دانلود و خرید کتاب آداب معاشرت به زبان آدمیزاد سو فاکس ترجمه گلناز فرهمندی
تصویر جلد کتاب آداب معاشرت به زبان آدمیزاد

کتاب آداب معاشرت به زبان آدمیزاد

معرفی کتاب آداب معاشرت به زبان آدمیزاد

کتاب آداب معاشرت به زبان آدمیزاد نوشتهٔ سو فاکس و ترجمهٔ گلناز فرهمندی است و نشر هیرمند آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب آداب معاشرت به زبان آدمیزاد

کتاب آداب معاشرت به زبان آدمیزاد نوشتهٔ سو فاکس از دیدگاهی عملی به مسئلهٔ آداب معاشرت می‌پردازد و فهرست‌های بیهوده و بلندبالای کتاب‌های قوانین خشک و دست‌وپاگیر آداب معاشرت را کنار می‌گذارد. این کتاب موقعیت‌های سخت اجتماعی را مد نظر قرارمی‌دهد و به شما نشان می‌دهد که چطور به‌راحتی و باشجاعت به دل این شرایط بروید، با موفقیت از پس آن‌ها برآیید و به این ترتیب با ادب و رفتار نیک اجتماعی هر کسی را مجذوب خود کنید.

سو فاکس از سال ۱۹۹۴ از طریق شرکتش، «گروه نجات آداب معاشرت» محصولات آموزشی را در زمینه‌ٔ آداب معاشرت به منظور آموزش‌های گروهی و مشاوره‌های خصوصی به متخصصان و کارشناسان تجاری، افراد مشهور، گروه‌های سیاسی و مؤسسات آموزشی ارائه داده‌است. او به همه‌جا سفر کرده به‌طوری که به‌خوبی با فرهنگ‌های مختلف بین‌المللی آشناست و برنامه‌های آموزشی در زمینه‌ٔ آداب معاشرت را جهت تربیت مربیانی در هند، سنگاپور، مالزی، هنگ‌کنگ، چین، امریکای مرکزی، آفریقای شرقی و اروپا تهیه کرده است. سو فاکس برنامه‌های آموزشی بسیاری را در زمینه‌ٔ آداب معاشرت به‌طور ملی و بین‌المللی گسترش داده و مشاوران بسیاری را در این زمینه (مشاوران نجات آداب معاشرت) پرورش داده‌است. او عضو رسمی و تخصصی انجمن بین‌المللی مشاوران تشریفات (آی. اِی. پی. سی) است.

با راهنمایی‌های ساده و قابل فهم این کتاب، تمام جزئیات و ریزه‌کاری‌های مواردی که در زیر آمده را به‌خوبی درمی‌یابید:

رفتار اصولی با افراد خانواده، آشنایان و همکاران

آراستگی، درست لباس پوشیدن و حفظ سلامتی

روبه‌رو شدن با موارد غیرمنتظره‌ای مانند عطسه و حالت تهوع

حفظ یک رابطه‌ٔ مؤدبانه

دوست شدن و حفظ دوستی‌ها

ایجاد روابط مثبت در محیط کار

گفت‌وگوی قوی و تأثیرگذار

خواندن کتاب آداب معاشرت به زبان آدمیزاد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران کتاب‌های موفقیت و خودیاری و کسانی که می‌خواهند آداب معاشرت را بیاموزند پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب آداب معاشرت به زبان آدمیزاد

مردم همیشه از من سؤال‌هایی از این دست می‌پرسند که «واقعاً نیازی به دانستن این آداب معاشرت ازمدافتاده هست؟» یا «یعنی هنوز آداب معاشرت در جوامع امروزی اهمیت دارد؟» و جواب من به آن‌ها: قطعاً!

جهان امروز با تنش‌های روزمره درمورد کار و خانواده و فرزندان و دارایی‌ها و حتا امنیت کشوری آمیخته است. مردم به قدری درگیر نگرانی‌ها و برنامه‌های شخصی خودشان هستند که معمولاً افراد دوروبرشان را نادیده می‌گیرند و این بی‌اعتنایی همان چیزی است که به رفتار ناشایست منجر می‌شود.

