کتاب فادیا (جلد دوم)
سقوط نقابها
معرفی کتاب فادیا (جلد دوم)
کتاب فادیا (جلد دوم) نوشتهی حدیث افخمی ادامهی ماجراهای شهاب، عابس، مجتبی و حانان در جهانی آیندهنگر است که در آن تکنولوژیهای پیشرفته، هوشرانها، دژهای زیرآبی و آزمایشگاههای مخفی با نبردهای پنهان قدرت گره خوردهاند. انتشارات کتابستان معرفت آن را منتشر کرده است و داستان از آمریکا و ایران تا مقر مخفی مبارزان را دربر میگیرد. این جلد روی پیامدهای نابودی مخروطها، فشار رسانهای بر قهرمان نوجوان و توطئههای تازهی دشمنان ناشناس تمرکز دارد و همزمان به روابط خانوادگی، دوستی و بحران هویت قهرمان میپردازد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب فادیا (جلد دوم)
کتاب فادیا (جلد دوم) داستانش را در آیندهای نهچندان دور، میان سال ۲۰۴۰ میلادی و ۱۴۱۹ شمسی پیش میبرد؛ زمانی که جهان از تهدید مخروطها عبور کرده؛ اما سایهی آزمایشگاههای مخفی، شبکههای نفوذ و جنگهای پنهان هنوز سنگین است. حدیث افخمی در این کتاب قهرمان نوجوان جلد قبل، شهاب، را بهمیان موجی از اتهامها، شایعات و ترس عمومی پرتاب کرده است؛ جایی که رسانهها او را از «قهرمان جهان» به «خطر ناشناخته» تبدیل میکنند و حتی دوستانش در آبادان از او فاصله میگیرند. کتاب فادیا (جلد دوم) در چند فصل بلند، همزمان دو خط اصلی را دنبال کرده است: از یکسو موشه و رئیسش در فیلادلفیا نقشهی نفوذ و انتقام از مقر و شهاب را میچینند و ازسویدیگر، شهاب در ایران با بحران اعتماد، انفجار خانهی خانوادهاش، انتقال به خانهی امن و سپس پیوستن دوباره به گروه عملیاتی عابس روبهرو میشود. در این مسیر، خواننده با ساختار مقر، دژآب خلیجفارس، والِ زیرآبی، دِژانروها، هوشرانها و سازوکار جلسات تصمیمگیری و رأیگیری آشنا میشود. کتاب فادیا (جلد دوم) علاوهبر صحنههای تعقیبوگریز و نبرد در آزمایشگاه زیر دریا، به بحثهای سیاسی و اجتماعی پیرامون نقش مقر، امنیت، گردشگری، تعدیل نیرو و سوءاستفاده از ترس عمومی هم پرداخته است. در لایهای دیگر، رابطهی شهاب با حلما، خاله فاطمه، جِدو، آراد و همتیمیهایش و نیز پیوند ذهنیاش با مجتبی، کشمکش درونی او میان قهرمانبودن و متهمبودن را پررنگ کرده است.
خلاصه داستان فادیا (جلد دوم)
در فادیا (جلد دوم) جهان بعداز نابودی مخروطها ظاهراً آرام شده؛ اما شکست سپر دفاعی دشمنان، رؤیای سلطهی آنها را نابود کرده و حالا بهدنبال انتقاماند. موشه در آمریکا مأمور میشود با نفوذ به مقر و بازی با توهم پیروزی، اتحاد مبارزان را از درون بشکند. همزمان در آبادان، شهاب که بهعنوان قهرمان جهان شناخته شده، ناگهان با موجی از خبرهای ترسناک روبهرو میشود: کودکانی که بعداز عکسگرفتن با او بیهوش شدهاند و رسانههایی که او را خطرناک معرفی کردهاند. شایعات، دوستیهایش را متزلزل میکند و انفجار خانهی خانوادهاش او را به خانهی امن و سپس به مأموریتی تازه میکشاند. در عملیات زیر دریا، گروه عابس با آزمایشگاهی مخفی و انسانهای تسخیرشده روبهرو میشود که نشانی آشنا از گذشتهی داتان دارند. همزمان در دژآب، بحثهای تند بر سر تقسیم مقر، تبدیل بخشی از آن به مسیر گردشگری و مدرسه و تضعیف ساختار دفاعی بالا میگیرد و شهاب باید میان نیاز شخصیاش برای اثبات بیخطر بودن و مسئولیت جمعی گروه تعادل پیدا کند.
چرا باید کتاب فادیا (جلد دوم) را بخوانیم؟
فادیا (جلد دوم) ترکیبی از تعلیق، تکنولوژی آینده، نبردهای پنهان و کشمکشهای عاطفی یک قهرمان نوجوان است. این کتاب نشان داده است قهرمانی فقط در میدان نبرد شکل نمیگیرد، بلکه در مواجهه با شایعه، ترس جمعی، سیاست و ازهمپاشیدن اعتماد هم معنا پیدا میکند. خواننده در کنار ماجراهای پرتنش، با سازوکار قدرت، رسانه و نفوذ نیز روبهرو میشود.
خواندن فادیا (جلد دوم) به نوجوانان و جوانانی پیشنهاد میشود که به داستانهای ماجراجویانهی آیندهنگر، نبردهای مخفی، تکنولوژیهای عجیب و قهرمانانی با چالشهای اخلاقی و هویتی علاقهمندند. همچنین به کسانی پیشنهاد میشود که درگیر پرسشهایی دربارهی رسانه، امنیت و اعتماد عمومی هستند.
بخشی از کتاب فادیا (جلد دوم)
«وقتی به ایران برگشتم، متوجه شدم قدرتی عجیب دارم که بهسبب درمان بیماریام، در بدنم ایجاد شده بود. دکتر رستمی میگفت میتوانم با ذهنم قدرتم را کنترل کنم. قایقی طلایی از جلوی رویم رد شد. پسر جوان فریاد زد: «یه دستی برسون!» سرم را تکان دادم و قدرتم را به آب دادم و قایق سریعتر حرکت کرد. پسر ایستاد و دستهایش را بهشادی تکان داد. یک قایق دیگر از روبهرو آمد و نزدیک بود باهم برخورد کنند. سریع با قدرتم دو قایق را از هم دور کردم. یکی از قایقرانها گفت: «خو بنشین سر جات، عامو! نزدیک بود بندازیمون توی آب.» «مو ازش خواستم.» «خو عامو شهاب، از این بهبعد، هروقت رد شدم، باید تو بهجام پارو بزنی.» بلند و با خنده گفتم: «باشه. باشه.» خیلی از این آدمها را نمیشناختم؛ اما آنها من را خوب میشناختند. محبتشان نخی بود که من را از لانۀ مخوف دکتر داتان بیرون میکشید و به زندگی واقعی متصل میکرد. گشت هوایی پلیس از روی رودخانه رد شد. حلما صدایم کرد: «شهاب، مهمان داری.» میشود گفت هر روز آدمها از جاهای مختلف به آبادان میآمدند تا با من عکس بگیرند. رسانهها و برنامهها پر شده بود از عکس و فیلمهای من، کسی که با قدرتش مخروط اصلی را از کار انداخته بود و جلوی نابودی جهان را گرفته بود. حلما خودش را به من رساند و گفت: «دوباره یه مستند دیگه ازت پخش کردن. هیچ متوجه نمیشم چرا اینقدر دارن بزرگت میکنن.» «چون جهان رو نجات دادم.» «تنها که نبودی.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب فادیا (جلد دوم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | فادیا (جلد دوم) |
| عنوان دیگر | سقوط نقابها |