معرفی و دانلود کتاب با شناسنامه‌ها + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب با شناسنامه‌ها
off
٪۵۰
subscriptionAvailable

کتاب با شناسنامه‌ها

نوع کتاب
۴.۰(از ۴ امتیاز)
پدیدآورندگان: 
محبوبه زارع

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب با شناسنامه‌ها

محبوبه زارع( -۱۳۵۸)، نویسنده است. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: «شب است و کامل‌ترین ماه از شرقی‌‌ترین زاویه آسمان در حق زمین فانوسی می‌کند. سخاوتمندانه‌ترین روشنایی به استقبال قدم‌های «من» می‌آید. «من» از دیوار کنار چشمه قدم‌هایش را شروع کرده است. اگرچه حتی در خطوط «کتاب» هم نتوانسته بود نشانی قلمرو «سلطان ثانیه‌ها» را پیدا کند. می‌رود با آنکه نمی‌داند به کدام سو؟! بی ‌نشانی می‌رود! در نظرش هر یک قدم دور شدن از روستا، یک گام بشارت است برای نزدیکی به مقصد. اینک، قدم‌هایش به اولین گام‌ها در کنار «او» شبیه شده است. گویی پیش از «او» راه رفتن را نمی‌دانست. بی‌ نشانی می‌رود با آنکه از پدربزرگ شنیده: «آدرس سلطان ثانیه‌ها، در صندوقچه انتظار پنهان است.» اما «من»، با تمام جست‌وجوهایش، هرگز به کشف این انتظار ره نبرده بود. همین دیشب بود که برای چندمین بار به کلبه سر زد. این بار ولی بدون «او». رفته بود تا شاید در لابه‌لای آن صفحات اسرار‌آمیز گمشده خود را بیابد. باز هم مثل مرتبه اول، چشم‌هایش قدرت خواندن خطوط را نداشت. دیشب، تا صبح در کلبه اشک ریخته بود؛ با شکسته‌ترین دل! این را از مادر شنیده بود: «خدا خانه‌ای در میان دل‌های شکسته دارد.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب با شناسنامه‌ها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتاب:با شناسنامه‌ها
موضوع:رمان، داستان ایرانی
نویسنده:محبوبه زارع
انتشارات:انتشارات سوره مهر
سال انتشار نسخه فیزیکی:۱۳۸۹/۰۴/۰۱
فرمت کتاب:EPUB
حجم فایل کتاب:۰.۹۲ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۰۰۱۷۵۱۱۵۸
تعداد صفحه‌ها:۱۰۸ صفحه
قیمت کتاب:۷۵۵۰۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

*𝐻𝑒𝒾𝓇𝒶𝓃
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۰۴/۲۳

[13[`1400 🌵_بی نظیر بود! و این رو دقیقا در انتهای کلمه ی آخر این کتاب می شه با اطمینان گفت. روایت برای فهمیده شدن، شاید کمی نیاز به زمان و جلو رفتن داره، اما تعاریف، تشبیهات، لغات، مفاهیم و... موجب می شن...بیشتر

۰
طلوع
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۱/۱۰/۰۳

به دلیل نوع نثری داستان با آن روایت شد هیچ ارتباطی با داستان نگرفتم .

۰

بریده‌هایی از کتاب

Gisoo
۳
گلایه‌ها «من» را به مرز کفران عشق می‌برد.
fati
۲
«او» قاطعانه گفت: «اگر می‌ترسی، حتماً خود را در این خطر بیفکن! یادت باشد رنج ترسیدن، سهمگین‌تر از خود آن خطر است. »