نظرات کاربران درباره کتاب مقدمات روانشناسی فروید
۳٫۴
(۳۵)
علی دائمی
چند نکتهٔ دربارهٔ این کتاب:
۱) مطالب این کتاب برای کسانی که میخوان مطالعه بر روی روانکاوی و نظریات فروید رو آغاز کنن مناسبه. اما اگر قبلش مختصری دربارهٔ فروید و مهمترین نظراتش در اینترنت جستجو کنید قطعا فهم کتاب براتون راحتتر خواهد بود. (مثلا دربارهٔ ناخودآگاه یا اصطلاحاتی مثل فرامن و نهاد...)
۲) نویسنده بعضی مطالب رو چندین بار در طول کتاب تکرار میکنه؛ مثلا بارها دربارهٔ تقابل نیروگذاریهای روانی و بازداشتی صحبت میشه. این تکرارها برای من خیلی مناسب بود و باعث میشد مطلب، ملکهٔ ذهنم بشه؛ اما ممکنه کسی که سابقه و آگاهی بیشتری در این زمینه داره از بعضی تکرارها خسته بشه.
۳) ادوارد اروین هم (اگر اشتباه ننوشته باشم) یک کتاب به نام مقدمهای بر روانشناسی فروید داره که بعضیها اون رو پیشنهاد میکنن؛ البته من از محتواش بیخبرم. میتونید یه سری بهش بزنید.
۴) فکر میکنم در این کتاب دربارهٔ مکانیزمهای دفاعی ناخودآگاه کمی مختصر صحبت شده. تعدادی از مکانیزمهای دفاعیِ مطرحشده توسط فروید رو در کتاب ندیدم. با این حال مواردی که موجوده خیلی خوب توضیح داده شده.
علی دائمی
@عبدالباسط آگنش
من که خودم تازهکارم :) ولی فکر میکنم برای شروع یادگیری روانشناسی، کتابهایی که عنوان «مقدمات» و «مبانی» رو دارن و کتابهایی که به «نظریات و مکاتب» تاریخ روانشناسی میپردازن گزینههای خوبی باشن. کتب دانشگاهی مثل کتابای دانشگاه پیام نور به نظرم گزینههای بدی برای شروع نیستن.
عبدالباسط آگنش
برای یه فردی که تازه شروع به مطالعه کتاب های روانشناسی و مخصوصا روان درمانی واینا کرده چه کتابی رو پیشنهاد میکیند؟؟
Lea
اگه به روانکاوی علاقمند هستید قطعاً از این کتاب هم بهرهی لازم رو خواهید برد. روانشناسی فروید رو به صورت کلی(و نیمهجزئی) توضیح داده و مطالب کاربردیای رو هم شامل میشه.
متن، نسبتا تخصصیه. ترجمه هم عالی و روان✓
Ermiya
مساله ای که باید در نظر گرفت:
1: کتاب مقدمه ای از آثار فروید و نظریاتش هست
2: افرادی که قصد دارند روانشناسی رو دنبال کنند باید دقت کنند که این کتاب تنها برای شروع روانشناسی کافی نیست مقدمات روانشناسی : آدلر، فروم، اریکسون، یونگ رو دنبال کنند تا یک کلیت از روانشناسی رو دریافت کنند
ولی میتونند با دنبال کردن همین کتاب هم مباحث: شخصیت شناسی، ضمیر خودآگاه و ناخودآگاه هم دنبال کنند و بصورت مبحثی به روانکاوی برسند
کتاب نظریه های شخصیت( دوان شولتز و سیدنی شولتز)
برای پیگیری مباحث شخصیت این کتاب مناسب هست.
Aref Hasannejad Shirazi
نظریه های شخصیت فیست کامل ترین تعریف را در مورد نظریه شخصیت فروید ارائه داده
Darvag
سلام میخواستم یه نقد خوشگل از مترجم این کتاب بکنم عزیز جان مخاطب تو من هستم نه خودت انگار برداشته دسته نوشته نوشتی برای اینکه مفهوم ٣خط بخوای بفهمی باید چندبار بالا پایینش کنی تا خودت بلکم تخیلت مفهوم اصلیو بگیره کلماتی که بکار بردی کیجت میکنن از موضوع خستت میکنه این ترجمه شما رو هرکس بخونه از فروید نوشتهاش بیزار میشه ،من باید از نوشته و ترجمه شما بیشتر شمارو بشناسم یا فرویدو کلفت سخنی تو نوشته برای رمان نوشتست نه کتابهای مفهومی که ساختار تکامل انسان رو برسی میکنه بعد شما کتابو نقد گونه نوشتید اگه google translateترجمه میکرد حداقل باور به این داشتیم که ماشین ترجمش کرده نه انسان بعد مثله اینکه از طرف خوشت نیاد بدمجبور باشی ازش بنویسی .
یعنی بدترین ترجه ای که میشد از یه کتاب داشته باشه دسته طاقچه هم درد نکنه میگن هیچی ارزونیش بی حکمت نیست راست گفتن
ولی الله
همونطوری که از اسم کتاب برمیاد کسایی میرن سراغ کتاب که برای اولین بار میخوان تو حوزه ی روانشناسی مطالعه داشته باشند و واقعا هم کتاب خوبیه برای شروع
sophia
برای افرادی که میخوان با نظریات فروید بصورت بیسیک آشنا شن کتاب بسیار خوبیه،نویسنده نهایت سعی رو کرده تا بدون اعمال نظر شخصی چهارچوب اندیشه ی فروید رو در خصوص شخصیت بیان کنه و ترجمه روان و حرفه ایه.
کاربر ۱۲۸۸۲۲۶
اولا که کل کتاب حرف تازه ای برای گفتن به شما نداره ؛ انگار داره برای خودش حرف میزنه ، کتابی که به منظور معرفی یک نابغه و افکار عالی ش نوشته میشه باید خیلی گیراتر از این نوشتار نوشته بشه.
مترجم هم که دستش درد نکنه واقعا ... من هنوز نفهمیدم تنیدگی یعنی چی دقیقا؟!
Ermia
اینکه حرف تازه ای برای گفتن داشته باشه یا نه بستگی داره که مخاطب کی باشه ؟ (تازه کار یا ....)
تنیدگی هم بارها همراه با کلمات تنش و تکانه ها و نیروگذاری در شیء و... اومده که فک نکنم خیلی پیچیده باشه منظور همون فشار رولنی هست
حجم
۱۴۲٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۱
تعداد صفحهها
۱۶۸ صفحه
حجم
۱۴۲٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۱
تعداد صفحهها
۱۶۸ صفحه
قیمت:
۵۶,۰۰۰
۲۸,۰۰۰۵۰%
تومان