کتاب فضیلت؛ بررسیهای اخلاقی و معرفتشناختی
خواندن نظراتمعرفی کتاب فضیلت؛ بررسیهای اخلاقی و معرفتشناختی
«فضیلت؛ بررسی های اخلاقی و معرفت شناختی» یکی از کتابهای مجموعه «از منظر اخلاقی» نشر کرگدن است که به موضوع فضیلت اخلاقی و فضیلتمندی در زندگی میپردازد.
مجموعه «از منظر اخلاقی» با دو هدف همبسته طراحی شده است: نخست، کمک کند اندیشههایمان را در زمینهٔ اخلاق بکاویم و بکوشیم آنها را روشنتر و سازگارتر کنیم تا بتوانیم به امور اخلاقی ذیربط نگاهی جامعتر و دقیقتر بیندازیم؛ دوم، کمک کند برای نگریستن از منظر اخلاقی به امور و برانگیخته شدن بر اساس آن شور و شوقی بیشتر و عزمی استوارتر داشته باشیم. آثار اخلاقی گذشتگان و معاصران، چه در حوزههایی انتزاعیتر همچون فرااخلاق و نظریهٔ اخلاق چه در حوزههایی انضمامیتر همچون اخلاق کاربردی و روانشناسی و جامعهشناسی اخلاق، میتوانند در دستیابی به این اهداف مؤثر و سودمند باشند. از اینرو، این مجموعه میزبان آثار متنوع تألیفی و ترجمهای است که همگی یک وجه مشترک دارند: دعوتی هستند به نگریستن «از منظر اخلاقی».
بفرمائید فلسفه! ۲؛ تاریخ فلسفه به روایت فیلسوفان معاصر![]()
دیوید ادموندز
ساخت واقعیت اجتماعیجان ر. سرل
ابن سیناگروه نویسندگان
حق حیوان، خطای انسان درآمدی به فلسفه اخلاقتام ریگان
دروغ گوییسیسلا باک
چرا ۴۰۰۰۰ تومان ؟ و نسخه چاپی ۵۰۰۰۰ تومان !!!!
الگوی اخلاق کسانی هستند که به حرف خود عمل کرده اند و ما معصومین و پیامبرمان را داریم، و نیازی به منابع دیگر نداریم نه اینکه بقیه منابع بد باشند منظور این است که ما اصل را رها نمیکنیم و