معرفی و دانلود کتاب تام سایر + خلاصه رایگان

کتاب تام سایر

۴.۲(از ۳۶ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب تام سایر

«تام سایر» یکی از رمان‌هایی است که پس از گذشت سال‌ها همچنان ترجمه و خوانده می‌شود و بی‌شک می‌توان آن را یکی از ماندگارترین آثار داستانی جهان دانست.

مارک تواین «تام سایر» را در سال ۱۸۷۶ نوشت و ماجراهای آن الهام گرفته از زندگی دوران نوجوانی خود او بود:

آن شب تام و هک آمادۀ ماجراجویی بودند. آن‌ها تا دقایقی بعد از ساعت نُه، در محله‌ای که مسافرخانه در آن بود پرسه زدند. یکی مواظب انتهای کوچه بود و دیگری درِ مسافرخانه را می‌پایید. کسی در خیابان نبود. آن شب هوا خوب بود. تام به خانه رفت و قرار بر این شد که اگر هوا تاریک شد، هک برود و میومیو کند. ولی چون هوا مهتابی بود، حوالی نیمه‌شب هک از مراقبت دست کشید و رفت توی یک بشکۀ خالی و گرفت خوابید.

سه‌شنبه خبری نشد. چهارشنبه هم بدشانسی آوردند.

اما پنج‌شنبه‌شب اوضاع فرق کرد. تام با فانوس قدیمی خاله‌اش بیرون خزید و یک حولۀ بزرگ هم آورد تا با آن فانوس را بپوشاند. فانوس را در بشکۀ هک پنهان کرد و شروع کردند به کشیک دادن.

زمان می‌گذشت، ولی خبری از اسپانیایی نبود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تام سایر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:تام سایر

۱۳۹۸/۰۷/۱۱

عالی بود❤❤❤😍😍😍😍😍

مهدی فیروزان
۱۳۹۸/۰۶/۰۸

«««مطالعه نسخه چاپی و خلاصه »»» هدیه دوستم بود و با این کتاب با مارک تواین آشنا شدم رمان جالبی بود نه تنها برای نوجوان ها بلکه برای بزرگتر ها چون حال و هوای نوجوانی براشون مرور میشه ...

یلدا
۱۳۹۹/۰۲/۲۸

خواندن یک ‌داستان به این زیبایی در دوران نوجوانی برای من بسیار مفید بود . لحظه به لحظه کتاب و کلماتش را دنبال کردم . قدم به قدم به دنبال تام رفتم تا به انتهای داستان رسیدم . داستان شیرین...بیشتر

سپهر
۱۳۹۹/۰۷/۱۲

برای نوجوانان جالب است، اما کمی تخیلی! است و نتیجه خاصی ازش نمیشه گرفت! برای تفریح و تفنن خوندنش خوبه و بیشتر برای گروه سنی نوجوانه

رضا
۱۳۹۹/۰۷/۰۸

عالی بود 🏅🏅🏅🏅

Matin Ghaffari
۱۳۹۹/۰۵/۳۱

عالللیییییی

زویا
۱۳۹۹/۰۲/۲۲

داستانی که از کارتون تام سایر به یاد داشتم همراه با استرس و تلخی بود. اما کتاب رو با اینکه نه نوجوان هستم نه از روی تفنن خوندم، به شدت دوست داشتم و دو روزه تمامش کردم. چون جو کتاب...بیشتر

ELNAZ
۱۴۰۳/۰۴/۲۶

روایتی ساده و در عین حال جذاب از کودکی شیطون و بازیگوش به نام تام سایر که با خاله‌پالی و برادرش سید زندگی میکنه. داستان پیچیدگی خاصی نداره و مخصوص نوجوون‌ها و بچه‌هاست. به شخصه حس کردم برای خوندن این...بیشتر

۱۴۰۵/۰۲/۲۰

به پیشنهاد یکی از دوستانم خوندمش و فوق العاده خوب بود. 🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌

۱۴۰۲/۱۲/۱۵

کتاب خیلی خوبی هست ترجمه روان و اما حس میکنم بک جاهایی از کتاب زیادی خلاصه شده بود اما در کل خوب بود

luna
۱۴۰۲/۰۸/۲۰

داستانی جالب و تجربه ماجراجویی ها

فرهاد
۱۴۰۲/۰۸/۰۴

کتابی مخصوص کودکان و نوجوانان که افراد می‌توانند با تجربه یک پسر و دوستش در شرایط مختلف از آن درس بگیرند مانند حقه‌ی تام که در این سادگی به ما ثابت می‌کند که انسان دنبال چالش میگرده نه وظیفه کتاب...بیشتر

۱۴۰۲/۰۶/۰۳

سلام رمان‌های مارک تواین بی نظره مخصوصا تام سایر و هاکلبری فین از تخیلات بچه های دهه شصت روایت می شود

احسان فتاحی
۱۴۰۲/۰۵/۲۱

بنظرم این کتاب خیلی بهتر از جلد دومش یعنی هاکلبریفینه.داستان زیبا بدون اضافات و مهیج و جالب

Amir
۱۴۰۲/۰۲/۲۰

داستان بسیار قشنگی داره و خیلی خوب هم ترجمه شده و کاملا روان هست. ممنون از همه تلاشگران این کتاب.

بریده‌هایی از کتاب

Mohammad
به نظرش زندگی چیزی نبود جز پوچی و سنگینی بار مسئولیت.
شیوا
او بدون این‌که بداند، به یک قانون بزرگ بشری دست یافته بود: برای این‌که یک مرد یا پسربچه را مجبور کنی چیزی را به دست بیاورد، باید به‌دست آوردن آن چیز را مشکل کنی. اگر او یک فیلسوف بزرگ و خردمند مانند نویسندۀ این کتاب بود، می‌فهمید که کار آن چیزی است که باید انجام داد و بازی آن چیزی است که آدم مجبور به انجام دادنش نیست.
البته شکی نیست که بین یک پسربچه و ستاره‌شناس، کسی که از شادی عمیق و ناب بهره‌مند است، پسربچه است نه ستاره‌شناس.
مردان ثروتمندی در انگلستان هستند که در فصل تابستان کالسکه‌های چهاراسبه را سی‌چهل کیلومتر در روز می‌رانند و از این کار لذت می‌برند، تازه بابت آن کلی هم پول می‌دهند. ولی اگر قرار بود برای راندن همین کالسکه‌ها دستمزد بگیرند، دیگر تفریح به حساب نمی‌آمد و ولش می‌کردند.
amir
Amir