دانلود و خرید کتاب نوش‌ داروی طرح ژنریک سید حسن حسینی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب نوش‌ داروی طرح ژنریک

کتاب نوش‌ داروی طرح ژنریک

دسته‌بندی:
امتیاز:
۳.۹از ۱۰ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب نوش‌ داروی طرح ژنریک

«نوش‌داروی طرح ژنریک» مجموعه اشعار طنز و انتقادی سیدالشعرای انقلاب، مرحوم سیدحسن حسینی است. این سروده‌ها انعکاسی از جامعه عصر حاضر است که شخصیت‌‌های اصلی آن‌ها را شاعر، تاجر، زاهد، عارف و عاشق تشکیل می‌‌دهند. شعرهای این مجموعه، اشارتگر نگاهی یکسان، از دو پنجرهٔ متفاوت به زندگی است؛ نخستین پنجره، ما را به تماشای وجه کمیک و مضحک دنیایی که در آن نفس می‌کشیم دعوت می‌کند، و با نشان دادن برخی جزئیات ساده‌لوحانهٔ زندگی، مخاطبان خود را در ساحت طنزی تلخ، به خود وا می‌گذارد، تا خود ببینند و دریابند و معنای آنچه را ناتمام است، کامل کنند. و پنجرهٔ دوم، اشارتگر وجه تراژیک دنیای درون و بیرون شاعر است و خواننده را به میهمانی اندوه فرا می‌خواند. گاهی نیز این دو دریچه، بر هم منطبق می‌شوند و تصویر یگانهٔ شادی و اندوهی توأمان را در چشم‌انداز نگاه خواننده قرار می‌دهند. یکی از ویژگی‌های قابل توجّه این مجموعه زبان و لحن صمیمانه و طنّاز شاعر است. شاعر این مجموعه، حتّی در گفت‌وگوهای عادی و روزمرّه، با زبانی سخن می‌گوید که چند پهلو، کوتاه، و مؤثّر است، و این لحن، حتّی هنگامی‌که ما با شعرهای جدّی این مجموعه روبه‌رو می‌شویم، نمودی مؤثّر دارد و ما را به جشنِ لبخندی متفکرانه فرا می‌خواند. یکی دیگر از ویژگی‌های ممتاز این مجموعه، به جز لحن، حضور واژه‌هایی است که پیش از این، مجال ورود به شعر معاصر را نداشته‌اند.واژه‌ها و ترکیب‌هایی مثلِ:مجاری اداری، لگن مس، شهرداری، غرغر، ذهب یعنی رفت، لهذا، پوشک، موشک، منقل، مگس معرکه، پشتک، معده، خرمگس و... در این مجموعه، بسیاری از واژه‌ها و ترکیب‌های روزمرّه در کنار هم نشسته‌اند؛ بی‌آنکه خدشه‌ای به شعربودن این شعرها وارد شود. و از دیگر خصوصیات مؤثّر این مجموعه، نسبت هوشمندانه‌ای است که میان ترکیبات و کلمات به چشم می‌خورد. هماوایی واژه‌ها، تناسب‌های لفظی و معنوی، ابهام و ایهام، قافیه‌های چشمگیر، ایجاز و در مجموع، چفت و بست شدنِ کاملِ واژه‌ها با یکدیگر است، به گونه‌ای که سریع‌ترین و بیشترین تأثیر را داشته باشد: یک نفر شاعر بود یک نفر تاجر بود تاجر مورد بحث در علوم ادبی دستی داشت شعر بازی می‌کرد ـ مثل کفتربازی ـ شاعر ما روزی شعر «آزاد» ی گفت شعر مذکور به دست تاجر واصل شد تاجر از خواندن شعر عصبانی شد و آن را جر داد بعد از آن ـ با وقار ادبی ـ پاکت ارزن خود را برداشت رو به کفترهایش ـ غرق در سجع ملیح ـ اندر اوصاف و مزایای اصالت در شعر نطق غرّایی کرد
بیسیمچی
۱۳۹۸/۰۴/۱۵

خدا رحمت کنه سید حسن حسینی عزیز رو... یک کتاب با اشعار ی دلنشین و دوست داشتنی...

