معرفی و دانلود کتاب تماشایی + خلاصه رایگان

۴.۲(از ۱۷ امتیاز)
میلاد عرفان‌پور

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب تماشایی

تماشایی،  منتخب اشعار میلاد عرفان‌پور، شاعر معاصر است که در سال ۱۳۹۶ توسط موسسه فرهنگی‌هنری شهرستان ادب‌‫ به چاپ رسیده است.‬‬

این کتاب مجموعه‌ای از پنجاه رباعی، پنجاه شعر نیمایی و بیست غزل شاعر است. شعرهای این مجموعه موضوعات مختلف اجتماعی و عاشقانه دارند.

خواندن کتاب تماشایی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی را به خواندن این کتاب دعوت می‌کنیم.

شعری از کتاب تماشایی

دست تقدیر چنین بال‌وپرم را بسته‌ست

و تو دور از دستی! مثل پری‌های قدیم

گفته بودی چه خبر؟ گفتمت ای عشق! که نیست

خبر تازه به‌جز بی‌خبری‌های قدیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تماشایی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:تماشایی
قیمت کتاب:۳۸۴۰۰ تومان
برچسب:مجموعه شعر ما

امید ادهمی
۱۴۰۲/۰۵/۰۴

این کتاب شامل سه قسمت است قسمت اول غزل ها قسمت دوم اشعار نیمایی و قسمت سوم رباعی ها قسمت اول غزل های بسیار خوبی است حقیقتا انتظار نداشتم آقای عرفان پور در غزل هم اینطور خوب عمل کنند! قسمت دوم اشعار نیمایی هست که...بیشتر

اعلمی
۱۳۹۹/۰۸/۲۲

آقای عرفان‌پور مثل همیشه عالی

M.M. SAFI
۱۴۰۱/۱۰/۱۶

گریه ها کرده ام اما همه در خاموشی تا که برهم نخورد خلوت دل تنگی ها گفت و گویی ست مرا، راز مگویی ست مرا خیرها دیده ام از صحبت دل تنگی ها

ژله بلوبری
۱۴۰۴/۱۱/۰۲

شعرهای کتاب فوق العاده ن ولی من انقد بخش دوم ک شعر های نیمایی هست رو دوست نداشتم ک بعد خواندن دو سه تای اول ترجیح دادم ک این بخش رو اسکیپ کنم.بقیه ی کتاب عالی!عالی!عالی!

اِیْ اِچْ|
۱۳۹۹/۱۰/۰۱

کتاب رو با کمی تردید، برای مطالعه توصیه میکنم. (با برخی نویسنده‌ها و شعرا باید تعبدی پیش رفت🚶‍♂️ ) چندتا بخش داره کتاب که گونه‌های مختلف اشعار آقای عرفانپور توش هست، اما بخش غزل‌ها خیلی بهتر از بخش‌های دیگه بود، حتی...بیشتر

بریده‌هایی از کتاب

گیرم که بمانیم بر آن پیمان هم گیرم برویم تشنه در میدان هم دینی دارد حسین بر گردن ما دینی که ادا نمی‌شود با جان هم
اِیْ اِچْ|
من آن نهال انارم به سبزی‌ام منگر که تازه قصّه‌ی خون جگر شروع شده
سرباز روح الله
رها خواهم شد از دنیا که چون زندانِ تودرتوست عسل شیرینی آزادی از سلّولهای کوچک کندوست
komeilrezazadeh
گفتی که چگونه می‌توان شاعر شد؟ با خویش دلی شکسته داری یا نه؟
هیچــ🌱ـــــ
او جز دل تنگ مبتلا هیچ نبود جز پای سفر، دست دعا هیچ نبود در خلوت من خداست، من هم هستم در خلوت او غیر خدا هیچ نبود
Elahe
دیگر ای دنیا، سراغم را مگیر من که دارم رفع‌زحمت می‌کنم
Elahe
این سوخته‌نردبان افتاده‌به‌خاک جز حسرت آسمان چه معنا دارد؟
khorasani
عمر آینه‌ی عذاب شد بعداز تو دل‌تنگی ما کتاب شد بعداز تو ای گرم‌ترین سلام دنیا! برگرد سرما سر ما خراب شد بعداز تو
|ݐَـــرـــــــتـــوآـــِــمــان
مرگ هم آن‌چنان‌که فکر می‌کنی مرگ نیست مرگ ادامه‌ی همین شادی و غم است غم مخور سادگی مکن زنده‌زنده مردگی مکن
komeilrezazadeh
از گلوی دشمنانت تیغ اگر برداشتی لااقل آن را به قلب دوستان خود مزن