کتاب شانس
خواندن نظراتمعرفی کتاب شانس
«شانس» داستان کوتاهی از مارک تواین(۱۹۱۰-۱۸۳۵)،نویسنده برجسته آمریکایی از مجموعه مطالعه در وقت اضافه است.
زمان تقریبی مطالعه: ۹ دقیقه
رایگان
مثل همه ی آثار مارک تواین خاص و دلنشین بود ولی انتظار نداشتم که این داستان واقعی باشه! مارک توین نویسنده بی نظیریه و به نظرم همه ی کتاباش ارزش خوندن دارن.آدم جالبی بوده و زندگی سختی داشته. به نظرم خوبه که
در ترجمه کلمه ای هست با عنوان "لعبتک " من که معنیش رو نفهمیدم و رفتم دنبال یک ترجمه ی دیگه ...اونجا اون کلمه "احمق " ترجمه شده . شاید بدردتون بخوره
عالی... شاید نمود همچین آدمایی رو اطرافمونم دیدیم، کسایی که فکر میکردیم هیچی نمیشن، اما تو زمینه های مختلف از خیلیا جلو زدن
نویسنده خیلی جذاب ماجرارو نوشته برای همین به نظرم جالب بود.
خیلی عجیبه که واقعیه😓هرچی جلوتر میری خندت میگیره که چجوری موفقیتاشو به دست میاورده فقط اونجا ک میگه راستو چپشو قاطی کرده بود😂😂
داستان جذابی بود👌 همه دنیا بخوادو تو بگی نه، نخوادو تو بگی آره تمومه!😊
جالب بود. کشیشه احمق تر از اسکورسبی بود. ولی شانسی که اسکورسبی رو به همه جا رسوند در جامعه امروز ما هم خیلی ها رو به مقام و منصب رسونده بدون اینکه لیاقتش را داشته باشند.
احمق ها خوش شانس هستن یا خوش شانس ها احمق؟! شایدم هیچکدوم؛ در عین داستان بودنش٬ حقیقتی تلخ بود
ببینید داستان راجب مردی هست ک همیشه اشتباه میکنه ولی همیشه باعث تحسین خاص و عام میشه متن داستان کمی سنگینه ولی برای بالای ۱۴ سال خوبه امتیاز کل ۴ از ۵ = خوب⚪⚪⚪⚫⚪
عالی بود ولی من عاشق کتاب ویلسون ابله هستم خیلی عالبه