ناهید
۱۳۹۹/۰۵/۰۳

این کتاب رو ۵ سال پیش استادم توصیه کرد برای آشنایی با شعر هایکو و قالب ایرانی اون(طرح) بخونیم ....فکر نمیکردم اینقدر دیر بخونمش 😅چون از اولش حتی اسمش هم برام جذابیت داشت ...من و دوستام اینقدر تحت تاثیر این

- بیشتر
M.M. SAFI
۱۳۹۸/۰۱/۱۰

بسیار عالی... روحشان قرین رحمت الهی...

ـ چیست دل در قفس سینهٔ این بلهوسان؟ شاعری آخر شب زیر لب زمزمه می‌کرد و به یغما می‌رفت: کهنه‌آونگی آویخته از سقف هوا بین شیطان و خدا در نوسان!
اِیْ اِچْ|
پیر برهمن گفت: از رود تا دریا راه درازی نیست رودی که از خود بگذرد دریاست!
کیارش
تاجری مجلس تفسیر گذاشت ابتدا فاتحه بر قرآن خواند!
hadiizadi
شاعر تشنه ز دریا می‌گفت اهل بیت سخنش را به اسارت بردند!
مهان
طباق نرخ غم ارزان شد از تورّم دل شاعر ترکید!
سپیده
امانت شاعری وارد دانشکده شد دم در ذوق خود را به «نگهبانی» داد!
سپیده
با مدّعی محال است اسرار عشق گفتن! چونان که با تقلاّ ـ در کیسهٔ زباله ـ خورشید را نهفتن!
سپهر
و امّا نمی‌توان منکر ارزش و اهمیت حیاتی نوش‌دارو شد، چرا که شاید باشند کسانی که هنوز سهراب مانده‌اند و هنوز در احتضارند و چشم به نوش‌دارویی دارند تا آنان را از غفلت و روزمرّگی برهاند و با معنای پنهان زندگی آشنا کند، و جز شعر کدام نوش‌داروست که بتواند آدمی را به حیاتی شگفت، بشارت دهد، و عُمقِ حُمقِ او را صریح و بی‌پروا به تصویر بکشد؟
سپیده
شاعری وام گرفت شعرش آرام گرفت!
محسن
شاعری وارد دانشکده شد دم در ذوق خود را به «نگهبانی» داد!
hadiizadi
شاعری وارد دانشکده شد دم در ذوق خود را به «نگهبانی» داد!
Ali Yeganeh
یک شب ستاره‌ای خرد فریاد زد که ای ماه تا چند خود نمایی؟! آن گاه ماهِ غمگین آهی کشید و با دست خورشید را نشان داد! یک شب ستاره‌ای خُرد از فرطِ خستگی مُرد!
کیارش
نزدیک‌تر بیا من زنده‌ام هنوز امّا... نزدیک‌تر بیا من روی دست فاصله تشییع می‌شوم!
ناهید
نزدیک‌تر بیا من زنده‌ام هنوز امّا... نزدیک‌تر بیا من روی دست فاصله تشییع می‌شوم!
کیارش
شاعری وام گرفت شعرش آرام گرفت!
M.M. SAFI
مراعات النظیر تاجری دسته‌گلی پرپر دید یاد پروانهٔ کسبش افتاد!
سپیده
نان و پسته شاعری می‌لنگید ناقدی نان می‌خورد! تاجری پسته خندان می‌خورد؟
سپیده
و یا ایهامی که در این دو شعر وجود دارد: شاعری مادر شد پدر بچّهٔ خود را سوزاند!
سپیده
چنین بود که شاعر این مجموعه، نه به دارو که به نوش‌داروی طرح ژنریک متوسّل شد، و اگرچه می‌دانست سهراب مرده است و هیچ نوش‌دارویی، توان احیای دوبارهٔ او را ندارد، با وجود این، به راه بادیه رفتن را بر نشستن باطل ترجیح داد و نخستین نوش‌داروی طرح ژنریک را به جامعهٔ بیمار ادبی هدیه کرد.
سپیده
مقدمه در این دوران که شاعران تاجر و تاجران شاعر، همچون قارچ از گوشه و کنار زمین بایر ادبیات رسمی و غیررسمی، سر بر می‌آورند و هر یک نیز محصولی مشابه تولید می‌کنند، بجا بود که طرح ژنریک، از انحصار داروسازان خارج شود و در این مقوله نیز به اجرا درآید!
سپیده

حجم

۲۱٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۱

تعداد صفحه‌ها

۸۰ صفحه

حجم

۲۱٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۱

تعداد صفحه‌ها

۸۰ صفحه

قیمت:
۲۴,۰۰۰
تومان