رییس‌جمهور پیشین امریکا، خشونت در مدارس را فقرِ رفتارهای مؤدبانه و فقدان بزرگ‌منشی کودکان و نوجوانان و به‌طور کلی «یک بحران ملی» خوانده است. بررسی‌های اخیر نشان می‌دهد که افراد تحصیل‌کرده و سیاستمدارها و والدین دانش‌آموزان امریکایی نیز موافق چنین امری هستند. گرچه ممکن است خیلی از مردم با این امر موافق باشند که یک مشکل اساسی در رفتارهای اجتماعی وجود دارد، هیچ‌گاه از خودشان این سؤال مهم را نمی‌پرسند که: من چه بخش از این مشکل را تشکیل می‌دهم؟

هر شخصی می‌تواند از طریق مطالعه‌ی مجدد رفتارهای خوب سنتی، آن‌چنان که در زندگی معاصر و محیط به کارش بیاید، بسیار بهره ببرد. توجه به آن‌چه واقعاً اهمیت دارد و قابل‌تأمل است ضروری است؛ مانند شناختن فردی به‌واسطه‌ی یک معرفی خوب و شایسته و یا رفتارِ با احترام و ملاحظه با افراد خانواده و دوستان. رفتارهای خوب بیشتر شبیه نقشه‌ای است که مسیرهایی را برای بهبود احساس شما درمورد خودتان و دیگران نشان می‌دهد. آموختن مهارت‌ها و شیوه‌های ساده‌ی رفتارهای مؤدبانه و معمول در جامعه، ممکن است تمام روابط و به‌طور کلی وضعِ روحیه و شادی شما را بهبود بخشد؛ نیز بالارفتنِ میزانِ شادی و احساس رضایت شما از خودتان می‌تواند روی نحوه‌ی زندگی و کار شما تأثیر مثبت بگذارد.

بله، درست است که بعضی از اصول آداب معاشرت درمورد چگونگی کاربرد چنگال هنگام سالاد خوردن و یا طرز رفتار شما در مهمانی‌های رسمی شام است؛ اما به‌طور کلی آداب معاشرت مبحثی گسترده‌تر از این حرف‌هاست. الگویی از رفتارهای شایسته بودن، رمز موفقیت شما برای حفظ هر رابطه‌ی انسانی همراه با شوخ‌طبعی و عزت‌نفس کامل و خوش‌نامی بی‌حدتان است. من در این فصل به امیدِ ایجادِ انگیزه در شما جهت تفکر و تأمل و تمرین رفتارهای شایسته در هر ساعت از عمرتان، چندین راهبرد پیشنهاد می‌کنم.

Prometheus
۱۳۹۶/۱۰/۱۷

همیشه آرزو داشتم(و دارم) که مبحثی به نام آداب معاشرت و رفتار صحیح در دروس تحصیلی قرار داده بشود. این مقوله ای به شدت مهم هست برای ارتقای سطح فرهنگ و شعور اجتماعی.

ژان لاو ژان
۱۳۹۶/۱۱/۰۳

راستش چیزی از این کتاب نمیتونم بفهمم کاش یه کتاب وطنی خب بود.مشکل از منه نمیتونم مطالب باکلاس رو بفهمم.کاش ساده میگفت

A D
۱۳۹۶/۱۰/۱۹

این کتاب برای کسی که تازه وارد دنیا ی خوبی ها شده راهنمای خوبیه.

مسافر پیاده
۱۳۹۹/۰۳/۱۱

یک راهنمای بسیار مناسب برای چگونگی رفتار در موقعیت های مختلف

mahdi
۱۳۹۷/۰۶/۱۸

کتاب خوبیه مطالعه ش کردم خوب بود تأثیر گذار اما اون زمانی که من خریدم فکر کنم هفت هزار تومن بود حالا نمیدونم چرا قیمت رفته بالا نمیدونم

