دانلود و خرید کتاب این کتاب را بسوزان؛ برندگان پن از قدرت واژگان می‌گویند ترجمه سارا اسکندری
تصویر جلد کتاب این کتاب را بسوزان؛ برندگان پن از قدرت واژگان می‌گویند

کتاب این کتاب را بسوزان؛ برندگان پن از قدرت واژگان می‌گویند

معرفی کتاب این کتاب را بسوزان؛ برندگان پن از قدرت واژگان می‌گویند

«این کتاب را بسوزان» به کوشش تونی موریسون، نویسنده سیاه‌پوست امریکایی و برنده نوبل ادبی ۱۹۹۳، شامل مجموعه مقالاتی در مورد نوشتن از نویسنده‌های مختلف و درباره موضوعاتی مثل؛ چرا نوشتن (جان آپدایک)، صحبت با غریبه‌ها (پل آستر)، آزادیِ نوشتن (اورهان پاموک) و… است. در مقاله «چرا نوشتن» اثر جان آپدایک می‌خوانید: «من کارم را با عشقی پرشور و گستاخ دوست دارم، مثل عشق یک زاهد به پشمینه‌ای که پوست شکم‌اش را می‌خراشد. گاهی، زمانی که تهی می‌شوم، زمانی که واژه‌ها نمی‌آیند، وقتی می‌فهمم پس از خط‌خطی کردن چندین صفحه هنوز یک سطر هم ننوشته‌ام، توی کاناپه‌ام فرو می‌ریزم و گیج و مبهوت همان‌جا دراز می‌کشم، غرق در باتلاق ناامیدی، در حالی که از خودم متنفرم و خودم را به خاطر این غرور جنون‌آمیز ملامت می‌کنم. غروری که وامی‌داردم تا در پی یک خیال این‌طور نفس‌نفس بزنم. یک ربع بعد همه‌چیز عوض می‌شود؛ قلبم با شادی می‌تپد.»
۱۴۰۱/۰۱/۰۵

کتاب حرف خاصی برای گفتن نداشت و ترجمه روان نبود.

قدما گفته‌اند که فایدة شعر، فایدة نوشتن، سرگرم کردن و آموزش دادن بوده است
شراره
«بردگی، دروغ و ترور... این سه مصیبت دلایل سکوت آدمی هستند که آنان را از یکدیگر مخفی می‌کند و به آنان مجال نمی‌دهد تا خود را بازشناسند»
شراره
ادبیات ابزاری برای آدم‌ها بوده و هست تا بتوانند با آن خودشان را از نو کشف کنند.
نگفتن هم، درست همانند گفتن، از ابزارهای نویسنده است؛
یونا
یک کتاب تبری است برای شکستن دریای یخ‌زدة درون‌مان.
leila tofighy
باید از همان‌جایی بنویسیم که در آن ایستاده‌ایم؛ زندگی همان‌جاست؛ و تقلید از زندگی آن‌گونه که می‌شناسیم‌اش، هرقدر هم که تنگ و تنک باشد، تنها زمینی است که می‌توانیم بر آن بایستیم.
leila tofighy
ما، بیش از آن که از خاطرات‌مان بنویسیم از خلایای وجودمان می‌نویسیم و سال‌ها بعد، زندگی‌های واقعی کند و عقب‌ماندة ما، معمولا با وفاداری ترسناکی الگوهای نقش‌بسته در تخیلات‌مان را برایمان بازی می‌کند.
leila tofighy
موجزترین داستان هم باید واقعیات پول و خون را در خود داشته باشد تا برای بزرگسالان جالب باشد
leila tofighy
جادوی داستان‌ها همین است –آنها می‌توانند ما را به اعماق جهنم بیاندازند اما در نهایت خطری ندارند.
leila tofighy
هر رمان مشارکت برابری است میان نویسنده و خواننده و این تنها جایی در دنیاست که دو غریبه می‌توانند در صمیمیتی مطلق و بی‌نقص با یکدیگر ملاقات کنند. من زندگی‌ام را در گفتگو با مردمی گذرانده‌ام که هرگز آنها را ندیده‌ام؛ مردمی که هرگز نخواهم شناخت. و امیدوارم که این کار را تا روزی که از نفس کشیدن دست می‌کشم ادامه دهم. این یگانه شغلی است که تا حالا خواسته‌ام.