کتاب تام سایر
معرفی کتاب تام سایر
«تام سایر» یکی از رمانهایی است که پس از گذشت سالها همچنان ترجمه و خوانده میشود و بیشک میتوان آن را یکی از ماندگارترین آثار داستانی جهان دانست.
مارک تواین «تام سایر» را در سال ۱۸۷۶ نوشت و ماجراهای آن الهام گرفته از زندگی دوران نوجوانی خود او بود:
آن شب تام و هک آمادۀ ماجراجویی بودند. آنها تا دقایقی بعد از ساعت نُه، در محلهای که مسافرخانه در آن بود پرسه زدند. یکی مواظب انتهای کوچه بود و دیگری درِ مسافرخانه را میپایید. کسی در خیابان نبود. آن شب هوا خوب بود. تام به خانه رفت و قرار بر این شد که اگر هوا تاریک شد، هک برود و میومیو کند. ولی چون هوا مهتابی بود، حوالی نیمهشب هک از مراقبت دست کشید و رفت توی یک بشکۀ خالی و گرفت خوابید.
سهشنبه خبری نشد. چهارشنبه هم بدشانسی آوردند.
اما پنجشنبهشب اوضاع فرق کرد. تام با فانوس قدیمی خالهاش بیرون خزید و یک حولۀ بزرگ هم آورد تا با آن فانوس را بپوشاند. فانوس را در بشکۀ هک پنهان کرد و شروع کردند به کشیک دادن.
زمان میگذشت، ولی خبری از اسپانیایی نبود.
عالی بود❤❤❤😍😍😍😍😍
«««مطالعه نسخه چاپی و خلاصه »»» هدیه دوستم بود و با این کتاب با مارک تواین آشنا شدم رمان جالبی بود نه تنها برای نوجوان ها بلکه برای بزرگتر ها چون حال و هوای نوجوانی براشون مرور میشه ...
خواندن یک داستان به این زیبایی در دوران نوجوانی برای من بسیار مفید بود . لحظه به لحظه کتاب و کلماتش را دنبال کردم . قدم به قدم به دنبال تام رفتم تا به انتهای داستان رسیدم . داستان شیرین
برای نوجوانان جالب است، اما کمی تخیلی! است و نتیجه خاصی ازش نمیشه گرفت! برای تفریح و تفنن خوندنش خوبه و بیشتر برای گروه سنی نوجوانه
عالللیییییی
داستانی که از کارتون تام سایر به یاد داشتم همراه با استرس و تلخی بود. اما کتاب رو با اینکه نه نوجوان هستم نه از روی تفنن خوندم، به شدت دوست داشتم و دو روزه تمامش کردم. چون جو کتاب
کتابی مخصوص کودکان و نوجوانان که افراد میتوانند با تجربه یک پسر و دوستش در شرایط مختلف از آن درس بگیرند مانند حقهی تام که در این سادگی به ما ثابت میکند که انسان دنبال چالش میگرده نه وظیفه کتاب
عالی بود 🏅🏅🏅🏅
نخوندمش امیدوارم خوب باشه از الان شروع میکنم
روایتی ساده و در عین حال جذاب از کودکی شیطون و بازیگوش به نام تام سایر که با خالهپالی و برادرش سید زندگی میکنه. داستان پیچیدگی خاصی نداره و مخصوص نوجوونها و بچههاست. به شخصه حس کردم برای خوندن این