بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب آداب معاشرت به زبان آدمیزاد | طاقچه
تصویر جلد کتاب آداب معاشرت به زبان آدمیزاد

بریده‌هایی از کتاب آداب معاشرت به زبان آدمیزاد

۳٫۵
(۳۴)
وقتی شک دارید که چگونه رفتار کنید، با مردم به همان شکلی رفتار کنید که دوست دارید با شما رفتار شود.
ka'mya'b
پدربزرگم همیشه می‌گفت هرگز آن‌چه نمی‌خواهی شخص دیگری بخواند یادداشت نکن.
ka'mya'b
وقتی خمیده می‌ایستید یا قوزکرده می‌نشینید، به دیگران القا می‌کنید که اعتمادبه‌نفس ندارید یا ترجیح می‌دهید تنها به حال خود رها شوید. به عبارت دیگر، وقتی سرتان افراشته، و نگاه‌تان واضح و رو به بیرون، و ستون فقرات‌تان تا حد امکان راست باشد، درواقع دیگران را به ملاقات با خودتان با کلامی شایسته دعوت می‌کنید.
chavoshkhan
هیچ‌گاه قرار ملاقات‌تان را با دوستی که مشتاق ملاقات با شماست به هم نزنید.
ka'mya'b
آدم‌ها ممکن است سعی کنند از قضاوت‌های سریع پرهیز کنند، اما در اولین برخوردها، به‌ناچار دیگران را از روی ظاهرشان برانداز می‌کنند. تأثیر در نگاه اول: تنها یک بار فرصت دارید!
mahdi
زندگی پر از لحظاتی است که نمی‌دانید که دقیقاً آن موقع چه کاری باید انجام دهید
bahal
«برای ایجاد اولین تأثیر در مردم فرصتِ دومی ندارید.»
ka'mya'b
«شخصیت ممکن است در مدت زمان طولانی به ظهور و انسجام برشد، اما در کمترین دقایق ارزیابی می‌شود.»
ka'mya'b
اغلب مردم در عرض اولین دقایق ملاقات با یک شخص، درباره‌ی شخصیت وی قضاوت می‌کنند. درواقع ظاهر و رفتار، اثر ماندگاری از شخصیت و توانایی‌های کلی فرد بر جا می‌گذارد.
ka'mya'b
مؤدب‌بودن تنها برای جوامع پیشرفته و رویدادهای رسمی و اتاق هیئت‌رییسه نیست. رفتارهای شایسته اجتناب‌ناپذیرند و هر روز و در هر مکانی لازم هستند!
mahdi
قبول‌نکردن تمجید دیگران یا تمجید نکردن از دیگران معمولاً نشانه‌ای از عزت‌نفس یا اعتمادبه‌نفس پایین است.
کاربر ۳۵۸۸۳۱۵
در شبکه‌ی گسترده‌ی جهانی هیچ‌گاه بی‌ادب، فضول، خشن، خودبین، بی‌سواد یا به شکل فرد عامی و راحت‌طلب ظاهر نشوید.
ka'mya'b
اغلبِ مردم در اولین چهار دقیقه‌ی بعد از نخستین برخورد، از دیگران تأثیر می‌گیرند و هشتاد درصد این تأثیر بر حرکات غیرکلامی استوار است. به عبارت دیگر، آن‌چه از دهان شما خارج می‌شود، بر چگونگی قضاوتِ مردم درباره‌ی شما نقش بسیار کمی دارد و بعد از ایجاد اولین تأثیر، واداشتنِ آدم‌ها به تغییر قضاوت‌شان، بسیار دشوار است.
chavoshkhan
آرام صحبت کنید. تنها هنگامی پاسخ دهید که کسی با شما صحبت می‌کند. همیشه بگویید «لطفاً»، «متشکرم» و «معذرت می‌خواهم». صادقانه تحسین کنید و تحسین شوید. به مردم آزادی عمل بدهید؛ عرصه را به کسی تنگ نکنید. برای اطلاعات بیشتر درباره‌ی چگونگی احساسِ غرور از رفتارهای خودتان، فصل دو را بخوانید.
کاربر ۲۹۱۶۲۵۴
جهان امروز با تنش‌های روزمره درمورد کار و خانواده و فرزندان و دارایی‌ها و حتا امنیت کشوری آمیخته است. مردم به قدری درگیر نگرانی‌ها و برنامه‌های شخصی خودشان هستند که معمولاً افراد دوروبرشان را نادیده می‌گیرند و این بی‌اعتنایی همان چیزی است که به رفتار ناشایست منجر می‌شود.
ka'mya'b
«اگر نمی‌تونی حرف قشنگی بزنی، پس هیچی نگو»
کاربر ۱۲۹۹۴۸۸
تنها یک بار فرصت دارید! روان‌شناسان می‌گویند که اغلبِ مردم در اولین چهار دقیقه‌ی بعد از نخستین برخورد، از دیگران تأثیر می‌گیرند و هشتاد درصد این تأثیر بر حرکات غیرکلامی استوار است. به عبارت دیگر، آن‌چه از دهان شما خارج می‌شود، بر چگونگی قضاوتِ مردم درباره‌ی شما نقش بسیار کمی دارد و بعد از ایجاد اولین تأثیر، واداشتنِ آدم‌ها به تغییر قضاوت‌شان، بسیار دشوار است.
کاربر ۱۲۴۲۰۷۱
بی‌ادبی و نامهربانی هیچ‌وقت متداول نخواهد شد و همیشه به یاد داشته باشید: وقتی شک دارید که چگونه رفتار کنید، با مردم به همان شکلی رفتار کنید ک
mahdi
در طول گفتگو همیشه به‌طرف مقابل خود فکر کنید. علاقه‌ی خود را با سؤال‌کردن درباره‌ی او نشان دهید. سؤال‌هایی بپرسید که بیش از «بله» و «خیر» گفتن، احتیاج به جواب داشته باشد و به این طریق طرف مقابل را وارد گفتگو کنید. به‌طور مثال به‌جای پرسیدن «لباست جدیده؟» ممکن است بخواهید بگویید «من واقعاً لباست رو دوست دارم، بهت خیلی می‌یاد. از کجا خریدیش؟»
کاربر ۳۵۸۸۳۱۵
به اشخاصی که شما را تحقیر می‌کنند یا بد با شما رفتار می‌کنند، بی‌اعتنا باشید یا از آن‌ها دوری کنید. کارهایی انجام دهید که از آن‌ها لذت می‌برید یا آن‌ها را به‌خوبی انجام می‌دهید. برای تقویت توانایی‌های ویژه‌ی خود متمرکز شوید و تلاش کنید. اهداف کوتاه‌مدت و بلندمدت تنظیم کنید و به هنگام موفقیت به خودتان پاداش دهید. برای خود انتخاب‌های خوب کنید و مسئول خود و اعمال‌تان باشید. اگر اشتباهی کرده‌اید، فوراً معذرت بخواهید و سپس اصلاح کنید. همیشه آن کاری را انجام دهید که ایمان دارید درست است.
کاربر ۵۰۹۷۹۷۱

حجم

۱٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۴۱۶ صفحه

حجم

۱٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۴۱۶ صفحه

قیمت:
۸۰,۰۰۰
۵۶,۰۰۰
۳۰%
تومان