که حجت اشرفزاده نیز آن را بهصورت ترانهای زیبا و پرطرفدار خوانده آغاز میشود.
تصویرسازی درخشان علیرضا بدیع در این غزل باعث شد که ارتباط خوبی با هر دو مخاطب عام و خاص برقرار کند.
بدیع به عنوان ترانهسرا با خوانندگان زیادی همچون سالار عقیلی، محمد معتمدی و حسام الدین سراج همکاری کرده است. شعر او وزین و آراسته به نوعی صلابت و تفاخر سبک خراسانی است که به خوبی در ابیات به خواننده منتقل میشود. شاید این سبک برگرفته از زادگاهش نیشابور باشد.
از نظر تنوع موضوعی هم «ماه و ماهی» بیشتر به تغزل میپردازد. تغزلی که برای انشان معاصر متفاوت و متنوع است و تنها در عشق و عاشقانهها خلاصه نمیشود. او تنها به گفتن از رنج فراق و دوری از محبوب اکتفا نکرده و مضامین دیگری همچون دل بستن به دنیا و دل کندن از آن، مضامین فلسفی و اخلاقی را نیز در اشعارش گنجانده است:
بند نافم کاش میپیچید دور گردنم
تا که از زهدان مادر قطع میشد شیونم
تا که چشمم وا نمیشد رو به هر عفریتهای
تابه زشتیهای دنیا تر نمیشد دامنم
مجموعه «ماه و ماهی» ۳۴ غزل دارد که در فهرست کتاب هر کدام نامی دارند. اما در داخل کتاب آنها را با مشاره مشخص کرده است.
خواندن این مجموعه لطیف و ارزشمند را به منتقدان و دوستداران شعر معاصر به ویژه غزل پیشنهاد میکنیم.
مجنون در تهران
الفهای غلطعلی محمد مودب
نوش داروی طرح ژنریکسید حسن حسینی
جهان را به شاعران بسپاریدمحمدرضا عبدالملکیان
پاییز بهاریست که عاشق شده استمیلاد عرفان پور
🐉_بدون هیچ حرف اضافه ای.... ((((بی نظیرن این شعرا)))) _ دست خطی دارم از او بر دل خود، یادگار... +عشق کاری کرد، با قلبم، که چاقو با انار.... #علیرضا_بدیع ♡قلم پر مهرتون موندگار جناب بدیع♡
#۷ "تو ماهی و من ماهی این برکهی کاشی... اندوه بزرگی است زمانی که نباشی!" خاطره و حس خوبت با همین شعر کافی است تا وسوسه شوی این کتاب را تورق کنی. ۳۴ غزل ناب از علیرضا بدیع در سالهای ۹۲ تا
اشعار این کتاب واقعا زیبا هستند🤩
به جز چند تا از اشعار این مجموعه که در دسته خوب قرار میگیرند بقیه فوق العاده اند...
اسم کتاب رو که دیدم، بی اختیار یاد آهنگ از حجت اشرف زاده افتادم... و وقتی اولین غزل رو دیدم... عالی بود. دوست داشتم به شخصه باید نسخه کاغذی ش رو بخرم. اینجوری کفایت نمی کنه...
خیلیییی خوب بود....👌
خیلی زیبا بود. چه قلم خوبی دارن
به هر کس جز تو خواهم گفت《نه》باشد که بعد از این بگیرم از لبت پروانه ی کمیاب《آری》را بی نظیر بود...!
عالی. پیشنهاد می کنم.
کتاب رو خریدم ۳۸ صفحه بود ولی زده ۷۹ صفحه!