Saber2030
۱۴۰۱/۰۴/۲۱

سلام و احترام اینکه میشه هایلایت کرد و یادداشت برداری کرد خیلی خوبه . بعضی از جاهای کتاب با آداب و سنن ایرانی اسلامی جور نیست، البته تشخیص این موارد سخت نخواهد بود. توصیه میکنم بخونید و به دوستان و اطرافیان

- بیشتر
محمدصالح جلالیان
۱۴۰۲/۰۸/۲۷

این که به طور متمرکز یک کتاب فقط در مورد آداب معاشرت نکات عملی رو بگه برام کاربردی و راهگشا بود مثل همه ی کتاب ها با دید نقادانه بخونیدش ولی خیلی قابل نقد نیست و خوبه لطفاً به بی

- بیشتر
Ali
۱۴۰۲/۰۱/۱۸

کتاب نسبتا خوبی است به شما پیشنهاد میکنم بخوانید

چنگیز خان
۱۳۹۶/۱۱/۰۵

بسیار عالیست

آلا
۱۴۰۳/۰۷/۰۵

من نصفه خوندم و ادامه دادنش برام جذاب نبود ، به نظرم کتاب جامع آداب معاشرت رو بخونید خیلی کامل تر از این کتاب هست و حاشیه و توضیحات اضافه نداره.

