کتاب او نویسی
خواندن نظراتمعرفی کتاب او نویسی
جلیل صفربیگی( -۱۳۵۲)، شاعر است.
«او نویسی» دفتری است با دو مضمون بسیار مهم در شعر آیینی: مفهوم انتظار و عاشورا.
سراینده در «او نویسی» نوعی خطابالنفس با لحنی گزنده را رقم میزند و به محاکمه درونی خود و دیگران میپردازد و این پردهای دیگر از شعر انتظار و عاشوراست. اگرچه دفتر رباعی «او نویسی» به قصد سرایش شعر انتظار و عاشورا تدوین شده و اکثر قریب به اتفاق شعرها قابلیت انتساب به فرهنگ عاشورا و انتظار را دارند، اما گاه رباعیهایی را در «او نویسی» میتوان یافت که قابلیت تسری به موضوعات دیگر هم دارد.
در بخشی از سرودههای کتاب میخوانیم:
«هرچند که خستهایم از این حال، نیا
شرمنده، اگر ندارد اشکال، نیا
ما خط تمام نامههامان کوفی ست
آقای گلم! زبان من لال ... نیا».
پادشهر
کفش های مجنون گم گشتعبدالرضا رضائینیا
آسمان شیشه ای نیست!مرتضی انصاری زاده
تشیع علوی و تشیع صفویعلی شریعتی
دوست داشتن از عشق برتر است و عشق فرزندعلی شریعتی
امسال بهار بی تو آغاز نشد هی جمعه گذشت و باز اعجاز نشد کی سین سلام بر لبت میشکفد عید آمد و سفره ی دلم باز نشد... شعر امروز...جلیل صفر بیگی...شعر وام دار باورهای ماست. تبارک الله به این همه خلاقیت...
اشعارآیینی در مورد انتظار و عاشورا .خیلی زیبا و لذت بخش بود . . ان رور چقدر با صفا خواند نماز . انگار که با خود خدا خواند نماز . یک بار دگر قبله عوض شد ان روز . چون کعبه به سمت کربلا خواند نماز
کتاب صد و پنجاه و چهارم برنامه مطالعه از طرح کتابخانه همگانی ، عالی بود و لذت بردم از اکثر اشعار کتاب . دوستانی که عضو کتابخانه هستند ، لطفا این کتاب را بخوانند، ان شاالله که آنها نیز خوششان بیاد.
از شنبه درون خود تلنبار شدیم تا اخر پنج شنبه تکرار شدیم خیر سرمان ،منتظر دیداریم جمعه شد و لنگ ظهر بیدار شدیم👌👌 بسیار زیبا ، واقعا لذت بردم،اشعاری با موضوعیت انتظار وعاشورا...که در ضمن دلنشین بودن چیزی که به زیبایی ان می افزود
فوق العاده، زیبا و دلچسپ.. از بس زیبا بود دوست داشتم از همه ی شعرهاش بریده بگذارم😃
آثار آقاے صفربیگے عالیہ... اما کتاب اونویسے با همہ آثارشان فرق داشت...! و حس بهترے بہ انسان میداد...(: کتاب هایشان تک بیتے هاے بہ ظاهر کوچک هستند ولے در عمق این بیت ها هزارن بیت نهوفتہ است...🌱
👌👌👌👌
خوب بود
*عالی* به توان بینهایت...
فوقالعاده هست،بسیار خوشمان آمد