کتاب وقتی که رفتی
معرفی کتاب وقتی که رفتی
رمان «وقتی که رفتی» اثر کارول میسون نویسنده انگلیسی معاصر و از پرفروشهای آمازون در سال ۲۰۱۷ است که داستان دو زن از دو نسل را روایت می کند. هردو زن زندگیای سرشار از عشق و کمبود و حسرت داشتهاند. آنها به طور تصادفی با یکدیگر ملاقات میکنند و داستان زندگیشان با فرازو نشیبهای غافلگیرکننده بر ملا میشود.
«الیس» زنی است که زندگیاش از هم پاشیده است او تنها است و زمانی که در گالریاش با «اولین» آشنا میشود، داستان زندگی او را جالب، غم انگیز و بسیار شبیه به داستان خود میبیند:
«نمیتوانستم او را ببینم. البته، کوچکترین نگرانی هم از ندیدنش داشتم. فقط دوست داشتم او، یعنی شوهرم، را پیدا کنم. آن سر خاص و موهای سیاه و پرپشتش، با آن دستها که در طرفین بدنش تکان میخوردند تا بتواند مسیر درست را روی امواج طی کند. خیلی این کار را دوست داشتم: نگاه کردنش وقتی متوجه نیست، و تصور این که دارم به یک غریبه نگاه میکنم.»
داستان با ریتمی کند شروع میشود ولی هر چه پیش میرود اتفاقات شتاب بیشتری میگیرند و به هیجان میرسند و خواننده را بارها غافلگیر میکنند.
میسون تا کنون داستانها و رمانهای متعددی مانند «رازهای زن متاهل»، «آخرین باری که یکدیگر را دیدیم»، و «برای من یک عاشق بفرست» را نوشته است. آثار او تا کنون به ده زبان ترجمه شدهاند.
اگر حس و حال افسردگی دارید و کسی رو دوست داشتید و اون بیخیالتون شده این رو نخونید باعث میشه بریزید بهم 🙁 داستان احساسات فردی که غم و اندوه جدایی رو داره تحمل میکنه خیلی خوب نشون داده البته من
یعنی مترجم که هیچ، حتی ویراستار هم نفهمیده که "همزاد پنداری" غلطه و درستش "همذاتپنداری" هست؟ ای دریغا که بیسوادی تا کجا رخنه کرده!
خیلی عالیه.خیلی خیلی.خیلی خوب تعهد و خیانت رو به تصویر کشیده و واینکه یه تصمیم کوچیک میتونه چقد اینده رو عوض کنه
واقعا احساس کردم که چقدر وقتم رو برای خوندن این کتاب هدر دادم.مکالمات کششششدار زیادی داشت.به نظرم حتی اگه حد ود دویست صفحه از کتاب رو کم میکرد هم به جایی از داستان لطمه وارد نمیشد.من اصلا خوشم نیومد و
من دوسش داشتم اما کاش اخر داستانهای ادما تو واقعیت این نباشه و همه چی خوب باشه
من خیلی کتاب نمیخونم که بخوام مقایسه کنم و پیشنهاد بدم. برخلاف اکثر نقدهایی که این کتاب گرفت توی نظرات، برای من کتاب خیلی جالبی بود و از اون کتاب هایی که یک بار توی عمرم میخونم چون در درست
کسل کننده بود
بسیار قشنگ بود اصلا کسل کننده نبود ماجرای دختری که در ماه عسل شوهرش او را ول می کند
کش دار و کسل کننده.
قشنگ بود