دانلود و خرید کتاب مقدمات روان‌شناسی فروید کالوین اس. هال ترجمه شهریار شهیدی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب مقدمات روان‌شناسی فروید

کتاب مقدمات روان‌شناسی فروید

امتیاز:
۳.۴از ۳۵ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب مقدمات روان‌شناسی فروید

کتاب مقدمات روانشناسی فروید نوشتهٔ کالوین اس هال و ترجمهٔ شهریار شهیدی است. انتشارات آینده درخشان این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی آرای روان‌شناشانهٔ فروید به زبان ساده.

درباره کتاب مقدمات روانشناسی فروید

کتاب مقدمات روانشناسی فروید (A primer of freudian psychology) به قلم یکی از خلاق‌ترین و برجسته‌ترین روان‌شناسان آمریکا نوشته شده است. این کتاب در سال ۱۹۵۴ میلادی منتشر شد. هدف نویسنده از نگارش کتاب حاضر آن بود که در حد توان، نظریه‌های روان‌شناختی زیگموند فروید را به‌گونه‌ای روشن، موجز و نظام‌یافته بازگو کند. او این کتاب را به زبان ساده و برای همگان نوشته است؛ کتابی که صرفاْ جنبهٔ روایی دارد و نویسنده‌اش تلاش نکرده تا از نظریه‌های فروید ارزیابی به عمل آورد یا از آن‌ها انتقاد کند یا مقایسه‌ای با نظریهٔ دیگران انجام دهد؛ زیرا بر این باور بوده است که نقد، زمانی ارزش واقعی دارد که منتقد، مطلبی را که از آن انتقاد می‌کند، کاملاً درک کرده باشد. کالوین اس هال در این کتاب، منبع اصلی خود را نوشته‌های شخص فروید قرار داده و ترجیح داده است به‌جای تکیه بر منابع ثانوی، نظریات خودِ فروید را مبنا قرار دهد. این کتاب پنج فصل دارد.

خواندن کتاب مقدمات روانشناسی فروید را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعهٔ آرای زیگموند فروید و به دانشجویان روان‌شناسی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب مقدمات روانشناسی فروید

«یکی از حقایق آشکار در مورد شخصیت این است که شخصیت دائماً در حال تغییر و رشد و نمو می‌باشد. این رشد مخصوصاً در دوران نوزادی، کودکی و نوجوانی مشهود است. در این زمان « من » از نظر ساختاری بیش‌تر متمایز می‌شود و از نظر پویایی، توانایی کنترل بیشتری را بر روی منابع غریزی انرژی به دست می‌آورد. در این زمان ما شاهد پیچیده‌تر شدن الگوهای رفتاری، افزایش چشمگیر در تعداد نیروگذاری‌ها در شیء، در قالب وابستگی‌ها و علاقمندی‌ها و رشد قابل توجه در فرآیندهای روان‌شناختی ادراک، حافظه و تفکر هستیم. در این زمان، کل شخصیت از یکپارچگی بیشتری برخوردار می‌شود و این بدین معنی است که تبادل انرژی بین سه نظام شخصیت و با دنیای بیرونی با سهولت بیشتری صورت می‌گیرد. نیروگذاری‌های روانی و نیروگذاری‌های بازداشتی به تدریج متعادل می‌شوند، به گونه‌ای که هر چه بر سن فرد افزوده می‌گردد، عملکرد شخصیت راحت‌تر، منظم‌تر و با ثبات بیشتری صورت می‌گیرد. از طریق یادگیری، فرد مهارت‌های بیشتری را برای کنار آمدن با اضطراب‌ها و ناکامی‌ها به دست می‌آورد. این تغییرات و تغییرات دیگری که در حین رشد به وقوع می‌پیوندند، نتیجه‌ی پنج حالت اساسی محسوب می‌شوند: ۱. رسش، ۲. برانگیختگی‌های دردناک در نتیجه‌ی کمبودها و محرومیت‌های بیرونی (ناکامی‌های بیرونی)، ۳. برانگیختگی‌های دردناک برآمده از تعارض‌های درونی (نیروگذاری‌های روانی در مقابل نیروگذاری‌های بازداشتی)، ۴. نابسندگی‌های شخصی و ۵. اضطراب.

