کتاب چند داستان کوتاه همراه با تحلیل (۱)
معرفی کتاب چند داستان کوتاه همراه با تحلیل (۱)
تحول ادبیات داستانی و از جمله داستان کوتاه در کشور ما ظرف دهه اخیر قابل توجه بوده است. تصور میکنم در آیندهای نه چندان دور، ادبیات داستانی در کشور ما پویایی شایسته خود را به دست آورد. به هر حال، نمیتوان و نمیبایست مانع تراوش اندیشه و ذوق جوانان شد و از سوی دیگر برای حفظ هویت فرهنگی خود و رسیدن به نوعی تعادل در عرصه فرهنگی جهان، نیازمند پویایی به مراتب بیشتر هستیم. در این میان، آشنایی با آثار نویسندگان برجسته و البته برخی دلایل برجستگی آثار آنها ممکن است آموزنده باشد. این هدفی است که در این مجموعه دنبال شده است. در این مجموعه داستانهایی از آنتوان چخوف، گابریل گارسیا مارکز، کازئو ایشی گورو، شروود آندرسون، ویلیام سارویان، و ایساک بابل ارائه شده است.
این کتاب برای من که رشته ام ادبیات انگلیسی هست خیلی مفید بود. شاید دو هفته ای طول کشید تا این کتاب را کامل مطالعه کنم. تحلیل ها عمیق و آموزنده بود. مشکلی که من با این کتاب داشتم البته
البته یک کتاب بسیار عالی دیگه در زمینه تحلیل و نقد داستان کوتاه سه گانه استاد حسین پاینده به نام داستان کوتاه در ایران هست که سیر تکوینی داستان کوتاه در ایران از رئالیسم تا پست مدرنیسم رو در سه
انتخاب داستانها فوق العاده. ترجمه برخی قسمتها ضعیف. غلط تایپی فراوان. بخش تحلیل، بازنگری نشده. دارای نکته های نامفهوم و تکراری. ولی در کل ارزش خواندن را دارد.
داستان ها که عالی بودند ولی در کل بهتر بود برای تحلیل، فقط خود داستان رو تحلیل کنند، نه اینکه برن توی حاشیه و اینکه نویسنده کیه ،کجاییه، داستان های دیگهاش چیه و...
داستان ها "بیش از حد کوتاه" و با تفسیرهای "بیش از حد بلند" هستند. برای من که نه جذاب نبود نه آموزش دهنده.
جالب بود
نظرم اینه که کاش کسی نظر نده اصلا چون خیلی نظرات بیخودن