کتاب سفر به مرکز زمین
خواندن نظراتمعرفی کتاب سفر به مرکز زمین
میگویند داستانهای ژولورن رویاهایی هستند که به حقیقت پیوستهاند.
در این داستان، اکسل که شیفته قضایای علمی است، تحت تاثیر نظریه عموی دانشمندش قرار میگیرد. آنها تصمیم میگیرند برای اثبات نظریه عمو دست به خطر بزنند و به مرکز زمین سفر کنند. جایی که موجوداتی عجیبالخلقه و دنیایی حیرتانگیز در انتظارشان است.
ژول ورن که در سال ۱۸۲۸ در نانت فرانسه به دنیا آمد همچنان یکی از مشهورترین نویسندگان دنیاست. ژول، پیش از آنکه اولین داستان ماجراجویانهاش را در پاریس در سال ۱۸۶۲ به چاپ برساند، درس حقوق خواند. از آن سال به بعد، تا زمان مرگش، سالی یک رمان نوشت. گفته میشود کتابهایش رؤیاهایی هستند که به حقیقت پیوستهاند. زیرا او در آنها شگفتیهای اختراعات مدرن مانند زیردریایی، هواپیما و تلویزیون را سالها پیش از اختراعشان شرح داده است.
دور دنیا در هشتاد روز
سفر به ماهژول ورن
دراکولابرم استوکر
در سیارات چه می گذرد؟ژول ورن
دختر کبریتفروش و ۵۳ داستانهانس کریستین اندرسن
تاریخ فلسفه غرب (جلد چهارم، فلسفه در جهان جدید)
آنتونی کنی
تاریخ نگار زواللودویگ فون میزس
محاوره طالب و مطلوبهانا آرنت
راه و رسم جهاندیوید فرامکین
زایش ذهنگری مارکوس
(۴-۲۹-[۷۰]) نویسنده انقد خوب و با جزئیات دنیای زیر زمینی و اتفاقاتش رو توصیف کرده که آدم هر لحظه حس میکنه خودشم همونجاست و اون اتفاقات و هیجانات رو داره تجربه میکنه؛ یک سری شباهت ها هم با عصر یخبندان ۳
جالب بود
من کتاب اش رو ۳۰ تومن از کتاب فروشی خریدم عالی آدم رو با خودش میبره تو کتاب اگه وسط کتاب خوندن چشم ها تو ببندی قشنگ میری تو کتاب واقعن یکی از بهترین کتاب هام بود من خوشم اومد
عالی منکه خیلی خوشم اومد
سفر لیندانبرگ لیندانبرگ پرفسور آلمانی برای اثبات نظریه خود به همراه برادرزادهاش اکسل و هانس به مرکز زمین سفر میکنند. لیندانبرگ به همراه گروهش سفر خود را از دهانه آتشفشانی در ایسلند آغاز و به سمت مرکز زمین حرکت میکنند. در
کتاب جذاب و خوبی بود👌👌
👌👌👌
خیلی عالی بود. من دو بار خوندمش.
ببخشید این کتاب با اون یکی مرکز زمین چه فرقی داره لطفا هرکی که میدونه بگه ممنون
این کتابش خوبه اما کاملش یک چیز دیگه است کاملشو از کتاب فروشی 30تومن گرفتم 552صفحه اس