رسش، توالی تغییرات رشدی را که به صورت فطری کنترل می‌شوند شامل می‌شود. برای مثال، راه رفتن یک فرایند مربوط به رسش است. در آغاز نوزاد هیچ قدرت حرکتی ندارد. سپس در اثر رشد استخوان‌ها، عضلات و رباط‌ها و تکامل نظام عصبی، نوزاد مراحل مشخص پیشرفت را طی می‌کند. این مراحل از توانایی برای بالا گرفتن سر آغاز می‌شود و به توانایی در برداشتن نخستین گام‌های مستقل توسط کودک تداوم می‌یابد. به طور مشابه، زبان باز کردن کودک نمایانگر گذار از مراحل مشخص، از غان و غون کردن گرفته تا ادای نخستین کلمات معنی‌دار توسط کودک است. ادراک، حافظه، یادگیری، داوری و تفکر، تحت تأثیر رسش در سلسله‌ی اعصاب مرکزی قرار دارند و غرائز، به خصوص غریزه‌ی جنسی، به واسطه‌ی رسش در نظام عصبی ـ هورمونی که شامل سلسله اعصاب خودکار و غدد درون‌ریز می‌شود، رشد می‌یابد.

رسش یک پدیده‌ی همه‌جانبه است. شاید هیچ جنبه‌ای از رشد و تکامل نباشد که به نحوی تحت تأثیر رسش قرار نگیرد. با این همه تفکیک رسش و یادگیری از یکدیگر، اگر غیرممکن نباشد، بسیار دشوار است. یادگیری و رسش، دست در دست یکدیگر، در رشد شخصیت مؤثرند.»

تأویل رؤیا
زیگموند فروید
مکانیزم‌های دفاع روانی
زیگموند فروید
آسیب‌شناسی روانی زندگی روزمره
زیگموند فروید
ایگو و اید (من و نهاد)
زیگموند فروید
مقدمه‌ای بر روانشناسی فروید
ادوارد اروین
سه رساله درباره نظریه جنسی
زیگموند فروید
آسیب شناسی روانی زندگی روزمره
زیگموند فروید
پنج گفتار درباره‌ی روانکاوی
زیگموند فروید
روان‌شناسی شخصیت با تاکید بر تحلیل عوامل موثر بر رشد شخصیت
الیزابت بی. هارلوک
مطالعاتی در باب هیستری
زیگموند فروید
تمدن و ناکامی‌هایش
زیگموند فروید
روانکاوی و زندگی من به همراه توتم‌پرستی
زیگموند فروید
مکاتب روانشناسی
حمیدرضا بلوچ
روان‌درمانی اختلال دوقطبی
امیر هوشنگ مهریار
غول‌های کلاسیک روان‌شناسی
مهدی قراچه‌داغی
تلی از تصاویر شکسته
زیگموند فروید
فروید و سندروم حافظه کاذب
محسن محمودی
درمان شناختی رفتاری اختلال اضطراب اجتماعی
استفان هافمن
سینمای اگزیستانسیالیستی
نصراله مرادیانی
خود ناشناخته؛ فرد در جامعه امروزی
کارل گوستاو یونگ
علی دائمی
۱۴۰۰/۰۸/۲۵

چند نکتهٔ دربارهٔ این کتاب: ۱) مطالب این کتاب برای کسانی که میخوان مطالعه بر روی روانکاوی و نظریات فروید رو آغاز کنن مناسبه. اما اگر قبلش مختصری دربارهٔ فروید و مهمترین نظراتش در اینترنت جستجو کنید قطعا فهم کتاب براتون