وقتی شک دارید که چگونه رفتار کنید، با مردم به همان شکلی رفتار کنید که دوست دارید با شما رفتار شود.
ka'mya'b
پدربزرگم همیشه می‌گفت هرگز آن‌چه نمی‌خواهی شخص دیگری بخواند یادداشت نکن.
ka'mya'b
وقتی خمیده می‌ایستید یا قوزکرده می‌نشینید، به دیگران القا می‌کنید که اعتمادبه‌نفس ندارید یا ترجیح می‌دهید تنها به حال خود رها شوید. به عبارت دیگر، وقتی سرتان افراشته، و نگاه‌تان واضح و رو به بیرون، و ستون فقرات‌تان تا حد امکان راست باشد، درواقع دیگران را به ملاقات با خودتان با کلامی شایسته دعوت می‌کنید.
chavoshkhan
هیچ‌گاه قرار ملاقات‌تان را با دوستی که مشتاق ملاقات با شماست به هم نزنید.
ka'mya'b
آدم‌ها ممکن است سعی کنند از قضاوت‌های سریع پرهیز کنند، اما در اولین برخوردها، به‌ناچار دیگران را از روی ظاهرشان برانداز می‌کنند. تأثیر در نگاه اول: تنها یک بار فرصت دارید!
mahdi
زندگی پر از لحظاتی است که نمی‌دانید که دقیقاً آن موقع چه کاری باید انجام دهید
bahal
«برای ایجاد اولین تأثیر در مردم فرصتِ دومی ندارید.»
ka'mya'b
«شخصیت ممکن است در مدت زمان طولانی به ظهور و انسجام برشد، اما در کمترین دقایق ارزیابی می‌شود.»
ka'mya'b
اغلب مردم در عرض اولین دقایق ملاقات با یک شخص، درباره‌ی شخصیت وی قضاوت می‌کنند. درواقع ظاهر و رفتار، اثر ماندگاری از شخصیت و توانایی‌های کلی فرد بر جا می‌گذارد.
ka'mya'b
مؤدب‌بودن تنها برای جوامع پیشرفته و رویدادهای رسمی و اتاق هیئت‌رییسه نیست. رفتارهای شایسته اجتناب‌ناپذیرند و هر روز و در هر مکانی لازم هستند!
mahdi
قبول‌نکردن تمجید دیگران یا تمجید نکردن از دیگران معمولاً نشانه‌ای از عزت‌نفس یا اعتمادبه‌نفس پایین است.
کاربر ۳۵۸۸۳۱۵
در شبکه‌ی گسترده‌ی جهانی هیچ‌گاه بی‌ادب، فضول، خشن، خودبین، بی‌سواد یا به شکل فرد عامی و راحت‌طلب ظاهر نشوید.
ka'mya'b
اغلبِ مردم در اولین چهار دقیقه‌ی بعد از نخستین برخورد، از دیگران تأثیر می‌گیرند و هشتاد درصد این تأثیر بر حرکات غیرکلامی استوار است. به عبارت دیگر، آن‌چه از دهان شما خارج می‌شود، بر چگونگی قضاوتِ مردم درباره‌ی شما نقش بسیار کمی دارد و بعد از ایجاد اولین تأثیر، واداشتنِ آدم‌ها به تغییر قضاوت‌شان، بسیار دشوار است.
chavoshkhan
آرام صحبت کنید. تنها هنگامی پاسخ دهید که کسی با شما صحبت می‌کند. همیشه بگویید «لطفاً»، «متشکرم» و «معذرت می‌خواهم». صادقانه تحسین کنید و تحسین شوید. به مردم آزادی عمل بدهید؛ عرصه را به کسی تنگ نکنید. برای اطلاعات بیشتر درباره‌ی چگونگی احساسِ غرور از رفتارهای خودتان، فصل دو را بخوانید.
کاربر ۲۹۱۶۲۵۴
جهان امروز با تنش‌های روزمره درمورد کار و خانواده و فرزندان و دارایی‌ها و حتا امنیت کشوری آمیخته است. مردم به قدری درگیر نگرانی‌ها و برنامه‌های شخصی خودشان هستند که معمولاً افراد دوروبرشان را نادیده می‌گیرند و این بی‌اعتنایی همان چیزی است که به رفتار ناشایست منجر می‌شود.
ka'mya'b
«اگر نمی‌تونی حرف قشنگی بزنی، پس هیچی نگو»
کاربر ۱۲۹۹۴۸۸
تنها یک بار فرصت دارید! روان‌شناسان می‌گویند که اغلبِ مردم در اولین چهار دقیقه‌ی بعد از نخستین برخورد، از دیگران تأثیر می‌گیرند و هشتاد درصد این تأثیر بر حرکات غیرکلامی استوار است. به عبارت دیگر، آن‌چه از دهان شما خارج می‌شود، بر چگونگی قضاوتِ مردم درباره‌ی شما نقش بسیار کمی دارد و بعد از ایجاد اولین تأثیر، واداشتنِ آدم‌ها به تغییر قضاوت‌شان، بسیار دشوار است.
کاربر ۱۲۴۲۰۷۱
بی‌ادبی و نامهربانی هیچ‌وقت متداول نخواهد شد و همیشه به یاد داشته باشید: وقتی شک دارید که چگونه رفتار کنید، با مردم به همان شکلی رفتار کنید ک
mahdi
در طول گفتگو همیشه به‌طرف مقابل خود فکر کنید. علاقه‌ی خود را با سؤال‌کردن درباره‌ی او نشان دهید. سؤال‌هایی بپرسید که بیش از «بله» و «خیر» گفتن، احتیاج به جواب داشته باشد و به این طریق طرف مقابل را وارد گفتگو کنید. به‌طور مثال به‌جای پرسیدن «لباست جدیده؟» ممکن است بخواهید بگویید «من واقعاً لباست رو دوست دارم، بهت خیلی می‌یاد. از کجا خریدیش؟»
کاربر ۳۵۸۸۳۱۵
به اشخاصی که شما را تحقیر می‌کنند یا بد با شما رفتار می‌کنند، بی‌اعتنا باشید یا از آن‌ها دوری کنید. کارهایی انجام دهید که از آن‌ها لذت می‌برید یا آن‌ها را به‌خوبی انجام می‌دهید. برای تقویت توانایی‌های ویژه‌ی خود متمرکز شوید و تلاش کنید. اهداف کوتاه‌مدت و بلندمدت تنظیم کنید و به هنگام موفقیت به خودتان پاداش دهید. برای خود انتخاب‌های خوب کنید و مسئول خود و اعمال‌تان باشید. اگر اشتباهی کرده‌اید، فوراً معذرت بخواهید و سپس اصلاح کنید. همیشه آن کاری را انجام دهید که ایمان دارید درست است.
کاربر ۵۰۹۷۹۷۱

حجم

۱٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۴۱۶ صفحه

حجم

۱٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۴۱۶ صفحه

قیمت:
۸۰,۰۰۰
۵۶,۰۰۰
۳۰%
تومان