کتاب مدرسه جاسوسی؛ جلد ششم
معرفی کتاب مدرسه جاسوسی؛ جلد ششم
کتاب مدرسهی جاسوسی؛ جلد ششم نوشته استوارت گیبز است. این کتاب را انتشارات پرتقال با ترجمه مریم رفیعی منتشر کرده است. در این کتاب هفت جلدی میخوانید چطور یک دانشآموز ساده آموزش آموزش میبیند که جاسوس باشد.
درباره کتاب مدرسهی جاسوسی؛ جلد ششم
استان بِن ریپلیه، شاگرد ممتاز و نابغهی ریاضی ۱۲ ساله است. آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا از او میخواهد به آکادمی فوق محرمانهی اَبَرجاسوسهای آینده بپیوندد. اما در حقیقت بن یک طعمه است برای بیرون کشیدن یک جاسوس دوطرفه و خطرناک.
مجموعهی هفت جلدی مدرسهی جاسوسی یک مجموعهی بسیار متفاوت است که همهی چیزهای محرمانه را درآن پیدا میکنید. بنجامین که یه نابغهی ریاضی ۱۲ ساله است وارد مدرسهی جاسوسی میشود و آنجا تجربههای عجیب و سختی را پشت سر میگذارد. این مجموعه پر از ماجراجویی و اتفاقات جذاب است.
خواندن کتاب مدرسهی جاسوسی؛ جلد ششم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام نوجوانان و کودکان علاقهمند به داستانهای پرهیجان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مدرسهی جاسوسی؛ جلد ششم
مایک دوروبرش را نگاه کرد و وقتی دید اثری از زویی نیست، دهانش از تعجب باز ماند. «نمیدونم! همین الان اینجا بود.»
توی جنگل دویدم به سمت آخرین جایی که زویی را دیده بودم. برای اولین بار در منطقهای بودیم که بوتههای انبوه زیادی نداشت و فقط تنهٔ نخلهای باریکی دورتادورش را گرفته بودند. میتوانستم از هر جهت چندین متر آن طرفتر را ببینم؛ این یعنی زویی باید در دیدرسم میبود. «چه بلایی سرش اومده؟»
مایک پرسید: «من از کجا بدونم؟ الان اینجا بود، حالا نیست! شاید پلنگی چیزی شکارش کرده.»
اریکا گفت: «مکزیک پلنگ نداره.» بیخیال مورِی را پرت کرد کنار و سریع آمد پیش ما. «اگه چیزی شکارش کرده باشه، جگوار۵۹ بوده.»
مورِی گفت: «یا شاید یه کروکودیل گنده.»
اریکا پرسید: «کروکودیل اینقدر دور از آب چی کار میکنه؟»
مورِی پیشنهاد داد: «مهاجرت؟»
به هردویشان گفتم: «این حرفها هیچ کمکی نمیکنه!» برگشتم سمت مایک تا سؤال دیگری ازش بپرسم.
ولی مایک هم غیب شده بود.
پرسیدم: «مایک کو؟»
مورِی جیغ زد: «اون هم غیبش زد! شاید آدمفضاییها دزدیدنشون!»
گفتم: «امکان نداره.»
مورِی پرسید: «توضیح بهتری داری؟»
به دو دلیل جوابش را ندادم. اول اینکه توضیح بهتری نداشتم.
دوم اینکه سقوط کرده بودم داخل پوستهٔ زمین.
فوق العاده!!! بی صبرانه میرم جلد بعدیشو بخونم.
این کتاب هم مثل بقیه ی جلد های مدرسه جاسوسی عااااااالی و جذاب و فوقالعاده و خلاصه ی همه چی تموم بود
مجموعه مدرسه جاسوسی بهترین کتابیه که تو عمرم خوندم. تا حالا چنین کتابی نخونده بودم. بییییییییییییییی نظیره. اگه نخونید 9 دهم عمرتون بر فناست
این جلد از اسپای اسکول هم مثل بقیه ی جلد هاش مححححححححححححشره و به قول اشلی : عاااااارکس 🍩❤️❤️💚💚💜💜💛💛🧡🧡💙💙🍩
👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻عالی ,
این کتاب و جلد های دیگرش عالی هستند این کتاب در مورد بچه ای هستش که به یک جاسوس تبدیل میشه و د مدرسه جاسوسی تحصیل. میکنه و ماجراهای جالبی پشت سر میگذارهمن از خواندن این کتاب حس خیلی خوبی
بسیار عالی بود ، به شما هم پیشنهاد می کنم این مجموعه جذاب رو بخونید👌🏻
بهترین مجموعه کتابی که خوندم همش پر از هیجانه
عالی دم طاقچه گرم با این کتاب های فوقالعاده اش 👍👍👍👍
وای واقعا عالی بود . این جلد خیلی قشنگ و پر ماجرا بود و واقعا خوشحال شدم که ادامش به جلد بعدی موکول شد چون اینطوری داستان جذابش ادامه پیدا میکنه. واقعا خیلی خوب چه وقتی تو مکزیک گم شده بودن ،چه