- بیشتر
Lea
۱۴۰۰/۰۱/۰۴

اگه به روان‌کاوی علاقمند هستید قطعاً از این کتاب هم بهره‌ی لازم رو خواهید برد. روانشناسی فروید رو به صورت کلی(و نیمه‌جزئی) توضیح داده و مطالب کاربردی‌ای رو هم شامل می‌شه. متن، نسبتا تخصصی‌ه. ترجمه هم عالی و روان✓

Ermiya
۱۴۰۰/۱۲/۲۵

مساله ای که باید در نظر گرفت: 1: کتاب مقدمه ای از آثار فروید و نظریاتش هست 2: افرادی که قصد دارند روانشناسی رو دنبال کنند باید دقت کنند که این کتاب تنها برای شروع روانشناسی کافی نیست مقدمات روانشناسی : آدلر،

- بیشتر
Darvag
۱۴۰۰/۱۰/۱۳

سلام میخواستم یه نقد خوشگل از مترجم این کتاب بکنم عزیز جان مخاطب تو من هستم نه خودت انگار برداشته دسته نوشته نوشتی برای اینکه مفهوم ٣خط بخوای بفهمی باید چندبار بالا پایینش کنی تا خودت بلکم تخیلت مفهوم اصلیو

- بیشتر
ولی الله
۱۴۰۰/۰۸/۱۴

همونطوری که از اسم کتاب برمیاد کسایی میرن سراغ کتاب که برای اولین بار میخوان تو حوزه ی روانشناسی مطالعه داشته باشند و واقعا هم کتاب خوبیه برای شروع

sophia
۱۴۰۰/۰۷/۲۲

برای افرادی که میخوان با نظریات فروید بصورت بیسیک آشنا شن کتاب بسیار خوبیه،نویسنده نهایت سعی رو کرده تا بدون اعمال نظر شخصی چهارچوب اندیشه ی فروید رو در خصوص شخصیت بیان کنه و ترجمه روان و حرفه ایه.

کاربر ۱۲۸۸۲۲۶
۱۴۰۰/۱۱/۱۹

اولا که کل کتاب حرف تازه ای برای گفتن به شما نداره ؛ انگار داره برای خودش حرف میزنه ، کتابی که به منظور معرفی یک نابغه و افکار عالی ش نوشته میشه باید خیلی گیراتر از این نوشتار نوشته

- بیشتر
فروید بر این باور بود که تمام رؤیاها یا ارضای آرزو هستند یا تلاشی جهت ارضای آرزو محسوب می‌شوند.
keyvan eskandari
اقلیت کوچکی از بشریت ممکن است بتواند یک زندگی منطقی را دنبال کند، ولی اکثر انسان‌ها راحت‌تر می‌توانند با هذیان‌ها و توهمات خود زندگی کنند تا با حقیقت. تعداد بیمارانی که با قدرت برای بقا و حفظ توهمات خویش مبارزه می‌کردند، و فروید به مشاهده و مطالعه‌ی آن‌ها پرداخته بود، بیش از حدی بود که ایمان وی را نسبت به جاذبه‌ی نیروی منطق و استدلال متزلزل نسازد
soroush
وجدان در پاسخ به غریزه می‌گوید: « هرگز. » در حالی که « من » می‌گوید: « صبر کن! »
محمد رضا مددی
تمامیت شخصیت از نظر فروید شامل سه نظام اصلی می‌باشد. از این سه نظام با عناوین نهاد، من و فرامن یاد می‌شود. در فردی که از نظر ذهنی سالم است، این سه نظام یک سازمان متحد و هماهنگ را تشکیل می‌دهند. آن‌ها با همکاری مسالمت‌آمیز فرد را برای داد و ستد مفید و ارضاکننده در محیط توانا می‌سازند. هدف از این داد و ستدها ارضای امیال و نیازهای اولیه‌ی بشر است. عکس این فرآیند زمانی اتفاق می‌افتد که این سه نظام در تناقض و تضاد با یکدیگر عمل می‌کنند و باعث ناسازگاری در فرد می‌شوند. در این حالت فرد نسبت به خود و جهان احساس نارضایتی می‌کند و در نتیجه کارآیی او کاهش می‌یابد.
keyvan eskandari
نتیجه‌ی پیروی و همرنگی کورکورانه در علم، پوچی و بیهودگی ذهنی است.
AmirHossein
شکل‌گیری تصویری از شیء کاهش‌دهنده‌ی تنیدگی، « تحقق آرزو » نامیده می‌شود. فروید بر این باور بود که تمام رؤیاها یا ارضای آرزو هستند یا تلاشی جهت ارضای آرزو محسوب می‌شوند. ما درباره‌ی آنچه می‌خواهیم خواب می‌بینیم.
niloufareabi
هیچ نکته‌ی اسرارآمیز، روحانی یا ماوراءالطبیعه در مورد انرژی وجود ندارد. انرژی روانی، مثل هر شکل دیگری از انرژی، کار می‌کند یا قابلیت انجام کار را دارد. انرژی روانی، کار روان‌شناختی انجام می‌دهد، مثل فکر کردن، درک کردن و به یاد آوردن. همان طور که انرژی مکانیکی کار مکانیکی انجام می‌دهد.
keyvan eskandari
در حقیقت، اکثر علائق و دلبستگی‌ها در بزرگسالی، جبران آرزوهای ناکام‌مانده‌ی دوران نوزادی و کودکی محسوب می‌شوند
منصور
غرائز تأمین‌کننده‌ی تمام انرژی مورد استفاده برای انجام فعالیت‌ها در شخصیت می‌باشند. تعریف غریزه از این قرار است: « یک حالت ذاتی که به فرآیندهای روان‌شناختی جهت می‌دهد. » برای مثال، غریزه‌ی جنسی، فرآیندهای روان‌شناختی درک کردن، به یاد آوردن و فکر کردن را به سوی هدف ارضای جنسی هدایت می‌کند.
keyvan eskandari
در سازمان شخصیت، فرامن نماینده‌ی ارزش‌ها و آرمان‌های سنتی جامعه است که از والدین به کودکان منتقل می‌شود. در این رابطه باید به خاطر داشت که فرامنِ کودک بازتابی از سلوک و رفتار والدین نیست، بلکه بازتابی از فرامنِ والدین محسوب می‌شود. یک فرد بزرگسال ممکن است عملی متفاوت از آنچه بر زبان می‌آورد را انجام دهد، ولی آنچه در شکل‌گیری معیارهای اخلاقی کودک به حساب می‌آید، چیزی است که والد، با پشتوانه‌ی تهدیدها و هدایا، بر زبان جاری می‌کند. علاوه بر والدین، افراد مهم دیگر در جامعه نیز در شکل‌گیری فرامنِ کودک نقش دارند. مربیان و معلمین، واعظان مذهبی و مأمورین انتظامی و پلیس ـ در حقیقت تمام کسانی که در برابر کودک موضع قدرت اختیار کنند ـ می‌توانند عملکردی همانند نقش والدین داشته باشند
sabermousazadeh
داروین انسان را به عنوان یک حیوان قلمداد کرد. فخنر ثابت کرد که نه تنها ذهن انسان خارج از محدوده و قلمرو علم نیست، بلکه می‌توان آن را در آزمایشگاه بررسی و با دقت اندازه‌گیری کرد. اما فیزیک نوین امکان شکل‌گیری نظریه‌ای افراطی‌تر را درباره‌ی انسان فراهم کرد. این دیدگاهی است که انسان را یک نظام انرژی می‌داند و از همان قوانین فیزیکی که به کف صابون و حرکت سیارات نظم می‌بخشد، تبعیت می‌کند.
AmirHossein
در سازمان شخصیت، فرامن نماینده‌ی ارزش‌ها و آرمان‌های سنتی جامعه است که از والدین به کودکان منتقل می‌شود. در این رابطه باید به خاطر داشت که فرامنِ کودک بازتابی از سلوک و رفتار والدین نیست، بلکه بازتابی از فرامنِ والدین محسوب می‌شود. یک فرد بزرگسال ممکن است عملی متفاوت از آنچه بر زبان می‌آورد را انجام دهد، ولی آنچه در شکل‌گیری معیارهای اخلاقی کودک به حساب می‌آید، چیزی است که والد، با پشتوانه‌ی تهدیدها و هدایا، بر زبان جاری می‌کند. علاوه بر والدین، افراد مهم دیگر در جامعه نیز در شکل‌گیری فرامنِ کودک نقش دارند.
esrafil aslani
هرچند فروید مجبور بود از طریق پزشکی امرار معاش کند، ولی به خواست و علاقه‌ی خود یک پزشک نبود. در سال ۱۹۲۷ فروید چنین اعتراف کرد: « پس از چهل و یک سال فعالیت پزشکی، دانش شخصی‌ام به من می‌گوید که من هرگز به معنی واقعی کلمه یک پزشک نبوده‌ام. من به شغل پزشکی روی آوردم زیرا مجبور شدم از هدف اصلی خود منحرف شوم. »
علی دائمی
جامعه (که به‌وجودآورنده‌ی آن انسان است) را می‌توان تا حد زیادی بازتاب نابخردی نوع بشر قلمداد کرد. در نتیجه، نسل‌های جدید به دلیل تولد در یک جامعه‌ی غیرمنطقی، محکوم به فساد و تباهی هستند
کاربر ۲۸۵۱۷۲۰
در تحلیل نهایی باید گفت که شخصیت استوار، شخصیتی است که در آن، به واسطه‌ی یادگیری و رسش، بین نیروگذاری‌های روانی و نیروگذاری‌های بازداشتی، توازن و تعادل، به وجود آمده است
منصور
داروین انسان را به عنوان یک حیوان قلمداد کرد.
پویا پانا
فرد نسبت به فرآیندهای ذهنی ناهشیار آگاهی ندارد ولی روان‌شناسی به وی می‌آموزد که در زیر سطح آگاهی چه اتفاقی می‌افتد. برای مثال، فردی که تصادف می‌کند معمولاً آگاه نیست که این تصادف ممکن است نشانگر تمایل فرد به آسیب زدن به خود باشد. در حالی که تعدادی پژوهش نشان می‌دهد که این دقیقاً همان چیزی است که اتفاق می‌افتد.
mohammad shahriari
ساختار فلسفی فروید، فلسفه‌ی زندگی بود. آلمان‌ها برای این عبارت از واژه‌ای خاص استفاده می‌کنند، یعنی واژه‌ی « ولتانشوونگ » که به معنی « جهان‌بینی » (یا فلسفه‌ی زندگی) است. فلسفه‌ی زندگی که فروید به آن اعتقاد داشت بر پایه‌ی علم استوار بود، نه ماوراءالطبیعه یا مذهب. او احساس می‌کرد که یک فلسفه‌ی زندگی ارزشمند، فلسفه‌ای است که بر مبنای دانش حقیقی از طبیعت و سرشت انسان شکل گیرد، دانشی که تنها از طریق کنکاش و پژوهش علمی می‌توان آن را کسب کرد.
زینب دهقانی
نهاد قادر به تفکر نیست. تنها چیزی را می‌خواهد و به خواسته‌هایش عمل می‌کند.
علیرضا عزیززاده
فروید به این نکته اشاره می‌کند که رشد و توسعه‌ی تمدن به واسطه‌ی ممنوع کردن شیءگزینی ابتدایی امکان‌پذیر می‌شود.
منصور

حجم

۱۴۲٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۱

تعداد صفحه‌ها

۱۶۸ صفحه

حجم

۱۴۲٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۱

تعداد صفحه‌ها

۱۶۸ صفحه

قیمت:
۵۱,۰۰۰
۲۵,۵۰۰
۵۰%
تومان